Şimdi Ara

2.500 - 3.000 TL civarı 100 Hz 42-47 LCD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet dediğiniz gibi bu seçeneklerimi yanyana görüp artık hangisi kafamda yatarsa alacağım. Aslında hala 1 ay vaktim var, bu sebeple fiyatlarda biraz daha ucuzlar belki. Tek merak ettiğim konu; LG'yi neden tavsiye etmiyorsunuz?
  • Burocks,

LH Serisi mat ekren ve seyir zevki açısından PHilips'e göre daha cansız... LH' a göre SL serisi güzel fakat Parlak ekran olduğu için Samsunglardaki gibi oda da ki detayları TV ye taşıyor...

Şu süreçte beklemek biraz riskli neden dersen, Distribütörler eski serileri tekrar getirmeyecek yeni serilerden getirecek. Geçen ay bir anda 8404ler tükendi ben hiç bir yerde bulamıyordum, şimdi Bölge Bayileri kendi stoklarından bir rahatlama getirdi...

Mesela 32PFL8404 İzmir Bölge Bayiinde yokken, İç Anadolu Bölge Bayilerinde var şuan... İç anadoluya ait Philips Shop Mağaza müdür Kanbankasi (Alper Bey) 8404 Ana başlığında foruma özel fiyatlar sunuyor, ben 32PFL8404 kendisinden edindim değerlendirmeni tavsiye ederim...

Beklemek istiyorsanda stok konusunda öngörü anlamında bilgi alırsın...
  • selamlar bende o medeli yukarıdada belirtiğim gibi beğeniyorum senin aldığın yani alper bey e nasıl ulaşabilirim???birde sen nekadara aldın 32 inç ini?
    quote:

Orijinalden alıntı: T-una

Burocks,

LH Serisi mat ekren ve seyir zevki açısından PHilips'e göre daha cansız... LH' a göre SL serisi güzel fakat Parlak ekran olduğu için Samsunglardaki gibi oda da ki detayları TV ye taşıyor...

Şu süreçte beklemek biraz riskli neden dersen, Distribütörler eski serileri tekrar getirmeyecek yeni serilerden getirecek. Geçen ay bir anda 8404ler tükendi ben hiç bir yerde bulamıyordum, şimdi Bölge Bayileri kendi stoklarından bir rahatlama getirdi...

Mesela 32PFL8404 İzmir Bölge Bayiinde yokken, İç Anadolu Bölge Bayilerinde var şuan... İç anadoluya ait Philips Shop Mağaza müdür Kanbankasi (Alper Bey) 8404 Ana başlığında foruma özel fiyatlar sunuyor, ben 32PFL8404 kendisinden edindim değerlendirmeni tavsiye ederim...

Beklemek istiyorsanda stok konusunda öngörü anlamında bilgi alırsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Burocks

Sağolun cevaplar için.
    Sonuçta sizin yorumlarınızla geriye 3 seçeneğim kaldı;

Philips 47PFL8404H
    Samsung LE46B651
    Sony KDL-46W5800

3 LCD'de 3.000 TL civarı bir fiyata alınabilir gibi, aralarında çok büyük fark yok.
    LG'nin fiyatları çok daha düşük olmasına rağmen kimseden LG yönünde bir ses çıkmadı, sebebini bilmesemde bir bildiğiniz var diye düşünüyorum.

Peki bu 3 LCD'den neye göre seçim yapmam gerek?

LG 47SL8000 bu tv de iyi sanırım eklenebilir
  • Bugün Media Markt'a (Ankara) gittim, yorumlarım şöyle;

Philips 47PFL8404H - ellerinde yok, hakkında olumsuz birşey söylemediler.
    Samsung LE46B651 - vardı, söylenen tek sorun yansıma yapması. Evde LCD'nin 4-5 metre ancak tam karşısı tam boy cam ve çok güneş alıyor, emin olamadım, renklerin canlılığı fln gayet başarılı.
    Sony KDL-46W5800 - ellerinde yoktu, olumsuz olarak usb'den her formatı oynatmaz sorun yaşayabilirsiniz dedi satış görevlisi? Daha sonra Sony mağazasında gördüm, peşinde 2.900 TL'ye indiler.
    LG 47SL8000 - bu da yoktu Media Markt'da ancak T-una söylediğine dayanarak bu LCD'nin de parlama yapması olası.

Valla bende emin olamadım acele edip hemen alsam mı bunlardan birini yoksa nisan sonu-mayıs başını bekleyip fiyatların düşmesini mi umsam...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.