Şimdi Ara

2 Beraberlik + 2 Galibiyet = Mutlu Son

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi evimizdeki bu puan kaybi ve bilhassa gecen senenin intikaminin alinamamasi tabiki hayal kirikligi yaratti. Ama yine de kaybedilmis birsey yok.

Fenerbahce kendi evindeki maclari kazanip deplasmandaki maclarda yenilmedigi takdirde yine sampiyon olacaktir. E zaten sampiyon olmak istiyosan da rakiplerine yenilmeyeceksin. Fenerbahce evinde A.gucu ve Trabzon'u yenebilir. Kupa rovansinda Kadikoy'de oynadigi futbolla adeta ezdigi rakibi Besiktas'a Inonu'de kaymetbesi de o kadar kolay degil...e GS-FB maclarinin sonuclari da malum.

Yenilmeyeceksin arkadas..Kendi evinde de yeneceksin..Bu kadar basit..Bunlari yapamiyosan zaten ben sampiyon adayiyim deme..Bu kadar taraftari da uzme..

• dostum bu zico ile cok zornedir ya bu adamlar persembe 120 dakika mac yapmislar ilk oyuncu degisikligi 83.dakkada yapiyor...gol yiyoz hemen devidi aliyor...her hafta ayni sey2.si evimizdeki maclarda seyircisiz yada disarida oynayacagiz...sonuc olarak bu dakkadan sonra cok zordaha saha icindeki oyuncularimizin kavgalarindan bahsetmedim bile

• Ben şampiyon olacağımıza falan inanmıyorum artık Yönetim kendini aklamak için işi çirkefliğe vuruyo, teknik direktör adam gibi işini yapmıyo, futbolcular şampiyonluğa inanmıyo Nasıl olacak bu iş arkadaşlar? Farkındaysanız 100 Yıllık efsane en kötü günlerini yaşıyo. Bununda en büyük sorumlusu bana göre Aziz YILDIRIM'dan başkası değil. Keşke geçen yıl başkanlığı bıraktığında tekrar geriye dönmeseydi
  • Ümidi kesmişler antuya bak bayan voleyboldan bahsediyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: electra

Ümidi kesmişler antuya bak bayan voleyboldan bahsediyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: dublör

Ben şampiyon olacağımıza falan inanmıyorum artık Yönetim kendini aklamak için işi çirkefliğe vuruyo, teknik direktör adam gibi işini yapmıyo, futbolcular şampiyonluğa inanmıyo Nasıl olacak bu iş arkadaşlar? Farkındaysanız 100 Yıllık efsane en kötü günlerini yaşıyo. Bununda en büyük sorumlusu bana göre Aziz YILDIRIM'dan başkası değil. Keşke geçen yıl başkanlığı bıraktığında tekrar geriye dönmeseydi

Canimiz saolsun ne yapalim...Ne olursa olsun...Imzamda bile ne demisim ???

Daragacinda olsak bile...Son Sozumuz FENERBAHCE

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Penaltı penaltı diye agladınız iki haftadır geliyo penaltılarınızi... Federasyona laf ediyonuz bide
  • Fenerbahçe Spor Kulubu'dur dikkatli bakın jimnastik değil.Her branşta vardır ve iddialıdır.
    bjk ve gsnin voleybolda küme düstügü aynı sene icinde Fb'nin sampiyonluk kovalaması ne kadar ilginc değil mi?

quote:

• quote:

Bu antu nasıl bir site ya

önce YORUMSUZ yazmıştı hadi bu tamamda bence çok daha sert bir başlık olmalıydı neler oluyor şu türk futbolunda

• quote:

Orjinalden alıntı: Kenshi

Penaltı penaltı diye agladınız iki haftadır geliyo penaltılarınızi... Federasyona laf ediyonuz bide

Biz Federasyondan ekstra bir yardım istemiyoruz. Sadece hakkımızı arıyoruz. Yarın öbür gün aynı dolaplar sizlerin de başınıza gelebilir. O zaman sizi de göreceğiz. Zaten Bizim federasyon veya farklı bir dış güçten bir beklentimiz yok. Adil davransınlar yeter
  • Bence siz taraftar olarak hakkınızı kendi yönetiminizden almalısınız.
    Uykudan uyanmanın zamanı gelmedi mi arkadaşlar.Basında ki tüm
    kalemler hala Zico diyor,Hala federasyon diyor ama bi Allahın kulu
    çıkıpta yönetimden hesap sormuyor.
    100.yılda Avrupa takımı yaptık dediler.Avrupada hangi bi hedefi gerçekleştirdiniz.
    Orada da önünüzü federasyon mu kesti......

Uyanın da!!!!
  • fenerbahçe bu sene şanlı 99 yılını kutlayacak bu sene gerçekten çok kötü geçti onlar için
  • Tabi puan durumuna bakınca 2 galibiyet 2 beraberlik yetiyor hatta beşiktaşı yenersek 2 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet bile yetiyorAma gelin görünki takım öyle demiyor.Ankaraspor ,vestel manisa ve Denizli maçlarında statdaydım Malesef futbolcular bu işe tribündekiler kadar inanmıyorlar Kezman beni çıkartın diyor dün akşam trip atıyor halbuki bizim ona trip atmamız lazım semihten daha fazla ne yaptıki?Appıah neden oynamıyor sakatmı?Deıvıed hala neden bu takımda ya Uğur Boral ve Diniz Barış?Zico konusuna hiç girmiyorum...Rakiplerimiz 100.yılımızda bundan daha kötü oynayıp daha az puan toplayamazdı,Beşiktaş geçen seneki kadar puan aldı,Galatasaray geçen senenin %70'i kadar Trabzonda hemen hemen onlar kadar güle oynaya şampiyon olmamız gerekirken yanlış transferler sonucunda bu hale geldik!Bu takımda şampiyon olabilecek ruhu göremiyorum umarım yanılırım

• en kötü halimizde bile şampiyon olacağız..

en büyük aşk beşiktAŞK..
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

en kötü halimizde bile şampiyon olacağız..

en büyük aşk beşiktAŞK..

geçen seneler daha kötüydünüz
  • şampiyon olacagız relax beyler.bjk nın bizi yenebilecegini düşünmyorum.ki yendı diyelim.bursa ve kayseriyi 2 sını birden yenecegını düşünmüyorum.ipler hala elimizde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcnet

şampiyon olacagız relax beyler.bjk nın bizi yenebilecegini düşünmyorum.ki yendı diyelim.bursa ve kayseriyi 2 sını birden yenecegını düşünmüyorum.ipler hala elimizde.

erciyese ve manisaya yenilen bursamı bizden puan alacakkayseri bizi zorlamaz
  • quote:

• Gs nin Şampiyonlar ligi şansı var unutma.

quote:

Orjinalden alıntı: pcnet

şampiyon olacagız relax beyler.bjk nın bizi yenebilecegini düşünmyorum.ki yendı diyelim.bursa ve kayseriyi 2 sını birden yenecegını düşünmüyorum.ipler hala elimizde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.