şuan 3. senem aracımda seyahat edenlere her koşulda sarsıntı hissettirtmiyorum. Yeni otomatik vitese geçeceklere baya garip ve alışması uzun sürecektir.
araçta tek bir sorun bile çıkmadı.(maşallah diyelim)Bu fransız çürüktürler şuan da asılsız.
Bayağı geç çözmüşsünüz hocam :) :) Ben 2005'ten beri fransız aracı kulllanıyorum. Hepsi de Citroen. Konfor ve motor açısından diğerlerinden üstün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ancak sağlamlık olarak Alman ve japon araçlarının bir tık altında kalacağını düşünüyorum. Araç Kabininde (tapmon iç aksamı, kapı içleri, kısacası genel olarak kaportanın arka kısmı) sık plastik kullanımından vazgeçmeleri gerekiyor. Belki maliyet belki de hafiflikten dolayı yapıyorlar ancak sağlamlıktan ödün verdikleri gerçek. Madem güzel araç yapıyorlar, şu yoğun plastik kullanımından vazgeçsinler artık.
Hocam alman araçlarını pek bilmemne japon araçları Son yıllarda araçları çok bozdu. Mesela honda civic. 2012 model civic Elegance araçta ön kapı camları kapandığını kapının iç tarafı şişiyor. Soguk havalarda sofor ve yolcu kapisinin tutamagindan hava geliyor kisin diziniz neredeyse hava akimindan curuyor. Soruyorum Size bumu sorunsuzluk yada malzeme kalitesi. araçtan herseyi çalmislar inanirmisiniz araç hareket haline geçtiğinde kapilar otomatik kilitlenmiyor, güya en dolusu ama araçta kararan dikiz aynası yok. Fabrika lpg takıyor güya araç lpg ile giderken benzin ibaresi düşüyor sonra kendiliğinden yükseliyor. adam akıllı yol bilgisayarı yok. Halen göstergedeki çubukla km bilgisine erisiliyor. 10.000 de bir enaz 500 tl servis masrafı. Soruyorum Size bumu sorunsuzluk. ama aracın vites geçişleri ve otomatik sanzumanı harika ve sorunsuz. Lakin benzinide içiyor...
Civic konusunda çok haklısınız. Bahsettiğiniz durumlar çağın bayağı gerisinde bir araç izlenimi verdi bende :) Fransız araçları konfor açısından çok daha iyi bence de.
Citroen C4 de kullanıcılar en çok mcp den sikayetci. Mcp haricinde çokda fazla şikayet yok gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme