soğutucu sana basit gelmesin. Referans tasarımı öyle. En güzel tarafı da harici güce ihtiyac duymaması.
Roledayz
kullanıcısına yanıt
eyv bilgilendirdiğin için çok saol
hocam güç kaynağın nedir sli yapmaya değermi yoksa güç kaynağıda alacakmısın yani güç kaynağıda alacaksan o parayı üstünede koyup 7950alabilirsin ama illa ikisi arasında isen herzaman tek kart daha iyidir 6970derim bende 6970 kullanıyorum :)
cahitdikici
kullanıcısına yanıt
olay şu ki yaz sonuna kadar pc topluyorum. haliyle parçaları ağır ağır alıcam. yani psu da alınacaklar arasında dostum :)
valla hocam ozaman tavsiyem kesinlikle 6970 :) ben thermaltake 500w psu ile sorunsuz çalıştırıyorum ama sli dersen yine cooler master thermaltake yada zalman gibi bir markanın 600-650 w civarı bir psuya ihtiyacın olacak zaten everest falan bakarsan 750likte yetmez tavsiyem 6970dir.
yanlız hocam bunuda yeni gördüm.Vatanda geleneksel haftasonu indirimleriyle 501liraya geliyor ref tasarım ama olsun ocye gerek yok zaten böyle bir kartta bana sorarsan hiç başka karta bakma :)
haftasonu 501 lira ? eğer gerçekten 501 liraysa düşünmeden alırım dostum
cahitdikici
kullanıcısına yanıt
cooler master düşünüyodum ben de zaten dostum. benim everest ve powercolor tarzı markalara alerjim var sinir sistemimi bozuyor :)
valla işte geleneksel %30 vatan indirimiyle 501 liraya geliyor bak bu hafta olmazsa gelecek hafta mutlaka yaparlar ayda en az 3 kere indirim yapıyorlar
cahitdikici
kullanıcısına yanıt
beklemedeyim :)
501 değil liste fiyatı üzerinden indirim ile %30 da 680 liraya denk geliyor. Şuan internete özel kampanyası ile 659 lira. Alıcaksan kaçırma fiyatı gayet uygun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme