Şimdi Ara

2.el 3570k ve z77 sistem alinir mi yoksa amd zen i mi beklemeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lınk verır mısınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MikrafonŞov M kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorumda Tahmin Olarak Disparotor Yada Ozel Sirket'lerde Bulursunuz Bir Tanidik Birisi Vardi Ozel Sirket'ten intel Xeon'nun Anakartini Cok Pahaliya Satin Aldi Yurt Disin'dan Getirmis'ler o Anakart'i Birde AMD OPTERON icinde Gecerli Hepsini Getiriyorlar Butun Ozel Sirket'ler icin Gecerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 12 Aralık 2015; 22:56:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum Vatan Gibi Yerlerde Var Ellerin'de Kalmis Urun Bunlar Cesit Olarak Cok Var Ve Siparis Etmeye Calis Stock'ta Vardir insallah.

http://tr.aliexpress.com/w/wholesale-z77-motherboard-asus.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 12 Aralık 2015; 23:39:43 >
  • Sertan-57 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bır kac tane buldum
    Bunlar gumruk vergısı alacak mı nasıl gecırcekler gumrukten

108 dolar ıd 20388875549
    103 32315323130
    116 32364476138
    119 32419866022

Dostum Benin Verdigim Site Kacak Getiremez Size Siparis Etmeye Calisin Sizin Bulduk'larinizi Bilmiyorum Ki .

Id lerı uzun basamaklı sayıları aramaya yaz

• Z77X-UD3H ile 3570K ya sahibim 4.5 ghz de stabil kullanıyorum harika bir işlemci bulabilirseniz düşünmeden alın derim.

Yeni nesil ile arasında devasa farklar olmadığı için insanlar sahip oldukları güçlü işlemci ve anakartları satmak istemiyorlar doğal olarak ama illa ki denk gelir bir şekilde sürekli takipte olun ikinci el kısmını.
    Bendeki z77 çok basit olan Anakart mesela. Gigabyte z77-d3h olanı. Oc potansiye işlemciye bağlı eğer çok takoz değilse rahat 4.5 görmesi lazım. Zaten 3570k ların %80 rahat 4.5 görür. Anakartı forumdan almanızı tavsiye ederim. 2.el forumunu baya takip etmeniz gerekiyor. Z77 lerin piyasası 200 liradır. Ne kadar önermesemde sahibinden.Com da satılmakta. Test etmeden asla almamanızı öneririm.

• deathness666 kullanıcısına yanıt
    Asrock z77 pro3 200 tl alayim mi ama giris seviyesiymis

Kötü bir board değil. Alınır tabiki Oc rahatlıkla yaparsınız. Artık orta seviye anakartların hepsi 4.5 rahat çıkartır sıkıntı olmaz. 4.5 artık standart gibi bir şey oldu. 4.5 üstü için sağlam board ve takoz olmayan işlemci gerektiriyor. 170-180 civarına bırakırsa anakartı rahat alabilirsiniz. Asrock eski üreticilerden Ürünleri ne kadar kaliteli olsada türkiye de çok bilinmeyen marka.

• quote:

Orijinalden alıntı: MikrafonŞov

Hocam fiyat ne kadar ikisinin de

oc yeteneği nasıl

Valla çok iyi hatırlamıyorum 4,2 falan yaptım bir ara. Zaten OC siz hali bile alayına gittiğinden OC siz kullandım, testler dışında hız aşırtma yapmadım ama kötü değildir. Zira alır almaz test eder takoz çıkarsa satarım. :D MSI ın GD65 i üst seviye bir kart 4,5GHz rahat yapmış olmalı yoksa dediğim gibi satardım. Gerilimler ile hassas ayar yaparsanız 4,7GHz i de görebilir.

