Şimdi Ara

2. el civic (2008 ve üstü) almayı düşünenler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
3.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jedi_master

quote:

Orijinalden alıntı: caddy2007

Peki arkadaşlar 2007 model olanları tavsiye etmiyor musunuz? Bende almayı düşünüyorum, bilgi verirseniz sevinirim.

Kaça almayı düşünüyorsunuz? Bütçeniz nedir?
    Bence 2007 modeller de güzel ama Elegans olmak kaydıyla. Makyajsız kasa Premium'larda VSA yok malum.

belli bir miktar yok kafamda. Arastırıyorum sürekli su an babamın araba bende o yüzden acele etmiyorum. Cevap için tesekkürler elegance olanlara bakayım artık. Focus dizel de alabilirim. Bakalı kısmet artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu takipteyim

• ilginç bir fikir. inandırıcılık, üslup ve satıcının zeka seviyesi yeterli olursa, başarılı olursunuz. bir de inatçı bir satıcıya denk gelmemeniz lazım. size +1000 falan da diyebilir öyleleri.
  • Eğer 2005-2009 Polo için de aynı şey geçerli olursa katılabilirim. Bulduğunuz Honda'yı da arayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi tylol hot içer miyiz -- 1 Temmuz 2012; 4:08:16 >
  • Geçen hafta 2010 premium füme otomatik 24.000 km'de hatasız servis kayıtlı 37.000'e satıldı. Benden önce arayan adam almış, yoksa ben alcaktım. Kısmet değilmiş, güle güle binsin alan kişi. Fikir olsun dedim.
  • naptınız mezarcı panpalar
    emellerinizi gerçekleştirebildiniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vectrac

Geçen hafta 2010 premium füme otomatik 24.000 km'de hatasız servis kayıtlı 37.000'e satıldı. Benden önce arayan adam almış, yoksa ben alcaktım. Kısmet değilmiş, güle güle binsin alan kişi. Fikir olsun dedim.

Fiyat güzel. O fiyata inş ben de bulabilirim diyorum. Hele bir de beyaz olursa tadından yenmez artık.
  • Bende elegance otomatik 2008+lpg var 38000 e vereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

naptınız mezarcı panpalar

Uyanıkları bir bir mezara gömüyoruz panpa...tikat et kendine...:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucca

quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

naptınız mezarcı panpalar

Uyanıkları bir bir mezara gömüyoruz panpa...tikat et kendine...:)

Haydi bakalım kolay gele buyur gel

• canlandıralım burayı tekrar...

"uyanıklar vs. mezarcılar" :)

şaka bir yana bu iki uç arasında bir de " arabulucular" lazım.
  • 2011 otomatik lpg 45bin km yeni lastik multiplayer sistem ne verirsiniz arkadaslar :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: sweet81

2011 otomatik lpg 45bin km yeni lastik multiplayer sistem ne verirsiniz arkadaslar :-)

zor soru :)

LPg tüketimi ne kadar ? ama gerçekçi rakamler verin lütfen. Benzin de tüketiyor mesela lpg takılsa da...onu da hesaba katarak lütfen.
  • Hayatımda bu kadar kolay satılan bir araç görmedim.Satmak çok fazla aklımda yoktu ancak bir anda gelişti her şey.Almak isteyen de tanıdık olunca.

İlan bile vermedik.Nokta boyasız,sadece arka tampon değişmişti.2008 model manuel 34.500'e gitti.

edit:lpg de vardı,yazmamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_daniel's -- 3 Ağustos 2012; 23:37:46 >
  • quote:

quote:

2011 otomatik lpg 45bin km yeni lastik multiplayer sistem ne verirsiniz arkadaslar :-)

LPg tüketimi ne kadar ? ama gerçekçi rakamler verin lütfen. Benzin de tüketiyor mesela lpg takılsa da...onu da hesaba katarak lütfen.

