Şimdi Ara

2*512 ddr ram tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1224

bu nasıl? yada başka ne önerirsiniz

• Verdiğin link açılmıyor ama bugünlerde DDR400 ram alacaksan tek tercihin Hynixler olmalı. Öyleki bu ramlerde kullanılan d43 ler problemsiz DDR500 olarak kullanılabiliyor. Ve hatta yanlış bilmiyorsam en eski ADATA DDR500 lerde d43 dü Fiyatına gelincede lanetdayin bir DDR400 fiyatına
    Gigatekde var.(Belki senin verdiğin linkde odur ama link açılmadığı için ben bunu bilemiyorum)
  • Link açılıyor fakat arkadaşın bahsettiği TWINMOS - 1 GB 400 DUAL . Bu arada KinGpAsCaL'a katılıyorum.

Hynix linki için tıklayınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Administrato® -- 11 Haziran 2005, 8:39:54 >
  • Pascal kardeş; 500 olarak kullanılabiliyor demişsin ama anakartım 400ü destekliyosa bi faydası olmaz heralde di mi bana?

bi de kingston ve twinmos diye konuşuluyodu bayaadır; şimdi bu hinx nereden çıktı? iyi mi hakkaten o kadar?
  • sen twinmos al kardeş ..ben de gigatekten aldım sorunsuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronishark

Pascal kardeş; 500 olarak kullanılabiliyor demişsin ama anakartım 400ü destekliyosa bi faydası olmaz heralde di mi bana?

bi de kingston ve twinmos diye konuşuluyodu bayaadır; şimdi bu hinx nereden çıktı? iyi mi hakkaten o kadar?

Ramler normalde DDR400 hızında çalışıcaklardır. Arkadaşın demek istediği O/C yapınca DDR500 olarak stabil çalışıyor. Anakartların hepsi (DDR1 kullananlar) DDR400'den daha hızlı bir standart desteklemez. Ama DDR 500 veya daha hızlı ramler bu tip anakartlarda çalıştırabilirsin.
  • o ramler CADT kodlu bildiğim kadarıyla, fsb 200 mhz de çalıştıracaksan al ama daha üstlere pek çıkmıyorlar. işte link

http://forum.donanimhaber.com/m_3074160/mpage_1/key_//tm.htm#3094747
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.