Şimdi Ara

2.5 ayda ygs bitermi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sebep nedir hocam onuda yazsaydınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cabbar Fast_El

Hocam ben haftada 5 mat 5 geo 1 karaağaç fasikülü 1biyo konusu 1kimya konusu bitiriyorum ona rağmen yetişmeyecek diye endişeleniyorum siz o programla nasıl bitireceksiniz 2.5 ayda? Tabi 1sb çözerseniz belki bitebilir ama mat geodan en az 2 sb bitirmeliyim diye düşünüyorum orta-zor arası bir seviye. 12de ilk dönem 1 mat geo sb daha bitiririm orta-zor seviye. 2. dönem artık zor seviyelere başlarım diye düşünüyorum.

Hocam bu arada konustugum bi kac basarili oğrenci var soru bankası hiçbirşey diyorlar oyuzden sadece 1 sb kullanıcam hocam soru bankalarindaki sorular her kaynak için demiyorum ama konuyu pekistirmek kavramak içindir yani sorubankalarinda genelde ayni tur sorular bulunur.Soru çeşidi taramanın önemli olduğunu söyledi konustugum bazi kisiler.Yaprak testlerde denemelerde çok soru cesidi ile karsilasiliyor onemli olan burda görülmeyen soru çeşidi kalmaması.

• J.Sparrower kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam aynı şeyi bana da birkaç kişi daha söyledi. Ama ben yine soru bankalarında iyice ustalaşıp full denemeye sonra geçmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cabbar Fast_El

Aynen hocam aynı şeyi bana da birkaç kişi daha söyledi. Ama ben yine soru bankalarında iyice ustalaşıp full denemeye sonra geçmeyi düşünüyorum.

Sen bilirsin hocam ama dedigim gibi soru bankasi konuyu anladiktan sonra zaman kaybi yaprak test ve deneme taramak işin mevzusu diyorlar.

Bir konu anlatimi bi soru bankasi bitirip yaprak test deneme geçmek hedefim. En fazla okul basladiktan 2 hafta sonrasina kadar bitmesi gerek... Bugunden itibaran tam gazz baslıyorum.Umarım yetişir.

• Temelim iyi olmasina ragmen matta gunde 2 konu bitiremiyorum hele de gunde 3-4 konu bitiren çok hizli gidiyodur konular oturmaz tam temeli çok çok iyi degilse tabi iyi bi siralamadan mezuna kalmadiysa. Ben 2 gunde zar zor 1 konu bitiriyorum mat geo da ama konular cok iyi kavriyorum. Baslayali bir ay oldu ama yavas gittigim icin pek ilerleyemedim acikcasi onu da diyim. Mat geo ygd en gec 1 aya biter ama 1 ay da fkb bitirsem 15 gunde tarih cografya bakabilirsem tamamdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İnşallah hocam başarılar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oymakus

Temelim iyi olmasina ragmen matta gunde 2 konu bitiremiyorum hele de gunde 3-4 konu bitiren çok hizli gidiyodur konular oturmaz tam temeli çok çok iyi degilse tabi iyi bi siralamadan mezuna kalmadiysa. Ben 2 gunde zar zor 1 konu bitiriyorum mat geo da ama konular cok iyi kavriyorum. Baslayali bir ay oldu ama yavas gittigim icin pek ilerleyemedim acikcasi onu da diyim. Mat geo ygd en gec 1 aya biter ama 1 ay da fkb bitirsem 15 gunde tarih cografya bakabilirsem tamamdir.

Hocam ygs mat ben 11. Sinifta bitirdim buyuk cogunlugunu sadece kar zarar problemleri kalmisti cokda rahat bitti bence konular kolay ama soru cok cozmek gerek. Kisiden kisiye degisebilir ben mesela biyoda zorlaniyorum

• sen istersen biter
    Konu bitirmekten kastim zaten bol soru cozmek. Konu olarak bisey yok zaten ygs matta biriki formul var bazi konularda sadece. Cok soru tipi var ne gelecegi belli degil bol soru cozmek lazim stratejik calismak lazim yoksa boyle amele gibi sblerden ayni sorulari cozuyorum ben de olmuyo bole.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.