Şimdi Ara

2.el Giulietta 1.6 JTD Hakkında yorumlarınız lütfen.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • guiletta nın süper tasarımı varda çok yakıyor be abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

Hocam araba gerçekten çok güzel ama ön tamponda hafif bir ayrıklık var.Bir de ufak ton farkları mevcut.Gaziantep Şehitkamil biraz sabıkalı bir yer.Ama gösterip içinize sinerse neden olmasın.Hayırlı olsun :)

İzmir den 1200 km.
    Dediğiniz gibi Antep olması ve hiç bilmemmen biraz düşündürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserkaan

Arkadaşlar merhaba,

Linkteki aracı alma arefesindeyim,araçta ; sol kapı değişik ve sol arka kapı boyalı (6.000 ve 1.000 hasar kaydı)

Fiyatı birazdaha makul düzeye çektik,size sormak istediğim,bir süredir takip ettiğim ilanlarda özellikle Gaziantepteki araç ilanlarının bariz diğer illere göre daha uygun

olduğunu farkettim,sizce sebebi nedir?veya siz bu aracı tavsiye edermisiniz?

Gaziantepde bulunan ve bu otomotiv firması hakkında yorum yapabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim

Teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-guneydogu-auto-dan-alfa-romeo-giulietta-1.6-jtd-distinctive-full-175148626/detay/

(Yönetici arkadaşım ksuura bakmayın konuyu Markalar bölümünede açmıştım,daha fazla kişiye ulaşması adına buraya açtım,lütfen Markalar bölümünden konuyu siliniz)

Dostum ilana baktım aynı marka model kazasız olanlarda var o fiyata... Bir araç hem galeriden, hem fiyatı uygunsa dikkat etmek lazım. Bence sahibinden al aracı. Kesinlikle de servis kayıtlarına bak. Ayrıca bildiğim kadar ile geçen sene antepte dolu yağışı oldu bir çok araç bu yüzden işlem gördü. Dikkatli ol ve buradan antep'e kadar boşuna gitmiş olma

• sserkaan kullanıcısına yanıt
    Bakayım kardeş ne zaman istersen telefonum 0533 408 62 82 ararsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaziantep pert araçların toplanma noktası olmuş. Nedense o ildeki araçlar bana hiçbir zaman güven vermiyor. Dikkat ettiysen nüfusla orantısız bir otomobil enflasyonu var, dediğim gibi araçlar orada toplanıp tekrar piyasaya çıkıyor. Temkinli yaklaşılmalı.
  • Forumda herkesin süper deyip, kimsenin almadığı araba.
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Herkesin aldığı araba hangisi ? ( Forumda giulietta kullanıcısı çok sayıda var ayrıca )
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Gaziantep pert araçların toplanma noktası olmuş. Nedense o ildeki araçlar bana hiçbir zaman güven vermiyor. Dikkat ettiysen nüfusla orantısız bir otomobil enflasyonu var, dediğim gibi araçlar orada toplanıp tekrar piyasaya çıkıyor. Temkinli yaklaşılmalı.

Aynen öyle.

Müthiş bir orantısızlık var.

Adeta pert araçlar için HUB olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Forumda herkesin süper deyip, kimsenin almadığı araba.

Benimde anlamadığım herkesin bu araç hakkında,daha doğrusu Alfa hakkında önyargısı var,alma satamazsın diye.
    Sigortacı bile alma abi 2.elde satamazsın diyor.
    2.elde çabuk satılacak diye beğenmediğimiz,sevmediğimiz arabayımı alalaım yani.

