Şimdi Ara

2.5 ile ilgili görüşleri bu başlıkta toplayalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eevet arkadaşlar merakla beklenen güncelleme nihayet geldi.Güncelleme ile ilgili görüşlerimizi bu başlık aldında yorumlayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ausben -- 25 Mayıs 2011; 17:35:45 >

• Erken açılan bir başlık ama olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petruska

Erken açılan bir başlık ama olsun :)

ben yüklüyorum güncellemeyi %35 daha merakla bekliyorum benim ilk görüşüm çok yavaş yükleniyor :=) bak erken değilmiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ausben

quote:

Erken açılan bir başlık ama olsun :)

ben yüklüyorum güncellemeyi %35 daha merakla bekliyorum benim ilk görüşüm çok yavaş yükleniyor :=) bak erken değilmiş :)

Alıntıları Göster
    benim herşey saat 3 gibi hazırdı :D
  • quote:

benim herşey saat 3 gibi hazırdı :D

Alıntıları Göster
    Serverlar kapalı hala -.-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perosma

Serverlar kapalı hala -.-

Alıntıları Göster
    kapalı mı hala
  • quote:

kapalı mı hala

Alıntıları Göster
    22.00 gibi gelmesi gerek .
    http://aionstatus.com/
    acik görunuyo ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ducklaw41 -- 25 Mayıs 2011; 21:27:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

22.00 gibi gelmesi gerek .
    http://aionstatus.com/
    acik görunuyo ama

Alıntıları Göster
    server açıldı :) haydi hayırlısı
  • sonuç...?....
  • quote:

server açıldı :) haydi hayırlısı

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar ilk olarak Empyrean Crucible instanceye girdim oldukça zevkli. Kazandığınız puana göre size Crucible Insignia isminde medaler veriyor. 1185 medal aldım ilk girmemde.
  • quote:

evet arkadaşlar ilk olarak Empyrean Crucible instanceye girdim oldukça zevkli. Kazandığınız puana göre size Crucible Insignia isminde medaler veriyor. 1185 medal aldım ilk girmemde.

Alıntıları Göster
    2.5 versiyonu çok başarılı olmuş :) ranger karakteri süper ötesi değiştirmişler bufflarımızın hiç biri cd ye girmiyor artık ve 2 sn bir dolan güzel bir skilimiz var ayriyetten attack yaptıkca manamız otomatik artıyor. ranger karakterim için gelen yeniliklerden çok memnunum. diğer cleric karakterime gelen 2 skill çok hoşuma gitmedi. sorc ada güzel skiller gelmiş bir tanesi etrafa storm efecti yapıo bunlara değerseniz 2 sn stuna giriyorsunuz. birde sorc un bana can çekme skili attığında 2300 hp yi benden ona aktarıldığını gördüm ve bu skili doldurmadan direk atıyor. instant...

Motion efekler çok güzel koşma zıplama yürüme sabit durma gibi durumları değiştirmişler istediğin efekleri kapatıp açabilyiorsun gayet başarılı. legionumuza cübbeleri giydirdik gayet güzel yakıştı :)

grafiklere gelince söylenecek fazla birşey yok full ayarda herşey harika görünüyor.. grafikleri çok ince ayarlar yapabiliyorsunuz bu arada.

yeni gelen 2 instance var birisine girdik 1200 küsür bi puan aldık. state 7 de wipe yedik öldük sanırım instanceyi çözmek lazım daha ilk girişimiz oldu ama çok eğlenceliydi. ve bu gelen yeni instance bt yi bitirmiş gibi geldi bana ordan alınan itemler bt itemlerinden daha iyi gibi duruyor en azından garantisi var puanı topla al. 2 ay bt ye giripde istediğin drop u düşürememekten daha iyi. diğer instance ye giremedik kaleleri almak gerekiyor sanırım oyun reset yediği için tüm kalaler balaur larda. onu artık yarın akşam görücez.

elyosların altına işemiş gibi yürüyüşleride değişmiş ninja animasyonları ile zıplama silah tutuşları koşmalar filan çok karizma olmuş :)

oyun hediye olarak 4 major 10 tanede plat medal gönderdi Allah razı olsun :D

mentor görevleri biraz problemli gibi geldi bana görevlerde level sınırlamaları var mesela 20-30 lvl arası adama yardım et dio nerden bulcaz o adamı :)

onun dışında plat medal görevleri olcak demişlerdi ama ben henüz bulamadım öle bir görev belki bu kaleden girilen inctancede vardır ama tabi o instanceyi kale bizde olmadığı için göremedik.

bugün bir kaç glad ile duel attım eskiye göre daha çabuk öldüklerini farkettim heal skilleri gitmiş sanırım öle bişey diyorlardı.

map ve hairta detayları tek kelime ile mükemmel.

