Şimdi Ara

2 amd anakart farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa bir amd sistem kurmayı düşünüyorum. Çok da bu konuda çömezim. Genel olarak bugüne kadar bir bilgisayar kurup en az 4 sene idare etmişimdir.

Şu iki anakart arasındaki farklar nelerdir acaba ?

ASUS Crosshair V Formula AMD 990FX/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) Anakart

MSI 990FXA-GD65 AM3+ AMD 990FX/SB950 DDR3 2133MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

2 anakart arasındaki fark 170 tl. Değer mi / değmez mi

Daha doğrusu 170 tlyi ödemek ne katar ne katmaz bilgisayara.

Teşekkürler,

• Asus ta x-fi ses kartı var ,daha iyi overclock olur hatta crosshair v şu anda bulldozer için en iyi overclock anakartı crossfire da daha verimli son olarak 3 yıl garanti var asus boardlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsr35 -- 29 Ekim 2011; 0:07:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtsr35

Asus ta x-fi ses kartı var ,daha iyi overclock olur hatta crosshair v şu anda bulldozer için en iyi overclock anakartı crossfire da daha verimli son olarak 3 yıl garanti var asus boardlarda

ben overclocktan anlamam.
    o yüzden sistem kurulduktan sonra dokunmayacağım.

değer mi ? mantıklı mı ?
  • Msi tabiki arkadaş asus amd serisinde boot sorununu bilm iyo galiba bendede 4serisi m4a785g var ilk açılışta başlamıyo güçten kesmen yada reset atman gerekiyo 5 serisindede varmış oh daha hayatta almam asus ama intel olan çipsetini bilemem tabi.
  • O 170 liranın hakkını verebilmek için mutlaka hız aşırtma yapman gerekir. Sli ya da Crossfire'da yapmayacaksan Crosshair V iyice anlamsız hale gelir. Asus ilk tercihinse ve fazlada düşük seri olmasın diyorsan 990x anakartına bakabilirsin, 300-320 arası bir fiyatı var.
  • Overclock yapmayacaksanız bir de crossfire yapmam diyorsanız crosshair almanıza gerek yok ama bulldozer işlemciler çok iyi oc oluyor ve artık overclock yapmak eskisi gibi karmaşık değil biraz araştırırsanız sizde kolayca yapabilirsiniz.Ayrıca asus ta boot sorunu falanda yok 1.5 senedir amd chipset li asus anakart kullanıyorum oc performansı mükemmel ısınma sorunuda yok.Donanım şams işidir en güvenilir markalar bile sorun çıkarabilir.Türkiye de 3 yıl garantiyi asus tan başka veren yok.Arkadaş boot sorunu yaşıyorsa niye gidip iade etmemiş anakartı onu da merak ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.