Şimdi Ara

2,5 Aylık Husky Isırma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar köpeğimi sahipleneli henüz 4 gün geçti ancak , beni veya evdekileri ısırmadığı 1 saniye bile yok , her elimizi yakaladığında ısırıyor , elimize ulaşamazsa ayaklarımızı,bacaklarımızı ısırıyor,fiziksel temas olmadan sertçe uyarıyorum , 10 saniye sonra tekrar ısırmaya başlıyor,dişinin kaşınması dolayısıyla böyle davrandığını düşündüm ancak kaşıması için aldığım oyuncaklarla asla ilgilenmiyor, üstelik eğer ısırmasına izin vermezsek, bu sefer hırlama ve havlama eşliğinde sinirli bir şekilde saldırıyor, sizce ne yapmam gerekir ?

• Bunlar ısırma davranışı değil sabırlı olun, köpekler bu dönemlerde oyuncudur ısırma çevreyi tanımanın en önemli ve kıymetli yoludur ters davranırsanız hiçbir sonuç alamayacağınıza emin olun bu dönemi atlattıktan sonra davranışları değişir kendi köpeğim uzun bir dönem severken bile bir taraftan ısırıyordu ilk önce ısırmaları kontrolsüzdür ve neden ısırdıklarının çok da bilincinde olamazlar dolayısıyla 3 aylık bir husky neden ona kızdığınızı anlamadığı için sadece sizden korkan bir canlı olur ama zamanla beş aydan itibaren daha tutarlı davranışlar geliştirmeye başlarlar ve büyüdükçe hareketlilikleri de azalarak daha yönetilebilir bir hale dönüşür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.