Bildirim
2. El Ford Focus (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ıkıncı el ılanlarındakı arabaların %80 satılık değil,yukarıda arkadas soylemıs sız o %20nın pesıne dusmelısınız.
benım arkadasım araba aldıgı gunun ertesı arabayı aldıgı fıyata 3bın tl koyarak ılan actı,eee satarsam 1 gunde 3bın tl kazanacam dıyor,satamazsamda zaten bınıyorum.arabayı bınmek ıcın aldım kı zaten dıyor
dolayısıyla sız aracı satılık olanları yakalamaya calısın,bu tarz fıyatı yuksek tutup kar etemeye calısanları değil oda zor tabi
cunku gercekten satılık araclar az mıktarda -
quote:
Orijinalden alıntı: b_sevki
ıkıncı el ılanlarındakı arabaların %80 satılık değil,yukarıda arkadas soylemıs sız o %20nın pesıne dusmelısınız.
benım arkadasım araba aldıgı gunun ertesı arabayı aldıgı fıyata 3bın tl koyarak ılan actı,eee satarsam 1 gunde 3bın tl kazanacam dıyor,satamazsamda zaten bınıyorum.arabayı bınmek ıcın aldım kı zaten dıyor
dolayısıyla sız aracı satılık olanları yakalamaya calısın,bu tarz fıyatı yuksek tutup kar etemeye calısanları değil oda zor tabi
cunku gercekten satılık araclar az mıktarda
o zaman çare araba pazarlarıne gitmekte :) -
quote:
Orijinalden alıntı: #002#
quote:
Orijinalden alıntı: b_sevki
cunku gercekten satılık araclar az mıktarda
o zaman çare araba pazarlarıne gitmekte :)
aslında dıger yontemde sahıbınden dekı ılanların ucretlı olması,bu sayede arabasını gercekten satmak isteyen ılan acar,1 gunde satarsa 2-3 bın tl avantadan para kazanmak derdınde olan sankı para verıpte ılan acmaz gıbıme gelıyor,
tabı pazarlara gıtmekte dogru bır yaklasım
-
quote:
Orijinalden alıntı: madmax50
Hocam bekleme durumunuz varsa 1 ay bekleyin fiyatlarda 1-2 bin düşüş olacaktır her yıl kar düştümu fiyatlar geri cekilir
her araba içinmi bin lira düşüş oluyor? mesela 50 bin liralık araba için kaç lira düşmesi lazım -
bnde 2010 focus 1.6 tdci titanium aracımı satıorum ilgilenirseniz -
quote:
Orijinalden alıntı: 26_____
bnde 2010 focus 1.6 tdci titanium aracımı satıorum ilgilenirseniz
hocam büyük ihtimal gücüm yetmez :) -
quote:
Orijinalden alıntı: #002#
quote:
Orijinalden alıntı: 26_____
bnde 2010 focus 1.6 tdci titanium aracımı satıorum ilgilenirseniz
hocam büyük ihtimal gücüm yetmez :)
pm attım -
quote:
Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06
quote:
Orijinalden alıntı: madmax50
Hocam bekleme durumunuz varsa 1 ay bekleyin fiyatlarda 1-2 bin düşüş olacaktır her yıl kar düştümu fiyatlar geri cekilir
her araba içinmi bin lira düşüş oluyor? mesela 50 bin liralık araba için kaç lira düşmesi lazım
Araba alacakların işine gelir,umarımda olur ama geçen yıl bir düşme olmadı,aksine iyice arttı.Bu yılda farklı olacağını sanmıyorum.Çünkü sıfır fiyatları durmadan artıyor,haliyle 2.elde fırlıyor. -
Focus konusunda motora önem verin. Sorun çıktığında sizi yoracak esas kısım odur. Motor iyi durumdaysa, gerisi ıvır zıvır.
Yalnız, Focus 2'lerin çok da bir artısı yok 1'lere göre. Fiyat farkı babında konuşuyorum.
LPG de yapacaksanız, 1600 değil, 2000 motor tercih edin derim. Motor büyüdükçe, ömrü artıyor.
Focus'ların yakıt tüketimi çok oynaktır.
Bendeki MK1 ile 5lt/100 Km şehirlerarası gittiğimi de bilirim. 13 Litre/100 Km gittiğimi de bilirim aynı yol koşullarında. Agresif kullanırsan hakkını verir ama yakar. Sakin ve limitli hızlarda gidersen de koklar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X