Her arabanın alıcısı var bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redmoons

Bakayım kardeş ne zaman istersen telefonum 0533 408 62 82 ararsın

KArdeşim çok sağolasın ama yorumlardan sonra ve birde 1200 km lik uzaklıktan sonra vazgeçtim gibi.
    Bakmaya devam ama.
    Çok teşekkür ederim tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halithalic

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Linkteki aracı alma arefesindeyim,araçta ; sol kapı değişik ve sol arka kapı boyalı (6.000 ve 1.000 hasar kaydı)

Fiyatı birazdaha makul düzeye çektik,size sormak istediğim,bir süredir takip ettiğim ilanlarda özellikle Gaziantepteki araç ilanlarının bariz diğer illere göre daha uygun

olduğunu farkettim,sizce sebebi nedir?veya siz bu aracı tavsiye edermisiniz?

Gaziantepde bulunan ve bu otomotiv firması hakkında yorum yapabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim

Teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-guneydogu-auto-dan-alfa-romeo-giulietta-1.6-jtd-distinctive-full-175148626/detay/

(Yönetici arkadaşım ksuura bakmayın konuyu Markalar bölümünede açmıştım,daha fazla kişiye ulaşması adına buraya açtım,lütfen Markalar bölümünden konuyu siliniz)

Dostum ilana baktım aynı marka model kazasız olanlarda var o fiyata... Bir araç hem galeriden, hem fiyatı uygunsa dikkat etmek lazım. Bence sahibinden al aracı. Kesinlikle de servis kayıtlarına bak. Ayrıca bildiğim kadar ile geçen sene antepte dolu yağışı oldu bir çok araç bu yüzden işlem gördü. Dikkatli ol ve buradan antep'e kadar boşuna gitmiş olma

Haklısın bende vaz geçtim gibi,dizel olma şartı yok açıkçası , yılda yaptığım 6-8 bin km maksimum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sahibinden-sifir-tadinda-hatasiz-boyasiz-1.4ma-spor1-27500km-174978325/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

bunun hakkındaki fikrin?

• Herkesin aldığı araçlar belli satış tablolarına bakarsanız. clio, jetta, polo, palio, focus vs. Forumda çok sayıda giulietta kullanıcı olması son derece önemsiz, türkiyenin en bilinen forumunda, birbirlerinizi bulup toplanmışsınız, oysaki Türkiye 2013 satış oranlarına bakıldığında alfa 1000 civarı toplam satışla en az satan markalardan biri olarak subaru,mazda,suzuki gibi markaların gerisinde kalmış. Bunların hepsi giulietta olmuş olsa bile rakamlar ortada. Dolayısıyla benim argümanım doğruluğunu aynen koruyor; forumda herkesin süper dediği ama ülkede kimsenin almadığı bir model.
  • quote:

quote:

Benimde anlamadığım herkesin bu araç hakkında,daha doğrusu Alfa hakkında önyargısı var,alma satamazsın diye.

Bu bir önyargı değil gerçek de o yüzden. Mutlaka her malın alıcısı vardır, doğru fiyata mutlaka her mal satılır ama satışı zor olan araç istediğiniz fiyata kolay kolay gitmez, satışı kolay araç 2 günde giderken, diğeri 6 ay yatabilir. Misal bizim komşunun tek kapı a3'ü var kıştan beri satılık, hala satamadı öyle duruyor araç. Giulietta da herkese gelmeyecek tasarımı ve yüksek sıfır satış fiyatı yüzünden, üstüne bir de az satan marka otomobillerle çok ilgili olmayan kişilerce pek bilinmeyip, çekinildiğinden haliyle aracın satışı zor oluyor, piyasası pek olmuyor. Alfanın hemen hemen her aracı böyle zaten. 145,146, 156 sevilen ama pek satışı olmayan araçlardı, 164 ve 166 da aynı şekilde. Bir de 159 tutulan bir araç olmuştu ancak artık yıllanan bir araç olduğu için onun piyasasının da bir canlılığı kalmadı. Şu anki mito ve giulietta ile alfanın iş yapması mümkün değil. Kesinlikle c ve d sınıfı sedan üretmesi ve bunu doğru fiyatlandırmayla sunması lazım.

