Şimdi Ara

2 Adet JBL GT-5 275 rms İçin Mono Amfi Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o sublara jbl 601,1 yeter ilerisi için ise 1201,1 veya macoustıc 2000,1 şahane olur veya sm dk1200 dk1800 bütçene uyanı al bunlardan
  • yardımlarınız için cok tesekkurler sound magus ve macoustic arasında kalmıstık m.acoustık aldım kargo bklıorum inş aradıgım sesi verebilir
  • maco 2000 mi aldın
  • 1000.1 d aldım elımde 2 adet jbl gt5 var gaıne cok yuklenmedıgım surece sıkıntı olcagını sanmıyorum zten 2 tanesı bagladgımda vık gelıor tek sub baglıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkdaslar sipariş ettiğim M.acoustic amfi geldi bütün baglantılarını yaptım söyle bir sorum olacak amfiye 1 adet 275 rms jbl baglıcam hangi girişlere baglamam gerektiği konusunda kararsız kaldım resim koyuorum saolun şimdiden

http://img547.imageshack.us/img547/2680/img20130221213858.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikbey -- 21 Şubat 2013; 22:03:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikbey

Evet arkdaslar sipariş ettiğim M.acoustic amfi geldi bütün baglantılarını yaptım söyle bir sorum olacak amfiye 1 adet 275 rms jbl baglıcam hangi girişlere baglamam gerektiği konusunda kararsız kaldım resim koyuorum saolun şimdiden

http://img547.imageshack.us/img547/2680/img20130221213858.jpg

en sol ve en sağ bağla köprülemiş olursun

• Tek sub gircegim icin kopru ypmak istemiyorum o yuzden sordum zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tek sub gircegim icin kopru ypmak istemiyorum o yuzden sordum zaten

soundmagus dk1200 almadın ya bişey demiyorum sana :) şimdi eğer tek 1 tane istiyorsan yine körüle ayarlarını kısıkta tut gain bass lvl falan iyi bir ses alırsın fazla yüklenme ama yok gain bass lvl falana açmak istiyorsan o zaman ortadakilere tak + ve - kutupları sıkıntı olmaz yüklenebilirsin.
  • walla işin acıkcası m.acoustic aldıgıma hiç pişman deilim nede olsa kicker kalitesi var işin içinde bu arada yardımların için cok tesekkurler sende olmasan derdımıze care bulamıcaz =)
  • hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan pişman etmıycek bir ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan pişman etmıycek bir ürün

evet gercekten aradgım bass sesını buldum streo amfımıde cıkarmıstım onuda taktımmı tmmdır m.acoustic gercekten kaliteli bi ürünmüş bunu anladım ama
  • quote:

walla işin acıkcası m.acoustic aldıgıma hiç pişman deilim nede olsa kicker kalitesi var işin içinde bu arada yardımların için cok tesekkurler sende olmasan derdımıze care bulamıcaz =)

biraz kullaandıktan sonra incelemeni yazarsan iyi olur alıcak arkadaşlar da bilgi edinmiş olur hayırlı olsun
  • walla hiç bir sekılde ısınma mısınma yok ses kalitesi cok hosuma gtti en yakın zamnda videoda koyucam m.acoustic almayı dusunen arkdaslara faydası olur belki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.