Şimdi Ara

2 adet 650ti mi 1 adet 6970 mi ? para/performans kıyaslaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bunu sormamdaki amaç verdiğim paranın alacağım performansa değip değmeyeceğidir. siz ne dersiniz ?

• bortelostat B kullanıcısına yanıt
    Bekle gtx750 ti cikti daha yeni. Yeni mimari cuda cekirdekleri falan 650 ti in 2 kati.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roledayz kullanıcısına yanıt
    fiyatı hakkında bi bilgin veya bi fikrin var mı acaba dostum?
  • bortelostat B kullanıcısına yanıt
    Net bir bilgim yok teknoseyir daha bugün incelemiş kartı.
    http://www.youtube.com/watch?v=A3KrLfs3GlQ

soğutucu sana basit gelmesin. Referans tasarımı öyle. En güzel tarafı da harici güce ihtiyac duymaması.
  • Roledayz kullanıcısına yanıt
    eyv bilgilendirdiğin için çok saol
  • hocam güç kaynağın nedir sli yapmaya değermi yoksa güç kaynağıda alacakmısın yani güç kaynağıda alacaksan o parayı üstünede koyup 7950alabilirsin ama illa ikisi arasında isen herzaman tek kart daha iyidir 6970derim bende 6970 kullanıyorum :)
  • cahitdikici kullanıcısına yanıt
    olay şu ki yaz sonuna kadar pc topluyorum. haliyle parçaları ağır ağır alıcam. yani psu da alınacaklar arasında dostum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla hocam ozaman tavsiyem kesinlikle 6970 :) ben thermaltake 500w psu ile sorunsuz çalıştırıyorum ama sli dersen yine cooler master thermaltake yada zalman gibi bir markanın 600-650 w civarı bir psuya ihtiyacın olacak zaten everest falan bakarsan 750likte yetmez tavsiyem 6970dir.
  • yanlız hocam bunuda yeni gördüm.Vatanda geleneksel haftasonu indirimleriyle 501liraya geliyor ref tasarım ama olsun ocye gerek yok zaten böyle bir kartta bana sorarsan hiç başka karta bakma :)

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kartı/sapphire-21196-00-20g-hd7950-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71515
    haftasonu 501 lira ? eğer gerçekten 501 liraysa düşünmeden alırım dostum
    cooler master düşünüyodum ben de zaten dostum. benim everest ve powercolor tarzı markalara alerjim var sinir sistemimi bozuyor :)
  • valla işte geleneksel %30 vatan indirimiyle 501 liraya geliyor bak bu hafta olmazsa gelecek hafta mutlaka yaparlar ayda en az 3 kere indirim yapıyorlar
    beklemedeyim :)
  • 501 değil liste fiyatı üzerinden indirim ile %30 da 680 liraya denk geliyor. Şuan internete özel kampanyası ile 659 lira. Alıcaksan kaçırma fiyatı gayet uygun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.