Şimdi Ara

2.el audi a6 2.0 tdi yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sevgili yonetici arkadasimiz Duratorq'un ellerine saglik

@krc44

Partikul filtreleri kronik sorunlu degil ama, sehir ici sartlarinda cok kullanildiginda kendini temizleyemeyebiliyor ve kendinizi serviste buluyorsunuz.

Siz 140'lik mi dusunuyorsunuz 170'lik mi?
  • Onayladım,sorun olmasa gerek artık

iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

yeni üyeler bildiğim kadarıyla yaldır yaldır mesaj atamıyor...
    mesajlar bir süre bekleyip öyle geliyor...
    o nedenle yazsa bile görünmüyor....

bende daha önce rastladım böyle durumlara hep yeni üyelerdi...

evet yeni üye mesajları onaysız yayınlanmıyor ama hallettim aktivasyon işlemi yapmak lazımmış hallettik şükür....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tubo

Sevgili yonetici arkadasimiz Duratorq'un ellerine saglik

@krc44

Partikul filtreleri kronik sorunlu degil ama, sehir ici sartlarinda cok kullanildiginda kendini temizleyemeyebiliyor ve kendinizi serviste buluyorsunuz.

evet moderatör arkadşıma teşekkürü borç bilirim...
    zannımca 170 beygir yeni makyajlı kasada var...onada bütçe yetmiyor maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: krc44

quote:

Orijinalden alıntı: Tubo

Sevgili yonetici arkadasimiz Duratorq'un ellerine saglik

@krc44

evet moderatör arkadşıma teşekkürü borç bilirim...
    zannımca 170 beygir yeni makyajlı kasada var...onada bütçe yetmiyor maalesef

Eski kasada da 170hp'lik var diye biliyorum, hatta iki tane bakmistim.

Partikul Filtresi hakkinda da bu konuyu bir okursaniz, faydasi olur diye tahmin ediyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_31260652/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#31260652

Edit: Simdi Sahbaba'nin oradaki mesajini gorunce fark ettim; bir de Multimedia paket varmis...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 5 Aralık 2009; 0:15:53 >

• quote:

partikul filtresi kronik sorunlu mudur?

Partikul filtresi sorun değil aslında. Bizdeki araçta kullanıcı hatasından dolayı yaşandı. (yol bilgisayarı uyardığı vakit temizleseydik sorun kalmayacaktı) ondan sonra bir daha yaşanmadı.

Genel olarak şöyle özetleyim:

gayet konforlu,mükemmel yol tutan, iyi suspansiyona sahip bir aractir. Eski dizel motor (140 hp olan) 7 ileri m.tronic sanzimanla birlesince çok iyi seyler ortaya çıkıyor. O yüzden mutlaka m.tronic vitesli alın. Artı Mmi (multimedia interface) çok kullanışlı ve güzel bir sistem. Konsol sayesinde hersey emrinizde. İc mekan geniş ferah ve çok kaliteli malzemeden oluşuyor. Yakıt olarak idealdir. Multitronic olmasına rağmen 2.0 tdi motor gayet tasarruflu.. Ortalama olarak sehir karışık kullanımda 23-25 kuruş arası yakıyor. (sakin, normal kullanista) ayriyeten çok sağlam bir otomobildir. Bir kaç ufak deneyim yaşandı, arkadan çarpma vs old. Tampondaki babalar sayesinde araçta ciddi hasar meydana gelmedi. Ek olarak fren sistemi çok çok iyidir. Bir kez çok ciddi bicimde ölümden dondüm, (onume betom kamyonu atlamisti ve imkansıza yakın bir mesafede durmuştum.)

kısacası bence E sınıfında parasını en iyi hak efen otomobildir. Herkesin aksine bence a6, diğer audilerden farklı, kendine has bir tasarıma sahip...

Bizdeki araç 70 bini gecti ve kullanan kisinin de satmaya niyeti yok. Heralde 120-130 bine kadar da biner.

Ben tavsiye ederim.

Kendi deneyimlerimi aktardım. Umarım yardımcı olabilmisimdir.

Hayırlı geceler..,

• quote:

Orijinalden alıntı: Şahbaba

quote:

partikul filtresi kronik sorunlu mudur?

Partikul filtresi sorun değil aslında. Bizdeki araçta kullanıcı hatasından dolayı yaşandı. (yol bilgisayarı uyardığı vakit temizleseydik sorun kalmayacaktı) ondan sonra bir daha yaşanmadı.

Genel olarak şöyle özetleyim:

gayet konforlu,mükemmel yol tutan, iyi suspansiyona sahip bir aractir. Eski dizel motor (140 hp olan) 7 ileri m.tronic sanzimanla birlesince çok iyi seyler ortaya çıkıyor. O yüzden mutlaka m.tronic vitesli alın. Artı Mmi (multimedia interface) çok kullanışlı ve güzel bir sistem. Konsol sayesinde hersey emrinizde. İc mekan geniş ferah ve çok kaliteli malzemeden oluşuyor. Yakıt olarak idealdir. Multitronic olmasına rağmen 2.0 tdi motor gayet tasarruflu.. Ortalama olarak sehir karışık kullanımda 23-25 kuruş arası yakıyor. (sakin, normal kullanista) ayriyeten çok sağlam bir otomobildir. Bir kaç ufak deneyim yaşandı, arkadan çarpma vs old. Tampondaki babalar sayesinde araçta ciddi hasar meydana gelmedi. Ek olarak fren sistemi çok çok iyidir. Bir kez çok ciddi bicimde ölümden dondüm, (onume betom kamyonu atlamisti ve imkansıza yakın bir mesafede durmuştum.)

kısacası bence E sınıfında parasını en iyi hak efen otomobildir. Herkesin aksine bence a6, diğer audilerden farklı, kendine has bir tasarıma sahip...

Bizdeki araç 70 bini gecti ve kullanan kisinin de satmaya niyeti yok. Heralde 120-130 bine kadar da biner.

Ben tavsiye ederim.

Kendi deneyimlerimi aktardım. Umarım yardımcı olabilmisimdir.

Hayırlı geceler..,

verdiğiniz bilgiler oldukça aydınlattı bizi...kullanan adamın görüşü herzaman en doğru görüştür...yanılıyormuyum?dediğiniz gibi a6 nın diğer audilerden farklı bir yapısı var ...mantığım b8 kasa a4 2.0 tdi multi diyor ama gönlüm a6 dan yana tavır koyuyor...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.