Şimdi Ara

2 bin liraya kadar ekran kartı tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: onurcelik20

O kadar para vereceksen 980 ti leri beklemen mantikli olur

1-2 ay daha beklerim büyük ihtimal bu arada ti daki fiyat ve performans farkı nekadar olur sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellat211 -- 28 Ekim 2014; 12:40:44 >
  • Fiyat olarak 2000-2500 arasi tahmini ama performans olarak cok fark olacaktir diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu arada bu cep no nasıl değiştiriyoruz gtx 570 i satmak için burda ilan açacağım ama gsm numaram eskisi var değiştiremiyorum onay lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

şu an piyasadaki hiçbir kartın dx12'yi ne ölçüde destekleyip desteklemeyeceği belli değil.dx11 kartlara destek gelecek deniyor ama ne ölçüde gelecek ve dx12 yeni donanım gerektiren özelliklerle mi gelecek o da belli değil.

Amd tarafından gcn ten itibaren nvidia da gtx 400 den itibaren gelicek en azından resmi açıklamalar bu şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: cellat211

arkadaşlar bu arada bu cep no nasıl değiştiriyoruz gtx 570 i satmak için burda ilan açacağım ama gsm numaram eskisi var değiştiremiyorum onay lazım

Hocam o işi ben de yapamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

quote:

şu an piyasadaki hiçbir kartın dx12'yi ne ölçüde destekleyip desteklemeyeceği belli değil.dx11 kartlara destek gelecek deniyor ama ne ölçüde gelecek ve dx12 yeni donanım gerektiren özelliklerle mi gelecek o da belli değil.

Amd tarafından gcn ten itibaren nvidia da gtx 400 den itibaren gelicek en azından resmi açıklamalar bu şekilde

benim gtx 570 e de destek gelecek yani ? dx12 desteği
  • quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

quote:

onu ben de biliyorum ama destek nasıl olacak belli bir kısmını mı destekleyecek yoksa software olarak mı performansı donanımsal dx12 kartlara göre nasıl olacak bunlar belli değil.ben bire bir aynı olacağını düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.