Şimdi Ara

2. El Araç alacaklar whatcar.com a mutlaka bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Takip. Forumda zirt pirt konu acmayin su siteyi takip edinyeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSA grubu araçlarına taraflı yaklaşan bir site. 308 gibi çıktığı yıl Avrupa'nın en iyi aracı seçilmiş bir otomobile 3 yıldız vermiş. DS5 gibi dizel hibrid tarzı çok nadir bulunan bir teknolojiye ve sınıfının en yüksek malzeme ve işçilik kalitesine sahip bir araca 2 yıldız vermiş.(ki takip ettiğim bütün yabancı incelemelerde aracın ciddi anlamda tek eleştiri alan yönü var o da hissi zayıf direksiyonu). 406 Coupe gibi (aynı zamanda benim de sahibi olduğum ve ciğerini bildiğim bir araç) gelmiş geçmiş en güzel 100 araç listesinin 92. sırasında kendine yer bulan, mekaniği ve motorları sorunsuzluk abidesi olan bir araca 3 yıldız vermiş. İşin ilginci kullanıcı ve okuyucu yorumları, site editörlerinin verdiği yıldızlardan hep bir veya iki yıldız daha fazla vermiş bu araçlara. Güvenilir bir kaynak gibi gözükmedi bana.

Otomotiv dünyasında milliyetçilik had safhadadır. Japon için en iyi araç Japon araçlarıdır. Alman Auto Bild neredeyse her karşılaştırmasında Alman araçlarını birinci çıkarır. Özellikle de VW grubu araçları yenilmez armadadır. İngilizler üretim yaptıkları segmentlerde (Premium Jaguar, Land Rover gamı) kesinlikle kendi araçlarını birinci çıkarır. Üretim yapmadıkları sınıflarda da Mini gibi, Bentley gibi, Rolls Royce gibi, olmadı Vauxhall gibi(Opel), Nissan gibi menşei yabancı olsa da kendi ülkelerinde üretim yapan markaları ön plana çıkarır. Dolayısıyla otomotiv dünyasında objektif değerlendirme bulabilmek çölde yeşillik bulabilmek gibidir.

Ben değerlendirme ve inceleme yapan otoritelerden en çok Autogefühl'ü objektif ve başarılı buluyorum. Youtube'da kanalı var. İncelemeleri Thomas adında bir Alman, ingilizce olarak yapıyor. Olabildiğince tarafsız.(Adam Alman olmasına rağmen kendi aracı da Jaguar XF) Son derece detaylı ama kullanıcının anlamayacağı veya gündelik hayatta pek farkına varmayacağı teknik konulara boğmaktansa direk olarak alıp kullandığınızda size neler sunuyor, avantajları&dezavantajları nelerdir gibi konularda yorum yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Yine Amerikan ve youtube da kanalı olan Fast Lane Car gayet detaylı ve objektiftir. Özellikle arazi aracı değerlendirmeleri direk uygulamalı ve karşılaştırmalıdır. Yerlilerden ise benim favorim youtube daki Carviser&Fahir Talib. Bu arkadaş da bana çok objektif geliyor. Güzel ve sempatik bir sunumu var ve programın konsepti de son derece modern. Tek eleştirim incelemeleri çok kısa. Biraz daha uzun tutsa ve sunduğu değerlendirme ve bilgileri genişletse çok daha iyi olacak. Diğer yerli bir program ise ismini hatırlamıyorum ama Halit Bolkan'ın sunduğu program. Youtube da da kanalı mevcut. Epey detaylı ele alıyor araçları. Yaklaşımları objektif. Fakat teknik detayların üzerinde biraz fazla duruyor. Bunu günlük kullanıma dair verdiği daha işe yarar bilgilerle biraz daha dengelese daha başarılı olur bence.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.