Şimdi Ara

2. Ekrana görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun bu şekilde yardımcı olabilecek var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 26 Ekim 2024; 18:22:8 >

• ekran yansıtma ayarlarını kontrol et hocam , muhtemelen sadece 1. veya sadece 2. monitörde göster şeklinde ayarlı. Onu ekranı uzat şeklinde olarak ayarlamayı deneyin. Eğer aynı ekranı görmek istiyorsanız da ekranı yinele olacak.

• Bu ekranı genişlet seçili zaten onları denedim yani ama olmadı maalesef. Ama araştırdığım kadar asus anakarta bios da çoklu monitör ayarı varmış ordan aktif ediliyormuş ama benim biosta öyle bir ayar yok

https://www.asus.com/tr/support/faq/1045574/

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bios versiyonunuz nedir

• iki ekranında farklı çözünürlük ve yineleme hızlarına sahip olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden dolayı da ekranda görüntü gelmiyor.

• Bios 3403 kurulu şuan en son olan betayı kurup geri çektim.
    Diğer konuda evet birisi 2k 180hz diğeri 1080p 60hz monitörlerin ama daha önce windows10 da görüntü alıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengavers -- 22 Ekim 2024; 11:54:43 >
  • ince ayarları elle yapman gerekebilir.

• Ne gibi mesela çok saçma bir sorunla uğraşıyorum. Ekran kartı driveri kurmadan hdmı görüntü veriyor DP bağlı olan monitör siyah ekranda kalıyor driver kuruyorum tam tersi oluyor. Görüntü DP bağlı olana geçiyor HDMI siyah ekranda kalıyor. Ekran kartı Intel A750

• saçma ama displayport ekranın osd menüsünden dp çıkışını 1.2 den 1.1 e alıp dener misiniz?

• Şeymi diyorsun DP girişini arkadan başka girişe takıp monitörden menüden orayımı seçeyim

Denedim olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengavers -- 25 Ekim 2024; 12:18:9 >
  • osd menüsü ekranın ayarlar menüsüdür. parlaklık vs..

• Yaptım olmadı maalesef. İlk defa böyle bi saçmalık yaşıyorum yani direk HDmı takıyorum görüntü var DP takıyorum görüntü var PC ikisini görüyor ayarlarda fln ama iki ekranı aktif kullanamıyorum. Birini kullanırken diğeri parlak siyahda kalıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.