|
2 Aylık sakalıma bak yav... 🤦🏻♂️ (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: pordakallıördek
Sulamayı ihmal etme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Bakşam akşam haykırdım
bu sakal ne olm :D
ben de bilmiyorum balık reis böyle çıkıyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmlpy -- 27 Şubat 2021; 3:13:9 >
Arkadas hasta misiniz siz ya
Jilete para vermekten cigerim soldu bunlar da sakal ciksin diye para veriyo
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Can alıcı detayı bilmiyosun sen çeşme suyu değil içme suyu ile sulayacaksın severek şefkat göstereceksin ozaman gör sen nasıl koloni oluyolar -
Hocam düzenli banyoda vs yıkıuor musun veya düzenli olarak sakala şekil vermeye çalışıyor musun? veya kesme de olur.Ben 17 yaşındayım genetik olatakta var sakalı mı düzenli kesip yıkıyorum gayette sert oluyorlar. -
Sakallarını komple kes ve sakalsız dolaş bence, tabii herkes kendinde olmayanı istiyor genellikle ama sakal 6 ayda bıktırıyor emin ol. Benim gözümün içinde çıkıyor neredeyse, bir zamanlar bankada çalışırken her sabah tıraş olup giderdim öğlen azar yerdim müdürden tıraş olmadan gelmişsin diye. 3 saatte kirli sakala sahip oluyorum resmen. Çok kötü bir durum.
Vitaminsiz gibi gözüküyorsun böyle. Her hafta jilet vurman lazım ki aralarda ki çok ince sarı tüyler de kararıp hızla büyüsün. Bizim zamanımızda ufacık tüylere bile tehamülü yoktu hocaların o yüzden haftada 2 kere jiletlemek zorunda kalıyorduk. Bizim nesilde sakal problemi olan 1 kişi bulamazsın yaş 27.
-
2 ay traş olmasam bin ladin gibi olurum bu ne ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3B02C0FA0
Hocam düzenli banyoda vs yıkıuor musun veya düzenli olarak sakala şekil vermeye çalışıyor musun? veya kesme de olur.Ben 17 yaşındayım genetik olatakta var sakalı mı düzenli kesip yıkıyorum gayette sert oluyorlar.Hocam normalde düzenli kesiyorum 4 yıldır haftada iki kere. Bu kez uzattım sonuç bu
quote:
Orijinalden alıntı: Kelise
Sakallarını komple kes ve sakalsız dolaş bence, tabii herkes kendinde olmayanı istiyor genellikle ama sakal 6 ayda bıktırıyor emin ol. Benim gözümün içinde çıkıyor neredeyse, bir zamanlar bankada çalışırken her sabah tıraş olup giderdim öğlen azar yerdim müdürden tıraş olmadan gelmişsin diye. 3 saatte kirli sakala sahip oluyorum resmen. Çok kötü bir durum.Hocam o kadar hızlı uzaması da kötü bence de. Sakalsız çok küçük duruyorum
Olm ne gerek var yüzünde kıl çıkartmaya çalışıyorsun dursun öyle
Sade bıyık bırak. Geri kalanı acil kes derim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dogukan_3002
Sade bıyık bırak. Geri kalanı acil kes derimBıyıklar da tam değil üst taraflarda ufak eksikler var güzel görünmüyor bırakınca.
İki sene beklesem bu kadar sakalım çıkmaz
-
Hocam yanları al faullerle çene birleşsin,öyle daha iyi duracak gibi -
sakallar rahatsız ediyor beni, keşke sakalımdan kurtulabilsem.
-
Uzatma böyle sakal olmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X