Şu anda da 4690K OC siz çalışıyor. Neden K alıyorsun diye sorma. OC olamayan işlemci bana ters, yılların psikolojisi. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 14 Aralık 2015; 4:03:27 >
  • DigitalWorld kullanıcısına yanıt
    Merhaba benim sistemim de panelde ki gibi ama yinede yazayım ankart Gigabyte Z77 G.1 Sniper 3 ve işlemci 3770k oc siz kullanıyorum ama bazen de sınırını görmek isitiyorum fan olarakta ZEROtherm Nirvana NV120 Premium u kullanıyorum fan normalde bu sokete uyumlu değildi ben biraz ugraşarak monte ettim amazonda Cooler Master Hyper 212 EVO 26$ sence almaya değermi ? yada fan halen iş görür mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

Merhaba benim sistemim de panelde ki gibi ama yinede yazayım ankart Gigabyte Z77 G.1 Sniper 3 ve işlemci 3770k oc siz kullanıyorum ama bazen de sınırını görmek isitiyorum fan olarakta ZEROtherm Nirvana NV120 Premium u kullanıyorum fan normalde bu sokete uyumlu değildi ben biraz ugraşarak monte ettim amazonda Cooler Master Hyper 212 EVO 26$ sence almaya değermi ? yada fan halen iş görür mü ?

Hafızam yanıltmıyor ise diyecektim ama emin olayım dedim Google a baktım doğru hatırlıyormuşum. :D

NV120 oldukça iyi stok soğutmaya göre. Stok fan 70 derecelerde tutarken NV120 ise 45 derecelerde. Yani NV120 %35 daha serin tutuyor sistemi veya diğer bir bakış açısı ile stok soğutucu %55 daha fazla ısınmaya sebep oluyor. Net olan şey ise aradaki ısı farkının 25 derece olması.

Şimdiki fanlarda zaten 70 derecelik işlemciyi öyle 25-30 derecelere düşürmüyor zaten. 40-45.

Ancak sizin durumunuzda iki sorun var.

1 - NV120 nin fanı malumunuz biraz sıra dışı yani şimdiye ses yapmaya başlamış olmalı.

2 - Asıl önemli olan uyumsuz bir sokette kullanmanız bu idare etse de anakarta ya da işlemciye zarar vermeyeceği kesin değil.

Bence sizi zorlamayacak ise amazondan alın. Sizdekini de artık 20-30 TL ye sistemi uyumlu olan birine ikinci elde satar ya da bir akrabanıza verirsiniz.

• DigitalWorld kullanıcısına yanıt
    Merhaba amazondan alırsam burdakine göre fiyat yaklaşık yarı yarıya denk geliyor ama bir fark görmezsem diye düşünmüyor değilim ondan dolayı kararsızım. fan sesi pek dert değil alıştık ona zaten kasada 6 tane fan var ekran kartı ve işlemci fanı dışında
    Kendinize Uygun Anakart Bulabildiniz Mi insallah Bulmussunuzdur.

• quote:

Asrock z77 pro3 200 tl alayim mi ama giris seviyesiymis

Asrock anakartlarin bios chip i sorun cikariyor cogu kez daha gecen hafta biri konu acti benimde basima geldi carpan degistiremiyorsun vs..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam forumda 2. el de

p8z77-v le plus 280 tl istedi alayım mı

bu anakart nasıldır hocam alayım mı

bir de 3570k bulabilir miyim 2. elde

• quote:

hocam forumda 2. el de

p8z77-v le plus 280 tl istedi alayım mı

bu anakart nasıldır hocam alayım mı

bir de 3570k bulabilir miyim 2. elde

O anakar 150 tl anca eder.
    Almisken isminde pro falan gecen bi anakart al le serilerinde oc sinirli oluyor.

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    oc yapılacak şu an gaming 5 ayarında anakart isimlerini yazar mısın

• quote:

oc yapılacak şu an gaming 5 ayarında anakart isimlerini yazar mısın

Sadece sunu diyim oc yapacaksan sadece asus al diger markalari es gec oc konusunda asustan iyi marka yok ayrica asussabertooth p67 anakarti 300 e satan var 2500k ile gunluk minimum 4.8 ghz kullanirsin cpu yuda 300 e bulursun.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.