Şimdi Ara

2.7ghz sonrası için ne kadar volt artırımı tavsiye edersiniz ? (e2160) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • usta konuyu saptırmazsanız sevinicem...
  • yaw hali hazırda banada yardım etsinler nolurkii...dostum 2 tane aynı renk yan yana ram slotları doru yeremi taktım yani yan yana 2 tane? bende oraya dikkat ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

yaw hali hazırda banada yardım etsinler nolurkii...dostum 2 tane aynı renk yan yana ram slotları doru yeremi taktım yani yan yana 2 tane? bende oraya dikkat ettim

aynı renk olan yerlere takman lazım dual olması için örnek sarı kırmızı diye 2 ayrı renk var sarıya takarsan diyerinide sarıya tak
  • tmm bende öyle taktım

kart şu :http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2097

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 24 Aralık 2007; 21:26:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

tmm bende öyle taktım

kart şu :http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2097

bıos ayarlarına bak o zaman ramler dual çalışmıyor

edit:ekleme senin board farklı öbür türlü dene ayrı renklre yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N@Name -- 24 Aralık 2007; 21:38:21 >

• @O.z.X ben konu sapmasın derken dul, single channel fln girmesin manasında söyledim..

senin kartta dual channel yapman için,

2.7ghz sonrası için ne kadar volt artırımı tavsiye edersiniz ? (e2160)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzrcn -- 26 Aralık 2007; 17:51:07 >
  • Tşk ederim dostum saoli yaptım düzeldi..Cahillik işşte
  • sistem hemen hemen aynı

• @toughguy, 3.2 için extra voltaj verdin mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hzrcn

@toughguy, 3.2 için extra voltaj verdin mi?

1.45 verdim
  • 8*400fsb 3200mhz de şu an RAM 1000 mhz 4-4-4-12 zamanlama ile...
    superpi 19 saniyeye düştü 200 mhz artış ile 1 sn farketti bana tatminkar gelmedi 1 sn...ram ile farketmiyor sanırım farketmez de anladığım kadarı ile 3D mark puanına falan etki ediyor RAM hızı...
    ama 3 GHZ den sonra işlemci baya voltaj istiyor 1.325 olan işlemciyi 1.425 yaptım,sıcaklık Crysis de yarım saat oynama ile 45 gördüm alt/tab sırasındaki düşüşü hesaplasak 48 falan olur herhalde...Bigtyphoon takana kadar fazla kasmayacağım artık...güzel bir denemeydi benim için...
    edt:bu arada benim işlemci M0 mış sanırım revizyonunu işlemciyi sökemediğim için bakamadım,kutunun üzerinde SLA8Z gibi bir ibare vardı,Intel sayfasına baktım M0 a denk geliyor revizyon numarası.
    faydalı olacağını düşündüğüm bir şema...

edit:ya arkadaşlar acemilik işte,makina açamayınca RAM hızını default yapıp açmış bende 1000 MHZ de aldım sanıyorum bu sonucu,1000 MHZ de super pi sonucu 18sn,yani ilk değerimden 2 sn daha iyi bir derece.zamanlama da 5-5-5-15 bu arada...bende diyorum bu nası RAM,4-4-4-12 de çakmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 25 Aralık 2007; 23:49:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

edt:bu arada benim işlemci M0 mış sanırım revizyonunu işlemciyi sökemediğim için bakamadım,kutunun üzerinde SLA8Z gibi bir ibare vardı,Intel sayfasına baktım M0 a denk geliyor revizyon numarası.

Arkadaşım cpu-z programında gösteriyor zaten revizyonu. çok uğraşmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yörükoğlu2014 -- 26 Aralık 2007; 9:03:23 >

• sorun nedir hala çözemedim.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: toughguy

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

Arkadaşım cpu-z programında gösteriyor zaten revizyonu. çok uğraşmışsın.

CPU-Z o an elinde yoksa ve aklına gelmediyse
    yok yaw fazla uğraşmadım sonradan farkettim CPU-Z gösteriyormuş evet...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.