• Cok yakisikli ce karizmatik arac hayirli olsun kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Zamanında 147 alırken aynı sözleri belkide misliye söylemislerdi. Çocukluk hayali, hep aklımın bir köşesinde olan makineyi varsın ikinci elde değer kaybettirsin dedim ve aldım. 16 bin km.de aldım, 2 sene sonra 85 bin km civarında iken neredeyse aldığım fiyata ilanın sitede aktif olduğu gün sattım. Böylesi de var ;)

1 yıldır favori listemde Golf 7 ACT var, hala satılmadı. Bu demek değilki ACT Golf'ün 2nci eli yok. Araç iyi fiyat uygun olduktan sonra satılmayacak araç yok. Saab dahil!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 14 Ağustos 2014; 16:52:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bu bir önyargı değil gerçek de o yüzden. Mutlaka her malın alıcısı vardır, doğru fiyata mutlaka her mal satılır ama satışı zor olan araç istediğiniz fiyata kolay kolay gitmez, satışı kolay araç 2 günde giderken, diğeri 6 ay yatabilir. Misal bizim komşunun tek kapı a3'ü var kıştan beri satılık, hala satamadı öyle duruyor araç. Giulietta da herkese gelmeyecek tasarımı ve yüksek sıfır satış fiyatı yüzünden, üstüne bir de az satan marka otomobillerle çok ilgili olmayan kişilerce pek bilinmeyip, çekinildiğinden haliyle aracın satışı zor oluyor, piyasası pek olmuyor. Alfanın hemen hemen her aracı böyle zaten. 145,146, 156 sevilen ama pek satışı olmayan araçlardı, 164 ve 166 da aynı şekilde. Bir de 159 tutulan bir araç olmuştu ancak artık yıllanan bir araç olduğu için onun piyasasının da bir canlılığı kalmadı. Şu anki mito ve giulietta ile alfanın iş yapması mümkün değil. Kesinlikle c ve d sınıfı sedan üretmesi ve bunu doğru fiyatlandırmayla sunması lazım.

%100 söylediğiklerin doğru.
    Sıfır satış fiyatının 80 binleri bulması veya geçmesi,benzinli motorun dizelden daha pahalı olması ve bence en önemli sebebi tanınmaması olduğu kadar önyağrılı yaklaşım.
    Hala inandığım şey ,insanlar araba alırken kendine hitap etmesinden çok 2.elde olan canlılığına bakıyor,evet alfa 2.elde çok zayıf ve aşırı değer kaybı yaşıyor istediğin zaman satamama ihtimalinde çok yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Zamanında 147 alırken aynı sözleri belkide misliye söylemislerdi. Çocukluk hayali, hep aklımın bir köşesinde olan makineyi varsın ikinci elde değer kaybettirsin dedim ve aldım. 16 bin km.de aldım, 2 sene sonra 85 bin km civarında iken neredeyse aldığım fiyata ilanın sitede aktif olduğu gün sattım. Böylesi de var ;)

1 yıldır favori listemde Golf 7 ACT var, hala satılmadı. Bu demek değilki ACT Golf'ün 2nci eli yok. Araç iyi fiyat uygun olduktan sonra satılmayacak araç yok. Saab dahil!!

Satılamayacak araç yok.
    Katılıyorum kardeşim.
    Aldınız mı hocam, noldu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Antepteki araçtan vazgeçtim,53 e kadar düştü arkadaş fiyatı.
    Açıkçası içime sinmedi.

Kısmet olursa bunu önümüzdeki hafta alacağım gibi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sahibinden-sifir-tadinda-hatasiz-boyasiz-1.4ma-spor1-27500km-174978325/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Antepteki araçtan vazgeçtim,53 e kadar düştü arkadaş fiyatı.
    Açıkçası içime sinmedi.

Kısmet olursa bunu önümüzdeki hafta alacağım gibi

çok iyi seçim yapmışsınız gerçekten çok şık. araç üzerindeki jantın aynısı benim 147 de var bu jant Giulietta ya da çok yakışmış

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.