2.5 beni memnun etti, tek sıkıntım yeni pvp map gelicek diyordu ama yok, tek takıldım nokta yeni pvp map in gelmemiş olması.

her patch de bazı karakterleri yükseltip bazılarını kısıyorlardı mesela 1.9 asasların sonu gladların yükselişi olmuştu. bu patch de ise gladların düşüşünü ranger ve sorc un daha çok ön plana çıktığını gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 26 Mayıs 2011; 8:27:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuwobe

2.5 versiyonu çok başarılı olmuş :) ranger karakteri süper ötesi değiştirmişler bufflarımızın hiç biri cd ye girmiyor artık ve 2 sn bir dolan güzel bir skilimiz var ayriyetten attack yaptıkca manamız otomatik artıyor. ranger karakterim için gelen yeniliklerden çok memnunum. diğer cleric karakterime gelen 2 skill çok hoşuma gitmedi. sorc ada güzel skiller gelmiş bir tanesi etrafa storm efecti yapıo bunlara değerseniz 2 sn stuna giriyorsunuz. birde sorc un bana can çekme skili attığında 2300 hp yi benden ona aktarıldığını gördüm ve bu skili doldurmadan direk atıyor. instant...

Motion efekler çok güzel koşma zıplama yürüme sabit durma gibi durumları değiştirmişler istediğin efekleri kapatıp açabilyiorsun gayet başarılı. legionumuza cübbeleri giydirdik gayet güzel yakıştı :)

grafiklere gelince söylenecek fazla birşey yok full ayarda herşey harika görünüyor.. grafikleri çok ince ayarlar yapabiliyorsunuz bu arada.

yeni gelen 2 instance var birisine girdik 1200 küsür bi puan aldık. state 7 de wipe yedik öldük sanırım instanceyi çözmek lazım daha ilk girişimiz oldu ama çok eğlenceliydi. ve bu gelen yeni instance bt yi bitirmiş gibi geldi bana ordan alınan itemler bt itemlerinden daha iyi gibi duruyor en azından garantisi var puanı topla al. 2 ay bt ye giripde istediğin drop u düşürememekten daha iyi. diğer instance ye giremedik kaleleri almak gerekiyor sanırım oyun reset yediği için tüm kalaler balaur larda. onu artık yarın akşam görücez.

elyosların altına işemiş gibi yürüyüşleride değişmiş ninja animasyonları ile zıplama silah tutuşları koşmalar filan çok karizma olmuş :)

oyun hediye olarak 4 major 10 tanede plat medal gönderdi Allah razı olsun :D

mentor görevleri biraz problemli gibi geldi bana görevlerde level sınırlamaları var mesela 20-30 lvl arası adama yardım et dio nerden bulcaz o adamı :)

onun dışında plat medal görevleri olcak demişlerdi ama ben henüz bulamadım öle bir görev belki bu kaleden girilen inctancede vardır ama tabi o instanceyi kale bizde olmadığı için göremedik.

bugün bir kaç glad ile duel attım eskiye göre daha çabuk öldüklerini farkettim heal skilleri gitmiş sanırım öle bişey diyorlardı.

map ve hairta detayları tek kelime ile mükemmel.

2.5 beni memnun etti, tek sıkıntım yeni pvp map gelicek diyordu ama yok, tek takıldım nokta yeni pvp map in gelmemiş olması.

her patch de bazı karakterleri yükseltip bazılarını kısıyorlardı mesela 1.9 asasların sonu gladların yükselişi olmuştu. bu patch de ise gladların düşüşünü ranger ve sorc un daha çok ön plana çıktığını gördüm.

