Şimdi Ara

2.500 TL Dizüstü öneri (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar, iyi forumlar. Bana yardım edebileceğinizi umduğum bir konuda sizden değerli fikirlerinizi bekliyorum.

2.500 TL (biraz daha artırabilirim fiyatı) civarında bir dizüstü arıyorum. Sabahtan beri başım döndü internette, kafayı yiyeceğim. Bir türlü tam olarak istediğim gibi bi laptop bulamadım. İstediğim; daw programlarını sıfır donma ile sıfır ısınma ile çalıştıracak, yeri geldiğinde modern oyunları da gayet iyi bir şekilde oynamama izin verecek, i7, en az 8gb ram, daw programlarına bağlı olarak geniş ekran olacak (17.3"), 1 tb, ağırlık olarak hafif, gayet modern ve en önemlisi tasarım olarak çok sade bir laptop arıyorum. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler...

• Z710 oneririm 1 tb harddisk i7 mq islemci ft840m ekran karti 8 gb ram 1920×1080 full hd parlak ekran bence kesinlikle alinmali ama tabi sana kalmis bisey vatandan bir bakmani oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GeForce 840M Full HD olarak iyi performans sağlayamaz maalesef. Full HD için en az 850M olmalı. Daw programları nedir bilmiyorum, o yüzden net bir tavsiye bulunamam ama Acer vn17 Nitro'nun istediğiniz ürüne yakın olduğunu düşünüyorum ama i5 olarak satılıyor genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

GeForce 840M Full HD olarak iyi performans sağlayamaz maalesef. Full HD için en az 850M olmalı. Daw programları nedir bilmiyorum, o yüzden net bir tavsiye bulunamam ama Acer vn17 Nitro'nun istediğiniz ürüne yakın olduğunu düşünüyorum ama i5 olarak satılıyor genelde.

ekran kartlarından pek anlamam ama laptop bakmaya başladığımdan beri azıcık fikir sahibi oldum gibi. ve evet sizin de dediğiniz gibi bu GeForce 840M iyi değil. nvidia gtx ler daha iyi oluyolar galiba. ama pahalılar da. bu ekran kartına sahip laptopların fiyatları da uçuk oluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PervenT

Z710 oneririm 1 tb harddisk i7 mq islemci ft840m ekran karti 8 gb ram 1920×1080 full hd parlak ekran bence kesinlikle alinmali ama tabi sana kalmis bisey vatandan bir bakmani oneririm

şimdi baktım, istediğim şeye yakın. tek kusuru ağırlığı gibi, 2.90 kg hocam neredeyse 3 kilo. ama yine de listeme ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutgsgir

quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

GeForce 840M Full HD olarak iyi performans sağlayamaz maalesef. Full HD için en az 850M olmalı. Daw programları nedir bilmiyorum, o yüzden net bir tavsiye bulunamam ama Acer vn17 Nitro'nun istediğiniz ürüne yakın olduğunu düşünüyorum ama i5 olarak satılıyor genelde.

ekran kartlarından pek anlamam ama laptop bakmaya başladığımdan beri azıcık fikir sahibi oldum gibi. ve evet sizin de dediğiniz gibi bu GeForce 840M iyi değil. nvidia gtx ler daha iyi oluyolar galiba. ama pahalılar da. bu ekran kartına sahip laptopların fiyatları da uçuk oluyorlar.

Hayır çok öyle düşünmeyin GeForce 840M'de bence iyidir. Özellikle 1600TL civarında gayet güzel bir ürün ancak ürünü 1366x768 çözünürlüklü bir panel ile anlamlı bir şekilde kullanabilirsiniz. 1920x1080 gibi bir çözünürlükte performanslı bir kullanım sunmaz ama GTX 850M de Full HD alacağınız performansı da ortalamada GeForce 840M ile 1366x768 çözünürlükte birçok noktada yakalayabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖLümLüBirDünya

Bunu tavsiye ederimhttp://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464795&kat=6454&lang=tr-TR#.VNaJgvmsWT8

hocam tam buldum dedim ki bi baktım 15.6 inç 17.3 inç olsa bu iş tamamdı... ekran kartı da gtx serisinden bir de...

• Marka takıntınız yoksa Victor ve Monster'da GTX 860M'li modeller var. Full HD için mantıklı en ucuz kart bu. Ekran kalitelerini canlı olarak görme fırsatım olmadı ama.

Mesela şuhttp://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=466974&kat=6454&lang=tr-TR#.VNaSRMVdbCQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 8 Şubat 2015; 0:32:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedaself

Marka takıntınız yoksa Victor ve Monster'da GTX 860M'li modeller var. Full HD için mantıklı en ucuz kart bu. Ekran kalitelerini canlı olarak görme fırsatım olmadı ama.

hocam nerdeyse 3000 lira bu ya bir de bu freedos olayı beni kıllandırıyo bi laptopa bu kadar para verdikten sonra korsan cd ile os kuramam. orjinale de para vermek istemem hazır laptopa o kadar para vereceksem. sığ düşünüyorum galiba ama durum bu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutgsgir -- 8 Şubat 2015; 0:36:18 >

• mesutgsgir kullanıcısına yanıt
    Öğrenciyseniz Windows Embedded 8.1 Industry Pro'yu Dream Spark üzerinden ücretsiz edinebiliyorsunuz. 17.3" isteyince malesef hem çeşit azalıyor hem de ücret artıyor. Aceleniz yoksa 400₺ daha biriktirip onu almanız daha mantıklı.

• Kardeş kaliteli olsun %10-15 performansı düşük olsun diyorsan msi lara bak.Yok kalite önemli değil sırf performansa bakarım dersen monster veya victora bak(ma)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __SpartacuS__ -- 8 Şubat 2015; 1:46:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.