Şimdi Ara

2.El FORUMDA YARDIM KAMPANYAMIZA BEKLİYORUZ.DUYARSIZ KALMAYIN.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
1
Favori
27.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibraxi

çok güzel bir çalışma.
    inşaallah gerekli sahiplere gidiyordur...

cebinde 5800 telefonu olupta cebinde parası olmayan öğrenci arkdaşlarımıza
    gitmesini istemem şahsen... bunun tesbiti nasıl yapılıyor ?

5-10 tl lik parça kimseye koymaz ama diğer tarafta ihtiyacı olan biri varken.
    kendini beğenmiş numara yapan birine giderse kötü olur...

selamlar
    quote:

cebinde 5800 telefonu olupta cebinde parası olmayan öğrenci arkdaşlarımıza
    gitmesini istemem şahsen... bunun tesbiti nasıl yapılıyor ?

bunun tespitini yapmak aslında çok zor.biraz vicdana dayalı bir durum ancak elimizden geldiğince kontrol edip ihtiyaç sahibine ulaştırmaya çalışıyoruz.gerek telefon ile yada yakınlarımızda ise yanına gidip görüşerek elimizden geldiğince kontrol etmeye çalışıyoruz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

Merhabalar,
    Benim de bir yakınım aracılığı ile vermek istediğim tam takım çift kişilik yatak odası takımı var. Fakat ihtiyaç sahibinin kesinlikle öğrenci olması gerekiyor. Alacak kimse kendisi için kullanmak üzere öğrenci olduğunu kanıtladığı takdirde bir yakınım tarafından kullanılmış çift kişilik yatak odası takımı ücretsiz olarak verilecektir.

ana mesaja eklenmiştir teşekkürler.

• Ulaş
    Bendede 230 watt lık 1 psu war Asus Lazım olana kargolarım.Bilgine
  • Hocam benim verebileceklerim lisesine verilmiştir yazabilirmisiniz . Ihtiyacı olacak insanlara iletmek adına bir arkadaşa yolladım . Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

Hocam benim verebileceklerim lisesine verilmiştir yazabilirmisiniz . Ihtiyacı olacak insanlara iletmek adına bir arkadaşa yolladım . Teşekkürler...

değiştirildi.Duyarlılığından ötürü teşekkür ederim dostum.

• ihtiyaci olan icin bir adet pci inca tv kartı analog , xp driveri var , bir adet fax modem windows me ve 98 icin
    bir adet te pci ethernet kartı ihtiyacı olanlar icin
    ve bozuk bir anakart da var elektronik ogrencileri icin , gigabyte

ihtiyaci olan cikarsa bana pm ile mesaj atmaniz yeterli olur ama kargo ucretini alici karsilarsa sevinirim , ptt kargo
  • Slmlar Arkadaşlar Cümleten Hayırlı Ramazanlar. Arkadaşlar Benim Eskimiş Bir LG Tüplü Monitörüm var. Bilgisayar Bölümü Lise Öğrencisiyim. Photo Shop Vs Yapmam Gerekiyor. Fakat Şuanki Bilgisayarım Çok Kasıyor Kitleniyor. 512mb ram 128 ekran kartı 3.0 işlemci 80 gb hard disc var. Bana ddr ram , Pcı ekran kartı veya Lcd Monitör yardımında Olabilecek varsa Luto@sincanliyiz.biz msn adresm yada sedaluto@gmail.com mail adresime Mail atarlarsa Cok sevinirim. Malum lise öğrencisiyiz. Uzun süre Pc başında Bozuk Monitör Gözleri Bitiriyor Zaten Bozuk :S Hayırlı Geceler. Lcd Monitör Yardımı Gelirse Bendeki Monitörüde İhtiyacı Olan Arkadaşlara Yollarız Çokta güzeL olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: luto06
    Slmlar Arkadaşlar Cümleten Hayırlı Ramazanlar. Arkadaşlar Benim Eskimiş Bir LG Tüplü Monitörüm var. Bilgisayar Bölümü Lise Öğrencisiyim. Photo Shop Vs Yapmam Gerekiyor. Fakat Şuanki Bilgisayarım Çok Kasıyor Kitleniyor. 512mb ram 128 ekran kartı 3.0 işlemci 80 gb hard disc var. Bana ddr ram , Pcı ekran kartı veya Lcd Monitör yardımında Olabilecek varsa Luto@sincanliyiz.biz msn adresm yada sedaluto@gmail.com mail adresime Mail atarlarsa Cok sevinirim. Malum lise öğrencisiyiz. Uzun süre Pc başında Bozuk Monitör Gözleri Bitiriyor Zaten Bozuk :S Hayırlı Geceler. Lcd Monitör Yardımı Gelirse Bendeki Monitörüde İhtiyacı Olan Arkadaşlara Yollarız Çokta güzeL olur :)

