Şimdi Ara

2.el araç alımı ruhsat işlemleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
80.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ruhsatı alırken dilekçe gerekiyormu? erandevu kısmında gerekli olan belgeler kısmında dilekçe yazıyor da..
  • GhostEagle kullanıcısına yanıt
    sadece noterden verilen geçici ruhsat ile randevu almadan gidebilirsiniz. ben işlemimi öyle yapmıştım. 5 dakika sürmüştü.
  • Arkadaşlar benim sorunum biraz daha değişik. Ben iki gun önce noter satısını aldım, Elimde geçici ruhsat var. Araca lpg taktırmayı düşünüyorum. Lpg taktırıp ek1 belgesi vs. İle muayeneye soksam sonra trafiğe gitsem, yeni çıkacak ruhsata lpg'yi de bu şekilde isletmis olurum, sıkıntı olur mu? Normalde lpgnin ıslenmesi için biliyorsunuz ruhsatın değişmesi gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abilerim bende yenibi arac aldım ancaak maddi sııkıntımdan dolayı araça sigorta yaptırmadım tescil belgeside eve gelir diye önemsemedim yaklaiık 1 ay oldu şimdi sigorta yaptırmay düşünüyorum her har hangi bi cezaiişleme maruz kalırmıyım ve tescilbelgeme ne oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akif1705

abilerim bende yenibi arac aldım ancaak maddi sııkıntımdan dolayı araça sigorta yaptırmadım tescil belgeside eve gelir diye önemsemedim yaklaiık 1 ay oldu şimdi sigorta yaptırmay düşünüyorum her har hangi bi cezaiişleme maruz kalırmıyım ve tescilbelgeme ne oldu

sigorta yaptırmadan ruhsat gelmez diyolar
  • teşekkü ederim peki sigortayı geçiktirdim bundan dolayı sigortadan cıkan para artarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: Akif1705

abilerim bende yenibi arac aldım ancaak maddi sııkıntımdan dolayı araça sigorta yaptırmadım tescil belgeside eve gelir diye önemsemedim yaklaiık 1 ay oldu şimdi sigorta yaptırmay düşünüyorum her har hangi bi cezaiişleme maruz kalırmıyım ve tescilbelgeme ne oldu

sigorta yaptırmadan ruhsat gelmez diyolar

Üstad 3 hafta oldu sigortayı yaptıralı ruhsat hala gelmedi Ne yapmalıyım?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.