elite in daha saglam olduguna eminim diger u makinelerden bende 2006 3 ay u makine vardı ve 2 ay kullanmadan 3 kırmızıdan gitti ne yaptımsa düzelmedi :( ısınması sorun değil bu aletlerin soguması sorun ps3 de ısınıyor hemde belki daha fazla ama soguyor alet ısı hep aynı kalite farkı buda parca bakımından oyun değil malesef sonye simdilik
çeviriciyle 1 yıldır ntsc u kullanıyorum ve çok şükür daha sorun yaşamadım.hiçbir modifiye de yapmadım konsola. 2006 10.ay üretimli.
quote:
Orjinalden alıntı: frix
quote:
Orjinalden alıntı: japonozan11
quote:
Orjinalden alıntı: frix
quote:
Orjinalden alıntı: japonozan11
ATABA 300WATTA çeviriciyi kullanın ben 35ytl ye buldum çok kaliteli.....
Elektrikçilerde bulunur değil mi söylediğin çevirici !! O zaman çeviricisiz almakta fayda var...En azından bildiğin bir çeviriciyi alıcam. Bu arada ek fan kullanıyor musun ? Isınması nasıl elite'in ?
Evet bulunur ağırlığıyla kaliteli olduğunu belli ediyor zaten ,ELİTE de ek fan kullanmıyorum, ısınması ve sesi felaket
Isınması ve sesi felaket derken..Olumlu anlamda mı yoksa olumsuz anlamda mı kullandın felaket kelimesini Hani derler ya "şu kıza bak felaket gibi"
doğal anlamında kullandım yani olumsuz
ulen daha dün aldık 695 e yakında 300 olcak bu yaw niye benim aldığım her şey böle ucuzluyor :)
quote:
Orjinalden alıntı: sadikxp
ulen daha dün aldık 695 e yakında 300 olcak bu yaw niye benim aldığım her şey böle ucuzluyor :)
Merak etme bu konuda yalnız değilsin. Eeee bu piyasa böyle sabretmesini bilene ucuz mal sabretmesini bilmeyene pahalı mal hesabı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme