Şimdi Ara

2 AFK ve giden oyun :D (Bot pre vakası) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: von Goethe

bana s4te 1300 maçı olan ve hala s5te sürünen bi arkadaşımı hatırlattın

Adam gibi mesaj atacaksan at da ukalalık yapmanın anlamı ne? Yukarda adam iyi demiş ben hiç bir bölümde lol bölümü kadar kötü rezalet insanları görmedim diye. Bu arada senin acın büyük galiba sende gümüş 5 sularında dolaşıyor olabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afk cezasi suan eskisine göre daha caydırıcı eskiden 3gün ban yiyince smurfa gecip devam ediyodun simdi ise 5-20dk arası bekletiyo 5 maç ve bu 5 maç icinde tekrar afk kalirsan bir 5 mac daha giriyor ve bu cezayı cekerken inan beziyosun ve ragequit atarken tekrar düsünüyorsun değermi diye gerci her koyun kendi bacagından asılır cıkarsa o kaybeder sen hakediyosan zaten elbet cikarsin fakat zaman kaybi oluyor 5macta cikacagin yere 10-15mac atmak zorunda kaliyorsun yapacak bir sey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: AurelienChedjou

quote:

Orijinalden alıntı: Ireina Nadar

Bırak ta uğraştıtma milleti

millet mi benimle uğraşıyor ben mi onlarla uğraşıyorum konuyu bidaha okuyunuz lütfen

O trolleyenler de hep senin gibi trollerden bıkmış kişiler. Senin de onlardan bi farkın kalmadı şimdi dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

quote:

millet mi benimle uğraşıyor ben mi onlarla uğraşıyorum konuyu bidaha okuyunuz lütfen

O trolleyenler de hep senin gibi trollerden bıkmış kişiler. Senin de onlardan bi farkın kalmadı şimdi dostum.

Ulan sen benim hangi trollüğümü gördün de bana senin trollerinden bıktılar diyorsun? Adam gibi maçımı atıp çıkıyorum elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ama malesef afklar yüzünden kaybediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

quote:

Ulan sen benim hangi trollüğümü gördün de bana senin trollerinden bıktılar diyorsun? Adam gibi maçımı atıp çıkıyorum elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ama malesef afklar yüzünden kaybediyorum.

"ulan" sen önce bi konuşmayı falan öğren istersen dostum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: von Goethe

bana s4te 1300 maçı olan ve hala s5te sürünen bi arkadaşımı hatırlattın

Adam gibi mesaj atacaksan at da ukalalık yapmanın anlamı ne? Yukarda adam iyi demiş ben hiç bir bölümde lol bölümü kadar kötü rezalet insanları görmedim diye. Bu arada senin acın büyük galiba sende gümüş 5 sularında dolaşıyor olabilirsin

ilk mesajı atan için konuşmuştum ama etiketlmeyi unutmuşum ve plat3üm yakın zamanda diaya çıkıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Sempatizann

Sezon 3 den beri oynayip hala gold daysan ve qq konusu aciyorsan birakmanin vakti gelmis dostum

Sezon 2 nin sonunda başladım o berbat harita zamanında +2500 maçım var silver 1 im eğlencesine oynuyorum . Ama noob varsa takimda flame yapmadan olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ProVival

quote:

Orijinalden alıntı: Sempatizann

Sezon 3 den beri oynayip hala gold daysan ve qq konusu aciyorsan birakmanin vakti gelmis dostum

Sezon 2 nin sonunda başladım o berbat harita zamanında +2500 maçım var silver 1 im eğlencesine oynuyorum . Ama noob varsa takimda flame yapmadan olmuyor

Takma kafana bunu diyen adam Allah bilir hangi ligdedir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.