Şimdi Ara

2. El Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu aralar elimdeki 1999 otomatik golf 4 ü satıp dizel dsg bi golf 6 almak istiyorum ama fiyatlar saçma sapan. Saçma sapan diyorum gerçekten öle, kafayı yiycem insanlar arabalarını ne zannediyor. tamam herkesin arabası iyidir kusursuzdur falan filanda 2012 arabayı aynı paket 2013 arabayla aynı fiyat yazma hatta 5-6 bin tl sıfır aynı paket arabadan fazla yazan insanlar var. Yemin ediyorum aklım almıyor bunlar kafalarından ne tasarlıyor ne düşünüyolar. Yahu adam 2.600 km deki arabaya aynı paket sıfırdan 2000 tl az yamış be hey insafsız hangi salak 2000 tl daha fazla veripte sıfır almaz gelip senin arabanı alır.

Neyse arkadaşlar içimi dökmem açısından iyi oldu. Gel gelelim bu 2. el fiyatları ne zaman düşer. 1 yaşındaki arabana sıfırından fazla fiyat yazmışın gerizekalı diyen insanlar ne zaman çıkar. Ulan 2000 tl fazla verir gider sıfırını alır neyine güvenip bu fiyatı yazıyosun diyen birileri ne zaman çıkar. ( demekki daha rahatlıyamamısım kusura bakmayın iyi forumlar)

• Şu sahibinden satış yapılan malum site olduğu sürece piyasa düşmez.
    Adam keyfiyen kendi arabası 30 ise 33bin istiyor, başkası gelip bu araba 33 ederse benimki 35 eder diyor.
    Böyle böyle yükseliyor.
    Valla bende 2005-2006 otomatik civic es bakıyorum, 26-27bin tl piyasası olan arabaya 32bin lira para istiyor millet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbraptor1907

Arkadaşlar merhaba,

Bu aralar elimdeki 1999 otomatik golf 4 ü satıp dizel dsg bi golf 6 almak istiyorum ama fiyatlar saçma sapan. Saçma sapan diyorum gerçekten öle, kafayı yiycem insanlar arabalarını ne zannediyor. tamam herkesin arabası iyidir kusursuzdur falan filanda 2012 arabayı aynı paket 2013 arabayla aynı fiyat yazma hatta 5-6 bin tl sıfır aynı paket arabadan fazla yazan insanlar var. Yemin ediyorum aklım almıyor bunlar kafalarından ne tasarlıyor ne düşünüyolar. Yahu adam 2.600 km deki arabaya aynı paket sıfırdan 2000 tl az yamış be hey insafsız hangi salak 2000 tl daha fazla veripte sıfır almaz gelip senin arabanı alır.

Neyse arkadaşlar içimi dökmem açısından iyi oldu. Gel gelelim bu 2. el fiyatları ne zaman düşer. 1 yaşındaki arabana sıfırından fazla fiyat yazmışın gerizekalı diyen insanlar ne zaman çıkar. Ulan 2000 tl fazla verir gider sıfırını alır neyine güvenip bu fiyatı yazıyosun diyen birileri ne zaman çıkar. ( demekki daha rahatlıyamamısım kusura bakmayın iyi forumlar)

fiyatların abartıldığı doğru ama, bahsettiğiniz golf , jetta gibi bayi önünde kuyruk olan araçlarda fiyatlar daha yüksek.
    hatta şöyle açıklayım arkadaş bu arabanın sıfırı şu fiyat sen sıfırdan 2000 fazla istiyorsun deyince git ozaman 6 ay sıra bekle sıfırını al diyebiliyorlar. maalesef benim ülkemde kuyruk devam ettiği sürece bu mantık değişir gibi görünmüyor.
    herkesin kendi tercihi ama ben şahsen fiyatı bile belli olmayan araca ( USD yükselirse fark+ vergi yükselse fark+ 50000 Tl veripte 6 ay bekleme taraftarı değilim. ben aracın parasını verip 2 gün sonrada arabaya binip gitme taraftarıyım.

