Şimdi Ara

2 Adet Telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evde 2 kişiye telefon ihtiyacı doğdu bütceye göre önerilerinizi bekliyorum.

1. Kendi ihtiyacım için , bütcem zorlarsam 800 TL. Lütfen daha yüksek fiyata şu kadar daha ver şunu al demeyin zaten max. bütcemi yazdım. Kullanım amacım : İnternette takılırım, facebook, whatsapp vs. gibi uygulamalar kullanırım, oyun oynamam. Zenfone 5 düşünüyorum. Yıllardır motorola serileri kullanan biri olarak moto g yi sağlamlık açısından diğerlerinden ayrı tutarım lakin tipi hoşuma gitmiyor. Ortalama 1.5 2 sene kullanabileceğim tarzda bir cihaz için önerilerinizi bekliyorum.

2. Peder için : Bütce 400-500 TL civarı. Sağlam olsun az çok internete falan girsin menülerde pek kasmasın yeterli.
    Zenfone 4, HTC Desire 310 gibi cihazlar radarımda.Farklı cihazlar önerebilir bu cihazlar hakkında bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Ayrıca ;
    Bimekste Utoo diye bir cihaz satılıyor merak ettim açıkcası gidip orada incelemeyi düşünüyorum fiyatı oldukça uygun gören duyan kullanan varsa düşüncelerini paylaşabilir.
    Linkihttp://www.bimeks.com.tr/urun/139727/utoo-n60-white.aspx

Yorum yazan, bilgilerini aktaran arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bRs* -- 23 Ekim 2014; 21:12:16 >

• Kendine zenfone 5,babana zenfone 4 iyi bir seçim olacaktır
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumunuz için.
    Bende şuan için öyle düşünüyorum. Şarjı dayanmıyor diyolar bu cihazlar için öylemidir ? Oyun falan oynamasak internet facebook vs. için kullansak 1 günü cıkarmazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bRs*

Teşekkürler yorumunuz için.
    Bende şuan için öyle düşünüyorum. Şarjı dayanmıyor diyolar bu cihazlar için öylemidir ? Oyun falan oynamasak internet facebook vs. için kullansak 1 günü cıkarmazmı

rahat çıkarır
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)
  • Bence baban için Lumia 525 alabilirsin ve fiyatı da uygun. Kasması falan olmaz sonuçta 1 GB Ram ile W.P çok iyi işler çıkarıyor. Kendin için Zenfone 5 güzel bir tercih. Zenfone 4 alma bence 525 kasma problemi falan yaratmaz ve babanı tatmin eder hatta hoşuna gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler başta belirtmedim ama android düşünüyoruz yinede gidip bi inceleyim dediğiniz modeli teşekkürler
  • Babana zengone 4 krndine xperia sp cunku oldukca saglam sd kart var batarya cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zf4ü babana alma. Şarjı tutmuyor adamı deli eder.
    520-525.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Xperia Sp'nin Zenfone 5 ten artıları nelerdir arada 200 lira fark var
  • Kendinize moto g veya biraz bekleyip moto g2, peder beye de samsung s3 mini öneririm. Şahsen ben moto g alamadım çünkü markette bulamadım, netten de almak istemedim. Onun yerine s3 mini aldım. Hala albenili ve özellikleri de iyi. Oyun falan oynamıyoruz, yetiyor bana. Asus z4'e, lg l70'e ve alcatel pop c7 'ye baktım. Fiyat olarak benzer cihazlar. Lg l90 bakabilirsin. Sony'ler servis sağlamlık olarak iyi ama, 800 civarı olanlar yeterli gelmedi bana parasına göre..

• BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    525 in incelemelerine baktım pek hoşuma gitmedi karma karışık bi menü babamı bırakın ben bile kullanamam gibi :) android daha net gibi. Teşekkürler
  • bRs* B kullanıcısına yanıt
    Sp bizdeuygunda yada istanbul biisimde 850den dusuk fiyattaydi enson.

Intel yerine snapdragon cipset var,ayrica hem cpu saathizi olarak 1.7ghz sp hemde daha guclu adreno 320gpusu var oyunlarda avantaj,daha iyi batarya var,daha saglam kasa yapisi var sp nin avantajlari bunlar.

• hkngzr kullanıcısına yanıt
    Samsunga pek yanaşmıyorum açıkcası malzeme kalitesinden dolayı. Birde s3mini baya eskidi artık. Başka öneriler alayım teşekkürler :)
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Oyun oynamıyorum batarya ve kasa yapısı benim için önemli inceleyeyim. Teşekkürler
  • Babaya lumia525 size xperia sp.

• bRs* B kullanıcısına yanıt
    Kasa kalitesi açısından sony iyidir. S3 mini ise bana o kadar kalitesiz gelmedi. Ben yine motog 2 diyorum. 5 inc. ve stereo hoparlör. İyileştirilmiş kamera vb. Ben de son zaman epey araştırdım. Ülkemiz gerçeği, fazla alternatif yok maalesef, bir de zf5. O zaman meşhur çinliye bir bakın..

• hkngzr kullanıcısına yanıt
    Moto g2 gelse iyi olurda henüz yok piyasada gelecekmi orası da bilinmez gelsede fiyatı uçuk olcak gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.