Şimdi Ara

2 Aylık araçta Disk yüzeyinde paslanma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biliyorum. sorunun sahibi ben değilim zaten. konuyu açan arkadaşa yorum yazmıştım.
  • Normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

döküm disklere paslanmaması için herhangi bir işlem uygulanıyor mu? siz yazınca anımsadım bana böyle bir şey söylemişlerdi ancak tabiri caizse metalin en işlenmemiş hali olduğunu belirtmişlerdi.

Bura da sormuşsunuz,onun için yazmıştım

• bu mevsimde normal yani,
  • quote:

Orijinalden alıntı: alks

quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

döküm disklere paslanmaması için herhangi bir işlem uygulanıyor mu? siz yazınca anımsadım bana böyle bir şey söylemişlerdi ancak tabiri caizse metalin en işlenmemiş hali olduğunu belirtmişlerdi.

Bura da sormuşsunuz,onun için yazmıştım

ama soruya tam cevap verdiniz sayılmaz. ben de biliyorum frene basınca geçtiğini. (15 yıllık şöförün nihayetinde) ben paslanmanın neden olduğunu merak ediyorum. eğer paslanma değilse de nedir?

• dökme demirin paslanmadığı nerde görülmüş? bu gayet doğaldır.
  • noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt
    Diskin yüzeyinde ki parlak kısıma, dışarıdan gelen su damlacığı vb gibi şeylerin yapışması ile olan yüzeysel lekelenme. Camda oluşan kireç lekesi gibi...

• O gördüğünüz pas lekelerinin çok büyük bir bölümü diskten değil bakatadan kaynaklanır...disk yüzeyine yapılan balata tozu nem-su ile birleşince pas yapar..sıkıntı yok, 2 frende ayna gibi parlar

• su ve nemden dolayı ki tam mevsimindeyiz, birde üstüne aracı bir kaç gn kullanmadığınız zaman yapar ama hiç sorun yok. pastan ziyade siyah lekelerden korkun o balatanızın bitik olduğuna işarettir.. zaten aracınız sıfır olduğu için en az bir yıl öyle bir sorunda olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.