benzınde sehır ıcı agrasıf kullanırsan 45 kurus sakın kullanım 40 kurus ıdı lpg yenı taktırdım 1.5 ay oldu sehır ıcı 20 kurus basarsan 25 kuruslara cıkıyor lpg takıldıgından berı hıc benzın almadım
  • quote:

quote:

quote:

benzınde sehır ıcı agrasıf kullanırsan 45 kurus sakın kullanım 40 kurus ıdı lpg yenı taktırdım 1.5 ay oldu sehır ıcı 20 kurus basarsan 25 kuruslara cıkıyor lpg takıldıgından berı hıc benzın almadım

Teşekkür ederim. Ancak tüm LPG kullanıcıları şunu çok iyi bilir ki LPG sistemi araç tüketiminde en fazla %30 tasarruf sağlar.

Diğer sorduğum kullanıcılardan aldığım cevapları da bu vesile ile sizlerle paylaşayım. Faydası dokunabilir düşünenlere:

Soru.

LPg ile ilgili sorularım olacaktı.

1- ne zamandır lpg ile kullanıyorsunuz
    2- herhangi bir sorun çıkardı mı
    3-nerede taktırdınız ?
    4- şehir içi tüketim ne kadar oldu? bildiğim kadarı ile ara ara benzin de kullanıyor LPG sistemi, ne sıklıkta benzin almak zorunda kalıyorunuz.

Cevaplar:

"1) Araca LPG takılalı 4 ay oldu tahminende 5000 km olmuştur. 2) Takılıdığı günden bu güne 1 kere olsun sorun çıkarmadı.Zaten Honda araçlar Türkiye 'de ki LPG ye en uyumlu araçlardır araştırabilirsiniz. 3) Lovato Konya bölge bayisi tarafından takıldı. 1,5 yıl daha garantisi var. 4)İstanbul trafiğinde en fazla km'de 25 kuruş yaktırabildim. Ama siz fazla gaza yüklenmeden ve trafikten kaçınırsanız 20 kuruşa kadar düşer. Uzun yolda ben kendim 45 tl lik otogazla 300 km yaptım. Benzin alma işini söliyim: 3 ay önce 100 liralık benzin vardı araçta 4000 km oldu daha benzin almadım."

----------------------------

1_7 AYDIR LPG KULLANIYORUM
    2_TAKILANDAN BERI HERHANGİ BİR SORUN YAŞANMADI VE 2 YILLIK GARANTISI VAR
    3_LPG BEN TAKDIRDIM İKİTELLİDE BRC FİRMASINDAN
    3_285 İLA 295 ARASINDA DEĞİŞİYOR
    4_4 AY ÖNCE DEPOYU FULLEDİM DAHA ÇEYREK DEPO VAR

-----------------------------------------

"Merhaba sorularınıza cevap vereyim 1.araç 38250 km de geçen sene mayıs ayında zavoli marka sıralı sistem lpg takıldı şuan araç 52650 km de 14000 km dir lpg li 1 sene daha garantisi var 2.hondaların lpg sistemi le hiçbir sıkıntısı bulunmamaktadır uyum mükemmeldir zaten yetkili servisleride lpg montajı ile satışa başlamışlardır 3.şehiriçi 26-27 krş uzun yolda 19-20 krş yakıt tüketimi vardır sıralı sistem lpg ler önce benzinde çalışır motor sıcaklığı ayarlanan ısıya ulaşınca gaza geçmektedir buda yazın 15 sn gibi bi zaman kışın soğuk havalarda 1-2 km gibi bi mesafede gaza geçer.Bundan öceki aracımda hondanın 2002 modeliydi ve onuda 3 sene lpg de kullandım hiç bi sorun çıkarmadı.Umarım aydınlatabilmişimdir ciddi alıcıysanız 0542 342 7839 telden aklınıza takılanları sorabilrisiniz saygılar."

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim. Ancak tüm LPG kullanıcıları şunu çok iyi bilir ki LPG sistemi araç tüketiminde en fazla %30 tasarruf sağlar.

Diğer sorduğum kullanıcılardan aldığım cevapları da bu vesile ile sizlerle paylaşayım. Faydası dokunabilir düşünenlere:

Soru.