Bence fazla abartma dostum. Sonuçta bir bilgisayarın var dimi. Senin yaşında olup çok istemesine ramen sahip olamayan çok kişi var.

• Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

Orijinalden alıntı: luto06
    Bence fazla abartma dostum. Sonuçta bir bilgisayarın var dimi. Senin yaşında olup çok istemesine ramen sahip olamayan çok kişi var.

Haklı olabilirsin. Ama İhtiyacımı Görmüyo Photo Shop + Macromedia Proğramlarını Kullanırken kitleniyor. yaptığım Çalışmalar Boşa Gidiyor. Param Olsa Alırım zaten Bi DDR ram ne kadar sanki ? :S Ve benim yaşımla ne alakası var ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luto06 -- 1 Eylül 2010; 12:15:41 >
  • konu amacından sapmasın..
    Devam güzel paylaşım
    bendeki makinalara bakayım sağlam varsa
    manyak P3 var anakart vs.. psuda var.
    ramlere bakmam gerek :)

cel 333 var ama vermem hatırası var...
  • gercekten yararlı bir konu olmus

3310 var calısır durumda sarj aleti yok...
  • @ luto06

ekran kartın var mı? yok mu? forumda FX 5200 ü 10 tl ye satan birisi var ONLA ANLAŞ ben sana 10 tl havale yapayım ihtiyacın giderilsin.
  • Abi Ekran Kartım Var 128 mb 64 bit. Ve PCI veri Yolu :S Desteğin İçin Çok Teşekkür Ederim. Abicim.
  • yeni bağışlar ana mesaja eklenmiştir.teşekkürler

• dün benimde arkadaşa haciz geldi evlerindeki eşyaları gitti buzdolabı lcd tv en önemlisi pc gittii...Gtx470,6 gb corsair dominator,rampage II extreme,silverstone 1000 watt psu,nvidia stacker 831 kasa,i7 920 işlemcili sistem komple gittii....eniştesinin borcu yüzünden kendi annesini tabi kefil olarak gösterince,eniştede borcu ödemeyince sap gibi kaldı ortada cocuk cokda fazla borc var nasıl ödenecek zor yani
  • Pentium 3 550 slot işlemci ,993 AN Rev:1.2 model Via çipsetli P3 anakart slot+soket işlemci yuvalı ,Crystal ISA ses kartı ,Avance Logic çipli pci ses kartı ,IDE harddisk data kabloları ,İki adet adet CD-ROM (aslında bir adetmiş),İki adet floppy (bu da bir adetmiş) ,İki adet Fax modem kartı, 1 Adet Kingston 128MB 100 Mhz 8 çip SDRAM, 1 Adet oem 128 MB 133 Mhz 8 çip SDRAM,1 Adet işlemci fanı ve alüminyum soğutucu, P3 anakartlar için soket işlemci --> slot yuva için dönüştürücü,Onixon USB ADSL Modem, 32 MB AGP Ekran Kartı (NVIDIA Rıva TNT2 M64)

Bu parçalar @mikail13 arkadaşımıza verilmiştir. Listeden silinirse memnun olurum.
  • x850xt pcı extp ekran kartı..
    2 tane kontorland ps2 kol..
    1 tane inka klayve..
    ps2 adaptör
  • Yardım içeriği sadece elektronik malzememi içeriyor... Her türlü giysi olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: singin

Yardım içeriği sadece elektronik malzememi içeriyor... Her türlü giysi olabilirmi?

Herhangibir kısıtlama yok .
  • Bayan Kapşonlu Sweet

17-21 Yaş aralığı...

Mc_Leopard bilgilendirme için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE7EF0688 -- 20 Eylül 2010; 4:37:04 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.