Alıntıları Göster
    @grafmaster verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz yararlı olacaktır ayrıca yenilikleri burada paylaşalım ki ingilizcesi zayıf olan arkadaşlarımızında işine yarasın :)

• quote:

@grafmaster verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz yararlı olacaktır ayrıca yenilikleri burada paylaşalım ki ingilizcesi zayıf olan arkadaşlarımızında işine yarasın :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Aion 2.5 den sonra Anti Alasing ayarı kalktımı ? Advanced ayarlardan bulamadım ? Çok tırtıklı oldu oyun yaw.
  • Anti Alasing ayarı var ben 2x de oynuyorum. graphic detail i default yapıp advanced a basarsan Bloom efect in üstünde Anti-Aliasing ayarı aktif oluyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Arkadaşlar Aion 2.5 den sonra Anti Alasing ayarı kalktımı ? Advanced ayarlardan bulamadım ? Çok tırtıklı oldu oyun yaw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuwobe

Anti Alasing ayarı var ben 2x de oynuyorum. graphic detail i default yapıp advanced a basarsan Bloom efect in üstünde Anti-Aliasing ayarı aktif oluyor.
    quote:

Alıntıları Göster
    Az önce Essoterrace den çıktık. bu instance ile ilgili bir kaç bişey paylaşmak istiyorum. ilk kez girdiğimiz için bayağı dolaştık haritayı. öncelikle instance balaur itemi ve stigma shard yağdırıyor. balaur itemleri bayağı ucuzlucak ve balic item craft i kolaylaşcak gibi geldi bana. ilk başta karşımıza bir ağaç boss u geliyor. bu ağaç bosunu arkasına geçip kesmek gerekiyor. ve ağaç bosu addler çıkartıyor bu add ler gelip boss un canını doldurup geri gidiyor. hızlı bi şekilde addleri öldürmek gerekiyor. boss bazı zamanlar tek filan atmaya başlıyor. neye göre atıyor hala çözemedik :D neyse boss öldü. yaklaşık 6 tane sandık çıktı. sandıklardan toplam 25k değerinde ap ve 2 tanede plat medal verdi. bunları roll ile alıyorsunuz. agaç bosunun dışında karşınıza bir boss daha geliyor ismini tam hatırlayamıyorum o daha basit ölüyor kolay bir boss ondanda aynı şekilde abyss itemler verdi. yaklaşık 15k kadar. bir asansör çıkıcak karşınıza şuan instance bug li, o asansörü kullanamıyorsanız relog yaparsanız asansör aktif oluyor. groupdan 3 kişi relog yapıp asansöre binebildi. bazı şeyler relog ile çalışıyor. sanırım haftaya çarşamba düzeltirler. o bossdan sonra bir hava kanalı ile bir yere gönderiyor sizi orda yarım daire çizebildiğiniz arene gibi büyük bir alan var balaur moblarla çevrili. bu mobların orda bir artifact var onu kırarsanız son boss çok sağlam çıkıyor. eğer o artifact a dokunmadan son boss a giderseniz basit bir boss geliyor. bir artifact a dokunmadan son boss a gittik. çok basitti ve 7-8k ap çıktı kutulardan. ayriyetten bu instance her girişte 1700 ap garanti alıyorsunuz ve 20 kere girildiğinde 5 plat medal veriyor. ama dışarı çıkıp görevi verip tekrar aldıktan sonra yeniden içeri girebilyiorsunuz yani bu 20 kereyi 20 günden daha kısa sürede bitirebiliyorsunuz. bu instance ile ilgili ilk girişimde gördüklerim bunlar girmeyenler için ön bilgi olabilir.

• Bu patch iyice oyuna olan iştahımı kabarttı. Lys geçsede geri dönsem.

Sinlerle alakalı neler var ? Neler değişti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

Anti Alasing ayarı var ben 2x de oynuyorum. graphic detail i default yapıp advanced a basarsan Bloom efect in üstünde Anti-Aliasing ayarı aktif oluyor.
    quote:

Ben defaultta oynamak istemiyorum. High Qualityde anti alasing ayarı yok...
  • high yaparsan anti-alising i kendisi kafasına göre ayarlıo. manuel ayarlıcaksan default seçicen, aion kendisi ayarlasın diosan high seçicen.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

quote:

Ben defaultta oynamak istemiyorum. High Qualityde anti alasing ayarı yok...

• yaw kendisi ayarlasın ne demek? 2.5de anti aliasing yok işte yabancı forumlarda konuşuyorlar şuan belki fix gelebilir. En üst düzey pclerde bile tırtıklı oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: omgwhoisthis
    Bu patch iyice oyuna olan iştahımı kabarttı. Lys geçsede geri dönsem.

Sinlerle alakalı neler var ? Neler değişti ?

tek skille 5 rune carve lama hide icindeyken buff basabilme ambush tarzi baska bir teleport skilli daha
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.