1 mesajdan sonra 2. mesaj için 2 dk beklemek yerine 6 dakikada sıfırlanan bir 3 mesaj sınırlaması olmasının avantajları bence şunlar:
1-daha seri surf yapmak,bilgi paylaşmak
2-forum zevkinin arttırımı
şiddetle öneriyorum.dezavantajı hiç yok.
zaten seri şekilde forum gezilebiliyor. ayrıca forumda çeşitlilik olması da forumu çekici hale getiriyor. dezavantajı olmayacağı kesin de nasıl bir avantajı olabileceğini pek çıkaramadım. ama bir farklılık yaratabilir görünüyor. bir de bu sınırlamanın amacı ne acaba. post kasmak ise kullanıcıya belli etmeksizin bir radar uygulaması daha etkili olur. radara yakalanınca, hatırı sayılır bir miktar post silinmesi daha etkili olur. teknik yardım konusunda da sınırlama var mı, olmaması daha iyi bence. bu arada üye gitmiş, önerisi kalmış.. geçen günkü avukat üyemiz galiba..
Bildiğim kadarı ile süre/mesaj uygulamasında bir değişiklik düşünülmüyor. Ancak öneriyi programcı arkadaşımız gördüğünde teknik olarak inceleyip gerekli cevabı verecektir.
Yalnız böyle bir imkan verildiğinde, ileride 10 dakikada 5 mesaj, 20 dakikada 10 mesaj da istenebilir, veya verilen 6 dakikada 3 mesaj uygulaması amacı dışında kullanılabilir.
Mevcut uygulamanın yeterli olduğu kanısındayım. Üst yönetimde gerekli gördüğünde yorum yapacaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme