2 bilgisayar arası cross kablo ile bir ağ kurdum 2 sindede 1 er tane cd yazıcı var cd nasıl koğpyalayabilirim 2 sindede cd rom sürücüleri paylaşıma açtım firewall yokdosya transferi yapabiliyorum fakat cd kopyalamak istiyorum bir bilgisayardaki cd-rom sürücüsünden diğreindekine 2 sinde de nero yüklü nasıl yapamilitrim yada bildiğiniz bir yazılım var mı?
nero'nun net versiyonu var ama o netwoek içinden bir dosyayı cd-writer'i olan bir pc'ye yazdırıyor en iyisi bir cd-wirteri diğerine tak nero multi cd yazdırabilirsin ben mesela usb harddisk kutusu aldım usb-ide arabirimini söktüm 2.cd-writer'a taktım bazen kopyalama işi oluyor bu işimi görüyor
amacın sadece cd kopyalamaksa, niçin iki makineyi birbirine bağlıyorsun...bir pc'de tek cd-yazıcı da olsa yine kopya alırsın.. Çalıştır neroyu,tak orjinal cd'yi, seç kopyala komutunu,nero kaynak cd'nin image'nı alıp, orjinal cd'yi çıkartır, yerine boş cd koymanı ister.boş cd koyup kopyalanmasını beklersin.. Yoksa soruyu ben mi yanlış anladım???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme