Şimdi Ara

2.el araba alan herkez ilan açıyor :@ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aracıma benzer diğer ilanlara baktım, 22-26 arasında değişiyordu, benim aracım da onlar arasında en temiz olanlarına yakın bir halde . kafamdaki en dip rakam 23.100 , ondan aşğaıya inmem çünkü araç şu an bomba gibi. 180 bine kadar ağır bakımı yok, değişeni yok motoru gücünü kaybetmemiş bir araç.
  • 6 parça boyalı tavan hariç yazsak yeterli
  • TR'de tek full+full orjinal üstünde sadece temizlik boyası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: adriatik180

quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

quote:

Orijinalden alıntı: adriatik180

Arkadaşlar ikinci el araç arıyorum hala daha bulamadım işin garibi şu herkes al satçı olmuş bulduğum araçların hepsi aralık ocakta alınmış sorguluyorum emniyetten alalı adam 2 hafta olmuş koymuş internete ve işin garibi hepside 1 2 yıldır kullandığım masrafsız yazıyor şimdi tamam al satçıysa araba harbi sorunsuzsa sıkıntı değil ama acaba sıkıntı vardamı satıyor diye insanın aklına kurt düşüyor valla en sonunda galeriden alıcam bu gidişle durumlar çok karışık
    2.bi sorum 2.el piyasası düşer mi yükselir mi acaba hemen alıp bu fiyatlardayken almak mı yoksa düşer umuduyla beklemek mi?

Hocam bu kadarda abartmayin adamin keyfinin kahyasimisin istedigi zaman satar isterse ertesi gun koyar ilana. Bir sürü ilk sahibinden satilik ilanda var onlardan niye almiyosun? yok piyasa oyle yok boyle diye diye siz mahvettiniz bu piyasayi! Araba almaya niyetnz yok yalandan ota bka laf atiyonuz.

Dostum niyeti olmayan adam bu kadar çabalamaz bu 1.si
    Piyasayı mahveden arabayı aldıktan sonra nete bakıp aa ben ucuza almışım dur aldığımın 5 bin yukarsına koyayım belki satılır temiz hem benimki deyip ilan açanlardır 2.cisi
    Son olarakta sizinde öğle birisini olduğunuzu gördük forumda da bu şekilde çok insan varmış bi açıklama yapında nedenlerenizi öğrenelim buda 3.su

Hocam 1 sene icinde 3 tane araba degstrdim iclerinde 30 binlk arabada var 60 binlik arabada. 3 unude hic bir yere baktirmaya goturmedim Satarkende aldigim kisiler ne dediyse o cikdi.demek istedigim bu onlar bahene degil koskoca sitede hic mi durust insan duzgun araba yok simdi? Adam sifir araba alip 1 ay sonra satiyor budami sahtekar simdi dediginize gore kusura bakmayin kac milyon tane arac var araba alacak adam her turlu alir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir keresinde bodrum'da bir ilan gördüm çok beğendim, 1 parça lokal boya varmış,, gittim arabayı almaya birde ne göreyim, tavan hariç komple boyalı, tavanda da folyo yapıştırmış sökmüş ton farkı oluşmuş boya istiyor,, küfür ede ede geri döndüm,,, param zamanım gitti ve git gel yoruldum, hakkım her iki cihanda da haram olsun ,,, bir keresinde de izmirde karı koca diş hekiminden fiesta ilanı vardı, ilanı karısı açmış, kadına telefonda kaza boya varmı diye, birtek sağ ön çamurluk boyalı dedi,, ustamı da aldım 200 km yol yaptım soktum ekspertize, 5 parça boyalı imiş, sol çamurluk vuruktu boya istiyor, arka tampon sallanıyordu, döşemeler hare hare lekeli idi ,, adamlar o kadar utanmaz ve pişkinki ekspertiz parasını bile iade etmediler, hakkım her iki cihanda da haram zıkkım olsun,burunlarından fitil fitil gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı diğerlerinden uygun araç gorunce de şüphelenir olduk. 2011 astra h kasa dizel 40k km de (sag iki kapıda boya, değişen olmayan aracımı) 40'a sattım. Millet 2006 150-200k km de araçlara 35 yazarken, benim araç hemen satılır diye düşünmüştüm. Bir ayı geçti. Bakalım yarın almaya gelecekler. Yalnız ben bu piyasa durumunda nasıl araba alacağım, bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Herkez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malum ekonomi akp nin ekonomisi ve piyasa ortada

herkez ilan acıyor cünkü herkez işsiz, yada yetmiyor bu bir gerçek, ama artık sona geliniyor gibi
  • Boşuna boğaz patlatıyor buradakiler 2.el araba almanın bir manası kalmadı diye.

Nedir kardeşim 2. el. bir kere sıfırndan fiyatı düşük olacak. Maaşallah arada nerdeyse bazı modeller sıfırndan pahalı.

Sıfırını alamayanların marka/model ne ise 3-5 aşağasına almak. Şimdi ne oluyor 2. eli alamayanlar sıfırına koşuyor

İnsanımızda zerre güven kalmadı kaldı ki forumdakilere bile. Yeminle olsun sıfır araba alcam bu gidişle. Çünkü malum siteye bakmaktan iğreniyorum. Maalesef ben buna YENİ TÜRKİYE diyorum. Mükemmel ahlaka sahip oluyoz gitgide
  • juke sero kullanıcısına yanıt
    Haklısın da siyasete bağlamasan iyi olur galiba ... İyi olmaktan başka ben de dahil kimsenin çaresi yok...
  • Arkadaşım haklısın da;işte kasti de yapmış olabilirler tabi, olmayabilir de; diş hekiminin arabanın boyasıyla işi olmayanı da olabilir(her ne kadar bu devirde giderek azalsa da; vakti olmayanı da olabilir. Dolayısıyla expertiz raporlusu mantıklı; çünkü bi senden bi benden, aracı gerçek satmak isteyen 50-100 neyse vermeli expertiz raporlamalı herkes buna göre davranmalı. Aracı kurumlara ekmek çıkıyor ama mantıklısı bu gibi. Tampon sallanıyordu diyorsun da; herkesin enayisi de diş hekimi değil heralde; herşeyi pürüzsüz aracı da çok uygun verecek değil; motor iyiyse alınabilirdi bile+ fiyat da buna göre pazarlık da yapabilirdiniz...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.