Arkadaşlar dell inspiron 5010 core i5 480M 2.66GHz 4GB ram 500GB Hdd 15.6inç FreeDOS 1gb ati ekran kartlı bi laptop alacağım fakat modellerde aynı özellikler olmasına rağmen T48F45 ve H48F45 olarak iki farklı satış var farkı nedir? ve aşşağıdaki linkteki makina bulabildiğim maksimum karta en uygun taksit yapan site..Sizce almalımıyım yorumlara göre bu gece alacağım şimdiden sağolun.
bana sorarsan gayet iyi bir makine fiyatıda iyi yani alman iyi olur tabi sitenin güvenliği hakkında bir bilgi veremiyecem yani bilmiyorum nasıl bir site alışveriş yapan arkadaşlara sorablirsin varsa
o modelde arıza çok. başka modellere yönel bence.
2 dell arasında kaldıysan bir dilek tut
Şaka bir yana ben de ne yapacağımı şaşırdım, dell bölümüne geliyorum uzak durun diyolar, hp ye bakıyorum aynısı, acer ı da ben kullandım birkaç kez onu da ben tavsiye etmiyorum, toshiba çok para, sony çok para
Aldım bile valla dayanamadım çok cazip göründü..win7 kurdum simdi driver indiriyorum :)
Hayırlı olsun güle güle sorunsuz kullanırsın inşallah.Ama yukardaki arkadaşın dediğine katılıyorum kasa malzemesi resmen 1TLye satılan plastik oyuncakların kalitesiyle aynı.Bi kaç arkadaş ses cızırtısı ve yine bi kaç arkadaşta bataryadan gelen çınlama sesini dile getirmişlerdi inşallah seninkinde bu tür hatalar yoktur iyice bi incele derim ben.Bilgisayarın monitorünün üstüne fazla yük yapmazsan bişey koymazsan hiçbir sorunda yaşamazsın tekrar güle güle kullan tamir yüzü görmez inşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: pntgrmyk
Hayırlı olsun güle güle sorunsuz kullanırsın inşallah.Ama yukardaki arkadaşın dediğine katılıyorum kasa malzemesi resmen 1TLye satılan plastik oyuncakların kalitesiyle aynı.Bi kaç arkadaş ses cızırtısı ve yine bi kaç arkadaşta bataryadan gelen çınlama sesini dile getirmişlerdi inşallah seninkinde bu tür hatalar yoktur iyice bi incele derim ben.Bilgisayarın monitorünün üstüne fazla yük yapmazsan bişey koymazsan hiçbir sorunda yaşamazsın tekrar güle güle kullan tamir yüzü görmez inşallah.
Kasa kalitesinin neyini beğenmediniz.KAsaı hergün yere mi vuruyorsunuz?Ya da elinizde mi kaldı parçası.Lütfen bilmeden konuşmayalım.KAlitesi bence iyi.Sorun yok.
hocam bende bu modeli dusunuyorum peşin para 1260 Lira pcdepoda.. ama biraz nakit sıkıntım var dolayısıyla kredı kartı ile taksitle almayı dusunuyorum.
dostum oncelıkla hayırlı olsun maxımumla almam lazım. burası 6taksıt yapıyor cok guzel.. site nasıl guvenlı mı.. ne kadar surede geldi kargo..
quote:
Orijinalden alıntı: Berkayboys
o modelde arıza çok. başka modellere yönel bence.
Kullandınız mı da yorum yapıyorsunuz ? Bence kullandığınız modelle ilgili yorum yapın. T48F45 kullanıyorum gayet de iyi allaha şükür :) Öneririm!!
Kasası ve kasanın tasarımı çok şık ve güzel. Bu şıklığı ve bu güzelliği korumak sizin elinizde. Eğer metal tarzı, sert cisimleri kasaya sürterseniz elbetteki çizilmeler olacaktır. Ama dikkatli kullandıktan sonra hiçbirşey olmuyo. Malzeme kaliteside çok iyi; bundan iyisi can sağlığı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme