Şimdi Ara

2 Adet Hediye LED TV Geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kimseye verme niyetiniz yoktuysa buraya neden yazdınız? Ben de çekiliş kokusu alıp gelmiştim hâlbuki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofrhye -- 2 Şubat 2015; 8:53:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofrhye

Kimseye verme niyetiniz yoktuysa buraya neden yazdınız? Ben de çekiliş kokusu alıp gelmiştim hâlbuki

Hocam buraya kız arkadaşıyla ilgili konu açan adamlar da var, onlar çekiliş düzenliyor mu

Mutlu olduğum bir konuyu sizinle paylaşmak istedim o kadar
  • muzafferkocak M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

İyi günlerde kullanın o zaman. Duruma göre kötü günlerinizde de kullanabilirsiniz tabii, size kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofrhye -- 2 Şubat 2015; 13:24:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzafferkocak

2 sene önce de hediye araba gelmişti, bir konu da yazmıştım geçmiş mesajlardan bakabilirsiniz. Bunlar' da bugün geldi. Bu yeni nesil TV' lerden hiç anlamam biri Sony öteki Samsung marka. Samsung olanı laptopa bağladım monitör diye kullanıyorum.

Hocam hediye nereden geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OLED tv alırım bi dal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burning Soldier

quote:

Orijinalden alıntı: muzafferkocak

2 sene önce de hediye araba gelmişti, bir konu da yazmıştım geçmiş mesajlardan bakabilirsiniz. Bunlar' da bugün geldi. Bu yeni nesil TV' lerden hiç anlamam biri Sony öteki Samsung marka. Samsung olanı laptopa bağladım monitör diye kullanıyorum.

Hocam hediye nereden geldi

Usta birisi amcamdan geldi ötekisi dayımdan geldi. TV' lerin birini odaya monitör olarak koydum, ötekisi salonda. Beko marka tüplü 80 ekran civarı televizyonumuz vardı onu da bugün köye bıraktım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.