Şimdi Ara

2. EL IPHONE 4S 32GB BULDUM Bİ YARDIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemel olanaklar
    1)Adam çok acil paraya sıkıştı (Düşük İhtimal)
    2)Simlock ve Geveyli
    3)Pasaport Kaydı Yok
    4)Değişmiş bir parçası veya arızası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Acaba neresi bura ?

HATAY İSKENDERUN MERKEZDE SIRADAN Bİ BAYİİ. 2. EL TELEFON SATIYOR BİDE SANIRSAM AVEA NIN BAYILIGINI YAPIYOR. NEDEN :D
  • 850 tl ye 32 gb hemde ciziksiz
    Alma bence gm discovery al temiz 600 tl sıfır kutu
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmanerdem61

quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Acaba neresi bura ?

HATAY İSKENDERUN MERKEZDE SIRADAN Bİ BAYİİ. 2. EL TELEFON SATIYOR BİDE SANIRSAM AVEA NIN BAYILIGINI YAPIYOR. NEDEN :D

Fiyat çok ucuz geldi kıllandım açıkçası geceyli olabilir simlock olabilir alırken buna özellikle dikkat edin

• quote:

Orijinalden alıntı: killman

Muhtemel olanaklar
    2)Simlock ve Geveyli
    3)Pasaport Kaydı Yok

GİDERSEM SORCAM. TÜRKİYE DE SIRADAN HER SİM LE CALISTIRABILIR MIYIM? EVET DEDİ DİYELIM. PASAPORT KAYDI VE KAPANMAMA GARANTISI VAR MI? EVET DEDİ DİYELIM. TELEFONU ACIP BAKICAM. WIFI SI CALISIYOR MU, NE BILIYIM EKRAN GECISLERI, İNTERNETE GİRMESİ FALAN. HEPSİ OLDU DİYELIM. BUYUK IHTIMAL GARANTISI YOK ZATEN. ADAMA DİCEM TAMAM ALICAM BEN BUNU AMA DİYELIM Bİ SORUN CIKTI GERİ GETIRINCE HALLETCENMI? EVET DEDİ DİYELIM. OZAMAN ALMALI MIYIM??
  • K.B.D kullanıcısına yanıt
    ALMAZSAM GİDİP SONY XPERIA L ALCAM :D
  • quote:

quote:

Muhtemel olanaklar
    2)Simlock ve Geveyli
    3)Pasaport Kaydı Yok

GİDERSEM SORCAM. TÜRKİYE DE SIRADAN HER SİM LE CALISTIRABILIR MIYIM? EVET DEDİ DİYELIM. PASAPORT KAYDI VE KAPANMAMA GARANTISI VAR MI? EVET DEDİ DİYELIM. TELEFONU ACIP BAKICAM. WIFI SI CALISIYOR MU, NE BILIYIM EKRAN GECISLERI, İNTERNETE GİRMESİ FALAN. HEPSİ OLDU DİYELIM. BUYUK IHTIMAL GARANTISI YOK ZATEN. ADAMA DİCEM TAMAM ALICAM BEN BUNU AMA DİYELIM Bİ SORUN CIKTI GERİ GETIRINCE HALLETCENMI? EVET DEDİ DİYELIM. OZAMAN ALMALI MIYIM??

Almalısın o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.D

quote:

quote:

Muhtemel olanaklar
    2)Simlock ve Geveyli
    3)Pasaport Kaydı Yok

Almalısın o zaman

Telefoncuya git simkart takarken bak eğer sim kart yerinde gevey yoksa ve hattı takınca direk çalışıyorsa simfree'dir.Gevey hakkındahttp://forum.donanimhaber.com/m_47739877/tm.htm bakabilirsin.Kaydına bak dört ihtimal var
    1)İthalat yoluyla kaydedilen
    2)Yolcu Beraberinde ''
    3)Evraklar Kontrol Ediliyor (Geçici Kayıt)
    4) - (Kayıt Yok)
    ilk ikisi varsa ve gevey yoksa wifi-3g-ahize ve hoparlöre bak onun dışında al vida yerlerine bak.Son olarak sarj yeri ve kulaklık yerini kontrol et çalıştıktan sonra içine ışık tut ve bak kırmızı renkse sıvı teması vardır griyse sorun yok demektir.

• zsimcen Z kullanıcısına yanıt
    PARA VAR DA BİZ ALMIYOZ ZATEN RENKTAŞ :)
  • killman kullanıcısına yanıt
    ON NUMARA ANATTIN SAGOLASIN
  • Bence Gidip Öyle Telefonlara Paranızı Vermeyin O Cihazda %100 Bişey Vardır 2 El Sonuçda Ve Bukadar Ucuza Vermesi Cok Cok Tuaf Size Tavsiyem 1000 TL Tamamlayın Bütçenizi Gidip Garantili 4S Bakın İphone Başka Bi Telefona Yönelmeyin Heleki Sony İşletim Sistemi Hiç Stabil Değil Sony P Modelinide Kunllandım Aşırı Derecede Kasıyor En Azından Alacaksanız 2 El Garantili S3 Var Onlara Yönelin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilbox

Bence Gidip Öyle Telefonlara Paranızı Vermeyin O Cihazda %100 Bişey Vardır 2 El Sonuçda Ve Bukadar Ucuza Vermesi Cok Cok Tuaf Size Tavsiyem 1000 TL Tamamlayın Bütçenizi Gidip Garantili 4S Bakın İphone Başka Bi Telefona Yönelmeyin Heleki Sony İşletim Sistemi Hiç Stabil Değil Sony P Modelinide Kunllandım Aşırı Derecede Kasıyor En Azından Alacaksanız 2 El Garantili S3 Var Onlara Yönelin

S3 alacaksa 1150 tl sıfırı var.
    Iphone 4 900 1000 aralıgında bulunur temiz.
    Benim tercihim sıfır S3

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.