2.dönem artık derslere ii çalışıp şu karnede zayıf ı düzeltirsek knight geri gelir !!!!##NOTİCE##
bence gereksiz topik
ben teşekkür aldım Dersi derste dinlersen ve eve gidince kısa bi günün tekrarını yaparsan hedefe %70 ulaşabilirsin geri kalan %30 ise ev ödevleri vs vs ...
benim felsefem bu
kendi planlayıp programlarsan herşeyin çok güzel olur
örn; ben dersimi de çalışıorum,knight online da oynuorum,arkadaşlarla sinemaya falan da gidiorum,kız arkadaşımla da sewiyeli bir beraberlik yapıorum vs vs...
quote:
Orjinalden alıntı: desing by
ben teşekkür aldım Dersi derste dinlersen ve eve gidince kısa bi günün tekrarını yaparsan hedefe %70 ulaşabilirsin geri kalan %30 ise ev ödevleri vs vs ...
benim felsefem bu
örn; ben dersimi de çalışıorum,knight online da oynuorum,arkadaşlarla sinemaya falan da gidiorum,kız arkadaşımla da sewiyeli bir beraberlik yapıorum vs vs...
aynen ben
quote:
Orjinalden alıntı: desing by
benim felsefem bu
ayy çok özendim
ben de taktir aldım ve ko oynuyorum bende hiç bi sorun yoh
Bende 2. dönem karneyi full +5 yapıcam inş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme