Şimdi Ara

2. Dünya Savaşı ile İlgilenenler Klübü [Resimler ve Bilgiler]-[63 Kişi] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.161
Cevap
25
Favori
297.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .: mds :.

Churchiil de ağzından puroyu hiç düşürmüyo...

2. Dünya Savaşı ile İlgilenenler Klübü [Resimler ve Bilgiler]-[63 Kişi]

ztn puro Churchil'in hayatını kurtardı

doktorlar ona ölüceksin hastalığın çok kötü sıgara içme vsvs anlattılar

ama Churchil devam etti ve 20 25 sene daha yaşadı

• hep 2.dünya savaşını yaşamak isterdim
  • Kardeş Forumumuza bekleriz arkadaşlar...
    Filmler, Savaştan İlginç kareler,Oyunlar....full arşiv

www.ikincidunyasavasi.org
  • teşekkürler mds güzel site
  • mrb benide kaydedermisiniz özellikle alman silahlarına ilgim çok fazla ve hayranım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .: mds :.

Kardeş Forumumuza bekleriz arkadaşlar...
    Filmler, Savaştan İlginç kareler,Oyunlar....full arşiv

www.ikincidunyasavasi.org

çok gzüel site az önce bulmusdum bide bu konuya giriyim dedim burdada bu sitenin linkini görmek güzel
  • benide ekler mısınız klube,birde 2.Dunya Savası'nın baslangıcı sızce Japonya'nın Mançurya'yı işgali mi,yoksa Almanya'nın Polonya'yı işgali mi?
  • Almanya'nın Polonya'yı işgali diye biliyorum...
  • nazi marşlarını birisi bana pm ile yollayabilir mi?
  • Beyler 2. dünya savaşını başından sonuna kadar en ince ayrıntısıyla saptırmadan sadece gerçeklerin anlatıldığı bir kitap var mı?Varsa adı nedir nereden bulabilirim?
  • Benide yazın bu klube :)
  • Beni de ekle. Ben atom bombası yani fizik içeren bölümleri ile ilgileniyorum 2. D. S şının. Bence yeni bir çağ gelmesi gerek. Başlangıcı da 2. dünya savaşı olması gerek. Adı da ölüm çağı olabilir

2.D.S çok şey değiştirdi Dünya da. İnanılmaz derece de değişti hayat.

Einstein'ın büyük fikri'' adlı belgeseli herkeze öneririm çok mükemmel bir belgesel. Filmde E=mc^2 anlatılıyor. Yani atom bombasının temeli

Belgeselin bizi ilgilendiren kısımı :

Lise Meitner: Einstein ünlü denklemini ortaya attıktan sonra çalışmalara başlayan Lise, uranyum atomunun parçalanabileceğini kanıtladı ve Einstein’ın denkleminin de öngördüğü üzere, bunun sonucunda ufacık bir kütleden olağanüstü bir enerji açığa çıktığını ortaya koydu. Bu buluş atom bombasının temellerini atacaktı.

Eğer ABD erken davranmasaydı naziler yapacaktı. Ama Amerikalılar'ın bu bombayı yapması bir bakıma iyi oldu diyebiliriz. Düşünsenize naziler atom bombasını yaptılar ve kullandılar

ölürdük yani yaşam olmazdı

2. Dünya Savaşı ile İlgilenenler Klübü [Resimler ve Bilgiler]-[63 Kişi]
    Lise ve atomun parçalanmasında önemli rol oynayan fakat atomu kendisinin parçaladığını idda eden Otto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lotrium -- 11 Kasım 2008; 15:40:52 >

• BENIDE EKLEYIN
  • Sovyet ve nazi marşlarını paylasacak birisi var mı
  • normandy çıkartması nın resmi ni aynen medal of honorda görmüştüm güzel oyundu.thompson da call of duty de favorimdir
  • süper bi topic, baştan aşağı okumak lazım yazılanları. Listeye ekleniyo muyuz:)
  • benide ekle

call of duty
  • hadi benide ekleyin bari (sanırım ilgilenen yok bir kaç mesaj okudum )
  • benide ekleyn ama konu birazz unutulmuşş.....
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.