Şimdi Ara

2. El Dreambox 800 Hd Pvr(KLON)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
6.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Cihazı 13/04/2011 tarihinde aldım Aldığım yer denemelik CCam üyeliği yüklemişti. Daha sonda D-Smart ve Digitürk kullandığım için öyle köşede kaldı. Temsili resimlerde 2012de çekilmişti. Ama ürün o zamandan 1 afta öncesine kadar kutusunda kalmıştı. Şimdi çıkardım ayar yapıp İptv için kullanacaktım ama beceremedim. İsteyene yeni resimler atarım sorun değil.

Kullanmadığım için fabrika ayarlarına alıp kaldırmıştım (ne akla hizmet fabrika ayarlarına aldıysam artık). Şuan Türksat Uydu taraması yaptım Ulusal kanallar sıralı şekilde (HD-SD sorunsuz) normal uydu olarak kullanıyorum Etrafımda iptv için uygun (OPENPLI) backup veya yedek yazılım atacak kişi yok maalesef (tüm aramalarıma rağmen bulamadım; Yalovada uyducularda yapmıyor maalesef yada yapanını bulamadım), bende denedim defalarca beceremedim bunun için satılıktır. İptv ve ccam kullanılabiliyor sanırım uygun yazılımla araştırmalarımda OPENPLI bir yazılım olması lazım . Ben aldığımda ccam kullanmıştım.

Cihaz Boot 76 E-star SIM V3.0 Üründe yeni revizyon denen M tuner yoktur kimseyi kandırmayalım sanırım J tuner var ama merkezi sistemden görüntüyü sorunsuz sıkıntısız alıyor maşallah. Cihaz üzerinde şuan Gemini 5.1 ve Ccam 2.1.2 yüklü. Ürün ilk alındığı gibi eksiksiz ve tüm aksesuarları tamdır.

Fiyat :200. Takas yok ama cuzzi bir ikram yapılır yada PTTden şubeden şubeye kargoyu karşılarım. Cihaz KLON cihazdır. Orjinal cihazlarla donanımsal hiçbir farkı yoktur. Referanslı üyeyim önce ücret sonra kargo şeklinde veya elden teslim şeklinde alışveriş yapabiliriz. Alıcıya şimdeden hayırlı olsun.

Resimler ürünün kendi resimleridir. Samsung 40c750 televizyondan Canon Powershot A560 7.1 Megapixel fotograf makinesiyle çekilmiştir.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiSiCoMaT -- 7 Eylül 2015; 22:34:44 >

• fiyat nedir
  • pm
  • Pm cevaplandı. Satışa devam Takas teklif etmeyin indirim yapamıyorum malesef
  • Yanlış anlamayın beni ama şu an kadıköyde bu cihazın sıfırını 210 dolara satıolar buda 320 TL gibi bir rakama denk geliyor. Az kullanılmışta olsa verdiğiniz fiyat 2.el için yüksek bi rakam. İyi satışlar dilerim.
  • kenany bilgilendirmeniz için teşekkürler. Ama şunu belirtmek isterimki ben Erzurumdayım Kadıköydeki fiyatları bilmiyorum. Ben bu fiyatı 3 4 sideden aldığım fiyatlar doğrultusunda yazdım. Şimdide hem gittigidiyora hem sahibindene baktım özellikle kadıköy yazan satıcılara hiç biri söylediğin fiyatları yazmamış. Çoğunlukla fiyatlar 380-450 arası değişiyordu. En ucuz bulduğum yer 350 dedi ama elinde şuan makine yokmuş bir aya gelecek filan dedi. Ben o kişiden bile ucuz yazdım. Ciddi alıcıya yapacağım kolaylığı hala sağlarım. Ama şunu belirtmek isterim ki dediğin fiyatlara ne sahibindende nede gittigidiyorda bu cihazı bulamazsın. Tabi karar alıcının. Ben hileye hurdaya yalana dolana girmeden tüm bilgileri vermeye çalıştım. Yine söylediğim gibi bu cihazı almayı düşünen için fazla para vermesine gerek yok.

Daha uygun fiyatla satıldığını söyleyen arkadaşlardan ricam bunu linkle veya başka bir yolla ıspatlamaları. Çünkü bende zor durumda kalıyorum alacak arkadaşlarda süphede kalıyorlar.

Bilgilendirme için tekrar teşekkür ediyorum. Satışa devam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş cihaz duruyorsa 200 tl veririm kargo bana ait
  • kolay gelsin hayırlı şatışlar konu güncelmidir ...
  • Hayırlı satışlar dilerim kardeşim Dreambox adı yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • süvari kullanıcısına yanıt
    Teşekkür Serdar abi.

Valla aldığım ilk yıl nimetlerinden faydalanmıştım sonra kaldırdım bir köşeye. Yazın çıkardım kutusundan yazılımı güncel değilmiş diye iptv izleyemiyorum maalesef. Bu işi yapacak kimseyide bulamayınca bari satmayı deneyeyim dedim. Belki birinin işine yarar. Yoksa HD uydu alıcısı olarak kullanılacak yapacak birşey yok.
    @süvari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.