Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 2 adet Monitör dahil oyuncu kasası | full set Satın Al 23 Haziran 2024 11:50 1 1 2 adet Monitör dahil oyuncu kasası | full set Merhaba,maalesef bu ülkede taşınmak ayrı bir zulüm olduğu için ve maddiyata ihtiyacım olduğu için sistemimi satmak zorundayım.3 ay önce sinerjii PC'den almıştım İ3 13400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 500GB SSD 2 ADET VİEWSONİC 1 ms 165HZ curvet 24'' monitörde satılıktır İzmir'deyim taşınma işlerini hallediyorum. şuan fotoğraf atamıyorum en kısa sürede eklenecektir. deneyebilirsiniz. Bütün kutuları tamdır. garantileri devam ediyor.Lütfen pazarlık teklif etmeyiniz en uygun fiyatı yazıyorum.hayırlı olsun. ciddi alıcılar mesaj atabilir Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 25000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Mart 2025 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 2 adet Monitör dahil oyuncu kasası | full set
+ ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 2 adet Monitör dahil oyuncu kasası | full set