Şimdi Ara

2 Bilgisayar tek HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aktif olan iki bilgisayarın arasına hd bağlamak istiyorum yani her iki bilgisayarda diski görecek
    ve bilgisayarlar arasında veri transferi yapabileceğim hesaplı bir sistem nasıl kurabilirim
    sanırım usb hub ile olabiliyormuş

şuan hd kapatıp usb kablosunu çıkarıp diğer bilgisayara takıyorum vs..

Teşekkürler

• en basit yolu eger iki bilg. arasında bi ag varsa hddyi bir bilg takıp paylaşıma acabilirsin eger ag yok sa en hesaplı yolu iki yine hdd de tek bilg kalır ve iki bilg çapraz ethernet kablosu ile birbiri arasında ag kurup yine paylaşımı kulaanırsın
  • yapabileceğin en basit sistem bilgisayarlarını ethernet kartından bağladıysan bilgisayarının birine taktığın harddiski paylaşıma ac ve harddiskteki verileri diğeri kullanıcı bilgisyarında değiştirebilmesine izin ver.
  • Network kurmayı başaramazsan internet üzerinden veya shotokan'ın dediği gibi network kablosu üzerinden Remote Desktop ile de yapabilirsin. Yalnız Remote Desktop yaparken şu seçeneğe dikkat :

Remote desktop hakkında daha fazla bilgi için:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=10424853&key=UZAK%2CMASA%DCST%DC%2CBA%D0LANTISI%2C%DDLE%2C%DDLG%DDL%DD%2CHER%DEEY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flashbond -- 30 Temmuz 2007; 11:14:48 >

• arkadaşım flashbond demekki ikimizde bir zamanlar aynı kaderi paylaşmışız fakat ben şuanda çürüğe ayrıldım önce asihara sonra shotokan 13yıl uğraşınca sistem biraz bozuldu
  • Eskiden herşey ne güzeldi

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim

umarım yapabilirim

mac ve pc iki bilgisayar
  • en sağlıklısı remote dekstop paylaşımda biraz yavaş işlem yaparsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: shotokan

arkadaşım flashbond demekki ikimizde bir zamanlar aynı kaderi paylaşmışız fakat ben şuanda çürüğe ayrıldım önce asihara sonra shotokan 13yıl uğraşınca sistem biraz bozuldu

Ben 3.Kyu'da üniversite hazırlık kursu nedeniyle bırakmak zorunda kalmıştım yıllar önce... Hey gidi günler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alkan

en sağlıklısı remote dekstop paylaşımda biraz yavaş işlem yaparsın.

bencede en sağlıklı ve en kolayı
  • bende 3. dan sınavlarına hazırlanırken ayak bileğim sakatlandı ve bırakmak zorunda kaldım
  • remote nasıl yapabilirim

teşekkürler
  • tabi arkadaşların dediği gibi bir tane pc ye bağla paylaşım ver diğer pc dende ağ sürücü olarak göster normal hdd gfibi kullanabilirsin. bu en ucuz yöntem. ama pahalı alternatiflerde var. ethernet girişli hdd kutuları var onu alırsın bilgisayarları switch e bağlarsın hdd kutusunuda swıtche bağlarsın böyle kullanabilirsin. ama çok saçma olur ve çok maliyetli. 130$ civarında bu kutu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ncaci

remote nasıl yapabilirim

teşekkürler

remote dekstop <- programını kullanıcaksın bu bi windows ortamında ayar değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flashbond

Network kurmayı başaramazsan internet üzerinden veya shotokan'ın dediği gibi network kablosu üzerinden Remote Desktop ile de yapabilirsin. Yalnız Remote Desktop yaparken şu seçeneğe dikkat :

Remote desktop hakkında daha fazla bilgi için:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=10424853&key=UZAK%2CMASA%DCST%DC%2CBA%D0LANTISI%2C%DDLE%2C%DDLG%DDL%DD%2CHER%DEEY

Ya biz yazıyoruz... Kimse okumuyor heralde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flashbond -- 30 Temmuz 2007; 11:17:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.