Şimdi Ara

2.El iPod classic almayı düşünüyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hali hazırda 5.nesil nano kullanıcısıyım. Telefondan müzik dinleme olayını sevmiyorum bu yüzden mp3/mp4 çalarlar benim için ayrı bir ihtiyaç. Bi kaç senelik nano kullanımından sonra daha fazla müzik depolayabilmek ve model değişikliği yapmak için classic almaya karar verdim. 80 gb bile yeterli olur diye düşünüyorum. Sıfır olanlarının fiyatı 650 tl fakat bu biraz fazla geldi.
    İkinci elde öneriniz olabilir mi yada herhangi bi üründe hangi aramam gereken daha özel şartlar var mıdır? ayrıca classic kullanıcılarınında fikrini almak istiyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

• Üretimi durmuş bir cihazın sıfırını nerde buldunuz ayrıca kutuda beklemiş ve kullanılmamış olsada bataryasının ömrü bitmek üzeredir . Ayrıca apple daha bu modelden cıkarmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • applem26 kullanıcısına yanıt
    Apple forumlarına sorabilirsin üretimi durmuş ve artık classic üretilmeyecek ayrıca hiçbir elektronik mağzasında classic yok dikkat ettiysen hepsi yeni nesil ipodlar

• applem26 kullanıcısına yanıt
    Belki tr ye gelmiyordur ben 160 gb için arasım tüm mağazaları yok dediler doğubankta buldum onlarda 5 yıl önceki ürünü 800 e satmaya caşıyorlar içindeki batarya coktan ölmüştür şuan 160 seğilde 80 gb lar varmıs yurtdışında 160 üretilmiyor denmişti appleforumlarında ondan sonra hiçbir classic üretilmeyecek dendi ipod touch cıktı piyasaya 16 gb hafızası var içine kac sarkı alacak onu alana kadar iphone 64 gb alnır

• ee ne dersiniz peki? :)

bana geniş depolama alanı cazip geliyor yeni nesil dokunmatiklere pek ısınamadım ve nano'mdanda alıştım sadece cihaz hakkında dikkat edilmesi gereken bişeyler varsa onları bilmiyorum yani öneriniz nedir satılan sıfır ipod classic konusunda? :)
  • İkinci el 160 gb alacaksanız 7 nesil olmasına dikkat edin.
    Benim 5 nesil 60 gb olanı var, 6 senelik ve bataryası 12-13 saat civarı dayanıyor.
    7 nesilin az kullanılmışını bulabilirseniz, 23-24 saat batarya dayanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.