Şimdi Ara

2 adet 1440 ml 60 yıkama vernel 20,84 (kampanya bitti) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
5.766
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freefalcon

Evet Migros bal ve peynir kullanıyorum ve memnunum. Ancak ne olursa olsun migros markalı ürünler için ucuz olması tercih sebebi olur aynı fiyatlara bilindik markalar varken...
    Kesinlikle. Migros marka dilim kaşarını almıştım diğerlerine göre uygun olduğu için ama hiç beğenmedim, ayırırken paramparça oluyordu.
  • Kim ne derse desin HB yi seviyorum . Çok güzel malzeme stokladık son dönemde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rinso Sıvı Çamaşır Deterjanı Kusursuz Siyahlar 3000 ml

Bu ürün 4 tanesi 65 tl ye geliyor mobilde

• 2 Pril, 2 Vernel ekledim. Vernel'lerin ikisinde %50 indirim yapıyor. Pril normal fiyat.

Vernel'i siilince Pril'in ikincisi %50 indirimli oluyor. Saçmalıyor HB. Tabii siparişten vazgeçtim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Nautilus-

2 Pril, 2 Vernel ekledim. Vernel'lerin ikisinde %50 indirim yapıyor. Pril normal fiyat.

Vernel'i siilince Pril'in ikincisi %50 indirimli oluyor. Saçmalıyor HB. Tabii siparişten vazgeçtim.
    Firmaların işgüzarlığı. En ucuzlardan indirim düşüyor. Sepete eklediğiniz en ucuz ürünler sırasıyla %50 indirimli oluyor

• Melange kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. 20 lira hediye çeki vermiş iptal ettiği ürünün yerine. Amazon halt etmiş.

• Ya kampanya bitmiş ya da siteden olmuyor, mobil kampanyası mı uygulama yok ondan soruyorum, tembellik ettiğimden değil
  • sceptic S kullanıcısına yanıt
    Az önce bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: memis0051

Az önce bitti

Teşekkür ederim. 2x60 28,90 olan var, kokusunu bilmiyorum ama Kargo istiyor 50 altı olunca

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sceptic S kullanıcısına yanıt
    Biraz bekleyin 10 güne yine benzer bir fırsat mutlaka olur.

• 4 piril almıstım 4 lt kargo aradı 1 tanesi patlamış tutanak tutduk dedi,böle teslim alıp tutanagı hb gönderip 1 adet talep mi ediyoruz nasıl oluyor arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

4 piril almıstım 4 lt kargo aradı 1 tanesi patlamış tutanak tutduk dedi,böle teslim alıp tutanagı hb gönderip 1 adet talep mi ediyoruz nasıl oluyor arkadaşlar
    Tutanak tutulduktan sonra HB'yi arayın durumu söyleyin sonra ürünü geri gönderin. Yenisi geliyor. Bazen ürün sizde de kalabilir diyorlar şansınıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

4 piril almıstım 4 lt kargo aradı 1 tanesi patlamış tutanak tutduk dedi,böle teslim alıp tutanagı hb gönderip 1 adet talep mi ediyoruz nasıl oluyor arkadaşlar
    Kargo parası mı aldılar ?

• fastforyou kullanıcısına yanıt
    Bende de aynısı oldu daha önce. Ben hiç birşey yapmadım 1 hafta sonra HB yenisini gönderdi. Gerekli tutanağı kargo firması tutmuş oluyor yani. Bana sadece sağlam olanları teslim ettiler. Patlayanları hiç dağıtıma çıkartmıyor kargo firması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terrybogard01 -- 18 Ekim 2018; 12:10:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ayrı hesaptan toplam 6 tane aldım elhamdülillah stok tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Tutanak tutulduktan sonra HB'yi arayın durumu söyleyin sonra ürünü geri gönderin. Yenisi geliyor. Bazen ürün sizde de kalabilir diyorlar şansınıza.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam bakalım şans,

Kargo parası yok hocam @pingu81

Bakalım patlak olan gelmezse beklerim yenisini teşekkür ederim

• sabah gelmiş iyi stok yaptık..
    adedi 10,42 den çok iyi fiyat
    tekrar teşekkürler..

2 adet 1440 ml 60 yıkama vernel 20,84 (kampanya bitti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 18 Ekim 2018; 18:29:39 >
  • Paket benimde bu şekilde geldi ama çok az akmış, şekilleri bozulmuş sadece. Paketleme zayıf. Tek tek yada arasına da birşey koysalardı olurdu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.