Şimdi Ara

2 Boyutlu Anime Style POKEMON MMORPG (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SOYAD:ERGEN
    Doum tarihim:28/09/1995
    İl:Eskişehir
    NOT:abi dierlerini admin yaparsam vercem bilgilerimi ben de admin olmak istiorm
  • Ad =Enes

Soyad =Sarı

Doğum Tarihi =23 Eylüll1994
    -
    Tc Kimlik Numarası (internetten sorgulayabilirsiniz)

İl =İstanbul

Cep Telefonu (yoksa - ) =

Ev Telefonu =

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _wIzI_ -- 16 Mart 2007; 20:05:11 >
  • AD:Mustafa
    SOYAD:SAK
    Doğum tarihi: 12 Mart 1994
    Tc Kimlik Numarası (internetten sorgulayabilirsiniz)
    İl:Kocaeli
    CEp tel: yoq maalsef
    ev tel:0(262) 527 70 06
    Admin olmak isterim bu aralar pokeye hiç girmiom yeni bi oyun arıom
  • AD:KUTAY

SOYAD:ODABAŞ

DOĞUM TARİHİ:02.02.1996

TC KİMLİK NUMARASI(İNTERNETTEN SORGULAYABİLİRSİNİZ):

İL:İSTANBUL

CEP TEL:05383506780

EV TEL:BAĞLANMADI

ADMİN YAPAR MISIN
  • isteklerinizi aldım. herbirini değerlendireceğim şu an evde internetim yok 1 haftaya açılacak o zmn adminleri seçeceğim ondan 1 hafta sonrada ztn oyun açılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PokemonTv

isteklerinizi aldım. herbirini değerlendireceğim şu an evde internetim yok 1 haftaya açılacak o zmn adminleri seçeceğim ondan 1 hafta sonrada ztn oyun açılır.

arkadaşım BUNLARI SENİ SUÇLAMAK İÇİN SÖYLEMİYORUM
    bu siteyi ve oyunu senin yaptıını nerden anlıcaz yasinköse arkadaşımız daha önce böyle post kastı ve adminler anlamadı veya silmediler(alınmayın adminler) eğer bu şekilde post kasıyorsan geçekten hem beklediğimize hemde adımızı vermemiz boşa gidecek bunları bir suçlama veya hakaret olarak algılama lütfen...
    ben sadece emin olmaya calısıyorum, umarım doğruyu söylüyorsundur...
  • pokeyasso ne sıkıyodu ama yok angel poke falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_flame

quote:

isteklerinizi aldım. herbirini değerlendireceğim şu an evde internetim yok 1 haftaya açılacak o zmn adminleri seçeceğim ondan 1 hafta sonrada ztn oyun açılır.

arkadaşım BUNLARI SENİ SUÇLAMAK İÇİN SÖYLEMİYORUM
    bu siteyi ve oyunu senin yaptıını nerden anlıcaz yasinköse arkadaşımız daha önce böyle post kastı ve adminler anlamadı veya silmediler(alınmayın adminler) eğer bu şekilde post kasıyorsan geçekten hem beklediğimize hemde adımızı vermemiz boşa gidecek bunları bir suçlama veya hakaret olarak algılama lütfen...
    ben sadece emin olmaya calısıyorum, umarım doğruyu söylüyorsundur...

:D Kibarca Sorunu Sorduğun için gerçekten çok teşekkür ederim :D Şimdi Anlamanıza Gerek Yok Oyunun Benim Olup Olmadığını :D

Eğer Şüpheli olan varsa ztn adminlik başvurusu yapmasın :D

Eğer Msn Adresin Varsa PM Den Yaz Lütfen

• yaw ne zaman acılacak su site bide ben analmıyom adminlikten adminde olamam cabuk acın bide paralı uyelik varmış ya ordan karsılıcaz dedin sonradan ole bedaamı olcak paralımı kalcak
  • ya üyelik zate bedava premium paralı evde interneti ödeyemedim para olsun açtırcam :D o zmn oyunuda başlatcam yani gelecek pazartesi belki
  • bir kaç 2007 pokesi war
  • Valla Oyuun Feciiii Olacak !!! :D
  • Oyun Büyük ihtimalle haftaya gelio oyunda top trainers + top teams listeleride olacak
  • quote:

Oyun Büyük ihtimalle haftaya gelio oyunda top trainers + top teams listeleride olacak

İnşallah Hangi Adminleri Seçtiğini Nereden Anlayacağiz
  • telefon vermeyin üzülürsünüz LOOlSSss
  • adminler buradan açıklanacaktır. tabiiki formunu düzgün dolduranlar seçilir.

Ayrıca Lucario Arkadaşım Telefon Vermeyin üzülürsünüz demiş üzülürseniz vermeyin üzülmenizi istemem :D
  • adminler buradan açıklanacaktır. tabiiki formunu düzgün dolduranlar seçilir.

Ayrıca Lucario Arkadaşım Telefon Vermeyin üzülürsünüz demiş üzülürseniz vermeyin üzülmenizi istemem :D

2 Boyutlu Anime Style POKEMON MMORPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PokemonTv -- 16 Mart 2007; 19:56:45 >
  • sen şu oyunu yap crater i bırakırım inanırım ki seninki daha iyi olacaktır (çünkü tüm forum oyuna üye olmuş olur)
  • sen şu oyunu bitir bende pokemoncrateri bırakıp bunu oynuyacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: FatihSultanMehmed

quote:

Oyunla ilgili önerisi olan varsa yazsın lütfen

görüntüler daha düzgün olabilir mi örneğin digimon,knight,silkroad,mu online da çok ne bundada olabilir mi birde ekran kartı yüksek istiyo bu oyunlar(digimon hariç) ekran kartı düşük olabilir mi?Sonra the sims deki gibi adamımızın şeklini ayarlayabilir miyiz?

Hiç Bir Sitem Gereksinimine Gerek Yok Sadece internet lzm

Grafik Kalitesine Gelince Bu Oyunun Tarzı Anime ( Japon Çizimi )
    Dir.

Pokemonun Böyle Daha Güzel Olacağını Düşündüm :D
    Çünkü Buda Bir Çizgi Film Oyunu Daha şirin oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.