Şimdi Ara

2.EL B SINIFI ARAC TERCIHI YARDIM!!! 2008 Model 1.5 VGT Getz Alindi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: monotaschak

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ilk-sahibinden-farkli-bir-getz-147785888/detay/

ilandaki aracta karar kildik kaparosunu verdim yarin satis islemlerini yapicaz. arac butun bakimlarini corlu yetkili servisinde olmus boyasi kazasi degiseni yok, pazarligini da yaptik icime sinerek aldim diyelim. hayirlisi olsun :)

Hayırlı olsun, yetkili servis bakımlı olması avantaj.Üç silindirli makyajsız modellerden almamakla çok büyük iyilik etmişsiniz kendinize.Kaça anlaştınız?ABS var mı?

tesekkur ederim :) Daha once 2005 model 3 silindirli modele bakmistim bu araci almadan once o araca ozelmiydi bilmiyorum ama gercekten cok kotuydu hemen vazgecmistim :) Aracta malesef abs yok golften sonra frenleri baya bi zayif geldi dogal olarak :) ama cokta kotu degil tabi kizaklama yapmadigi surece cok sorun yasatmaz gibi geliyo bana. 19 bine anlastik + alim satim masraflari sigorta vs :)

İlanı göremiyoruz hocam, km - fiyat ve yaş bilgisi nedir aracın ?

Performans ve şehir içi yakıt verisini de paylaşırsanız çok sevinirim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ilk-sahibinden-farkli-bir-getz-147785888/detay/

ilandaki aracta karar kildik kaparosunu verdim yarin satis islemlerini yapicaz. arac butun bakimlarini corlu yetkili servisinde olmus boyasi kazasi degiseni yok, pazarligini da yaptik icime sinerek aldim diyelim. hayirlisi olsun :)

Hayırlı olsun, yetkili servis bakımlı olması avantaj.Üç silindirli makyajsız modellerden almamakla çok büyük iyilik etmişsiniz kendinize.Kaça anlaştınız?ABS var mı?

tesekkur ederim :) Daha once 2005 model 3 silindirli modele bakmistim bu araci almadan once o araca ozelmiydi bilmiyorum ama gercekten cok kotuydu hemen vazgecmistim :) Aracta malesef abs yok golften sonra frenleri baya bi zayif geldi dogal olarak :) ama cokta kotu degil tabi kizaklama yapmadigi surece cok sorun yasatmaz gibi geliyo bana. 19 bine anlastik + alim satim masraflari sigorta vs :)

İlanı göremiyoruz hocam, km - fiyat ve yaş bilgisi nedir aracın ?

Performans ve şehir içi yakıt verisini de paylaşırsanız çok sevinirim. :)

arac 2008 model 1.5 Vgt dizel 98bin km'de. Daha dun aldim cok fazla kullanamadim. bu benim ilk dizel aracim uzun sure benzinli arac kullandiktan sonra devirli kullanmaya alismam gerekecek :) ama aracin cok atik oldugunu soyleyebilirim kalkislarda gaza dokunmaniz yeterli bi anda one firliyor bu hosuma gitmedi degil :) cuma gunu corlu izmit arasi yolculugum olacak 90-110 sinirini gecmeden kullanmayi dusunuyorum ne kadar yaktigini burdan paylasirim :)

• aracınız hayırlı olsun.
    servis bakımlı ve kazasız bir araç bulmuşsunuz içinize sinen.
    güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: achille24

aracınız hayırlı olsun.
    servis bakımlı ve kazasız bir araç bulmuşsunuz içinize sinen.
    güle güle kullanın.

Tesekkur ederim allah herkesin gonlune gore versin, daha iyisini versin :)
  • Keşke 1.4 Doch alsaydiniz hem abs li vs olurdu. Dizeller o fiyata biraz kulustur oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxstar33

Keşke 1.4 Doch alsaydiniz hem abs li vs olurdu. Dizeller o fiyata biraz kulustur oluyor.

Bende hep benzinli baktim bu ilk dizel arabam dedigim gibi, ancak benzinli temiz bulamadim. Aldigim arac konusunda hicbir suphem yok butun bakimlari zamaninda ve yetkili servisinde yapilmis ne motor ne kaporta ne km konusunda en ufak bir soru isareti yok kafamda hepsine tek tek baktirdim kontrol ettirdim, kulusturluk bir durum yok yani cok sukur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasaygili -- 25 Aralık 2013; 21:12:13 >
  • quote:

quote:

Keşke 1.4 Doch alsaydiniz hem abs li vs olurdu. Dizeller o fiyata biraz kulustur oluyor.

Bende hep benzinli baktim bu ilk dizel arabam dedigim gibi, ancak benzinli temiz bulamadim. Aldigim arac konusunda hicbir suphem yok butun bakimlari zamaninda ve yetkili servisinde yapilmis ne motor ne kaporta ne km konusunda en ufak bir soru isareti yok kafamda hepsine tek tek baktirdim kontrol ettirdim, kulusturluk bir durum yok yani cok sukur :)

Tamamdir o zaman ama abs olmaması kotu olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Tamamdir o zaman ama abs olmaması kotu olmuş.

kesinlikle oyle oyle cok donanim bagimlisi biri degilim hatta kara duzeni daha cok severim ama abs gercekten cok buyuk eksiklik :)

• quote:

Kesinlikle katılıyorum.Bizde de 1.4 doch var, memnunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.