LPg ile ilgili sorularım olacaktı.

1- ne zamandır lpg ile kullanıyorsunuz
    2- herhangi bir sorun çıkardı mı
    3-nerede taktırdınız ?
    4- şehir içi tüketim ne kadar oldu? bildiğim kadarı ile ara ara benzin de kullanıyor LPG sistemi, ne sıklıkta benzin almak zorunda kalıyorunuz.

Cevaplar:

"1) Araca LPG takılalı 4 ay oldu tahminende 5000 km olmuştur. 2) Takılıdığı günden bu güne 1 kere olsun sorun çıkarmadı.Zaten Honda araçlar Türkiye 'de ki LPG ye en uyumlu araçlardır araştırabilirsiniz. 3) Lovato Konya bölge bayisi tarafından takıldı. 1,5 yıl daha garantisi var. 4)İstanbul trafiğinde en fazla km'de 25 kuruş yaktırabildim. Ama siz fazla gaza yüklenmeden ve trafikten kaçınırsanız 20 kuruşa kadar düşer. Uzun yolda ben kendim 45 tl lik otogazla 300 km yaptım. Benzin alma işini söliyim: 3 ay önce 100 liralık benzin vardı araçta 4000 km oldu daha benzin almadım."

----------------------------

1_7 AYDIR LPG KULLANIYORUM
    2_TAKILANDAN BERI HERHANGİ BİR SORUN YAŞANMADI VE 2 YILLIK GARANTISI VAR
    3_LPG BEN TAKDIRDIM İKİTELLİDE BRC FİRMASINDAN
    3_285 İLA 295 ARASINDA DEĞİŞİYOR
    4_4 AY ÖNCE DEPOYU FULLEDİM DAHA ÇEYREK DEPO VAR

-----------------------------------------

"Merhaba sorularınıza cevap vereyim 1.araç 38250 km de geçen sene mayıs ayında **** marka sıralı sistem lpg takıldı şuan araç 52650 km de 14000 km dir lpg li 1 sene daha garantisi var 2.hondaların lpg sistemi le hiçbir sıkıntısı bulunmamaktadır uyum mükemmeldir zaten yetkili servisleride lpg montajı ile satışa başlamışlardır 3.şehiriçi 26-27 krş uzun yolda 19-20 krş yakıt tüketimi vardır sıralı sistem lpg ler önce benzinde çalışır motor sıcaklığı ayarlanan ısıya ulaşınca gaza geçmektedir buda yazın 15 sn gibi bi zaman kışın soğuk havalarda 1-2 km gibi bi mesafede gaza geçer.Bundan öceki aracımda hondanın 2002 modeliydi ve onuda 3 sene lpg de kullandım hiç bi sorun çıkarmadı.Umarım aydınlatabilmişimdir ciddi alıcıysanız 0542 342 7839 telden aklınıza takılanları sorabilrisiniz saygılar."

cıkan sonuc nedır yanı nereye varmak ıstedıgnız anlayamadımda

• çalışmalar nasıl gidiyor, var mı sonuç ?
  • Arkadaşlar şu anda sıfır yeni kasa city lerde kampanya var...Bayileri çok zorlama şansınız var...genel olarak bir daralma var piyasada...Benim tahminim rahatlıkla 50 bin tl den alınabilir araç...3500tl indirimi kendileri veriyor zaten...daha çetin çeviz olanlarınız lansman fiyatını dahi zorlayaabilir..buna ilaveten 20 bin tl ye de çok uygun kredi de veriyorlar...

bilgilerinize...

ve de ikinci el civic satmayı düşünenlere de bir gönderme olsun :) kırın bakalım fiyatlarınızı :)
  • İyi iyi fiyatlar düşsün. Yüksek ikinci elinden dolayı sıfıra yönelmeyi mantıklı bulmuştum.
    10.000km'de 2011 model manuel Premium'a 41.000TL istiyorlar. Şimdi üzerine 5.000TL daha koyar gider daha donanımlı olan yeni kasasını alırım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.