• Aynen öyle hem her şeyin en pahalısını kullanıyoruz bu ülkede hemde millet parası ile alamıyor , sıra bekliyor almak için bahsettiğiniz gibi. Hal böyle olunca böyle simsarlar piyasada türüyor. Bu ülkede dürüstlük bitmiş sayılır bence. Bakalım nasıl gerçek değerinde bir araba alacağım, şimdilik beklemedeyim kışın fiyatlar düşer diye umuyorum ama 1 yaşındaki arabaya aynı paket sıfırdan 5-6 bin TL fazla isteyen zihniyetler olduğu sürece zor görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alignrogue -- 11 Eylül 2013; 9:24:09 >
  • 4 aydır araba arıyorum. Hem yaz ayının gelmesiyle hem de bayram öncesi olduğu için fiyatlar abartılı. Bir de Ankara gibi bir yerde oturuyorsanız iş çok daha komik bir hal alıyor. Eskiden ''Araba Ankara'dan alınır'' düşüncesi varmış. Adamlar başka şehirlerden gelip buradan araç alıyorlarmış. O yüzden araç fiyatları burada pahalı.. E güzel kardeşim 21.yüyıla geldik böyle şeyler kaldı mı? Tofaş almak istersin anlarım araç çürüyor paslanıyor v.s. Ama Avrupa araçlar için bile 2013 yılında bu muhabbetler hala Ankara'da devam ediyor.

Bir de şuna dikkat ediyorum. Keyfe keder satılık ne demek? Yani satacak mısın satmayacak mısın?? Adamı arıyorum böyle isteksiz isteksiz konuşuyor. Be kardeşim madem öyle satma biblo gibi dursun evinin önünde. Vallahi bıktım bu araç arama mevzusundan. Eski aracı satarken bu duruma düşeceğimi az-çok tahmin ediyordum ama 4 aydır eli yüzü düzgün araba bulamıyorum.

Sıfır aracın fiyatı arttı diye 2005 model aracının fiyatını arttıran zihniyete Sattığı araba üretimden kalmış ama muadil araçların fiyatına bakıyor birde. Eskiden fiyatları galericiler arttırırdı şimdi bu malum site sayesinde artıyor. Adam ''satmak istesem aracıma müşteri çıkarmı acaba dur bi ilan vereyim'' diye ilan açıyor..

İkinci el fiyatları bence kurban bayramından sonra düşer..

• quote:

Orijinalden alıntı: KoUg

4 aydır araba arıyorum. Hem yaz ayının gelmesiyle hem de bayram öncesi olduğu için fiyatlar abartılı. Bir de Ankara gibi bir yerde oturuyorsanız iş çok daha komik bir hal alıyor. Eskiden ''Araba Ankara'dan alınır'' düşüncesi varmış. Adamlar başka şehirlerden gelip buradan araç alıyorlarmış. O yüzden araç fiyatları burada pahalı.. E güzel kardeşim 21.yüyıla geldik böyle şeyler kaldı mı? Tofaş almak istersin anlarım araç çürüyor paslanıyor v.s. Ama Avrupa araçlar için bile 2013 yılında bu muhabbetler hala Ankara'da devam ediyor.

Bir de şuna dikkat ediyorum. Keyfe keder satılık ne demek? Yani satacak mısın satmayacak mısın?? Adamı arıyorum böyle isteksiz isteksiz konuşuyor. Be kardeşim madem öyle satma biblo gibi dursun evinin önünde. Vallahi bıktım bu araç arama mevzusundan. Eski aracı satarken bu duruma düşeceğimi az-çok tahmin ediyordum ama 4 aydır eli yüzü düzgün araba bulamıyorum.

Sıfır aracın fiyatı arttı diye 2005 model aracının fiyatını arttıran zihniyete Sattığı araba üretimden kalmış ama muadil araçların fiyatına bakıyor birde. Eskiden fiyatları galericiler arttırırdı şimdi bu malum site sayesinde artıyor. Adam ''satmak istesem aracıma müşteri çıkarmı acaba dur bi ilan vereyim'' diye ilan açıyor..

İkinci el fiyatları bence kurban bayramından sonra düşer..

valla bu gidişle zor inan sıfır araçlara bakmaya başladım ona göre kredi falan bakıyorum 2.el ölmüş resmen. piyasa uyanıklık yapmaya çalışan çakal kaynıyo. şu anda en mantıklısı sıfır gibi duruyo biraz modelli araca sıfır araç muamelesi yapıyo adamlar. Ulan 5-10 bin neyse gider fazla veririm senin arabanı almam. Zaten bunların yazdıgı fiyata bakarsan 5-10 bin fazla vermiycen 2-3 bin fazla verince alıyosun sıfırını aynı paketin. Neymiş efendim sıra bekliycekmişim beklerim arkadaş senin gibi fırsatçılara meydan bırakmamak için 1 senede beklerim. Yanlışsam söyle kardeşim.

• durumunuz varsa 0 alın 2.el işi iyiden bitmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. EL ARAÇ ALCAM BÜTÇE 750
    3 ay önce açıldı
    2. el pc fiyat belirlemesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.