Şimdi Ara

2. El kitap alan yerler ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
8
Favori
63.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Ben genelde alıp okumaya fırsat bulamadığım kitapları satıyorum,bugüne kadar sattığım kitapların tamamı sıfırdı nerdeyse .

Siz kitap da eklememişsiniz listenize,takasla şansınızı deneyebilirsiniz.

Bide tabi şöyle bi durum var. Satan kişi temiz yazmış bakıyosun kitap kötü durumda. Pek bu konuda güvenemiyorum. Sizin ordaki nick neydi.
  • Quike kullanıcısına yanıt
    Benim de burdakiyle aynı:)
  • quote:

Benim de burdakiyle aynı:)

Umarım ilerde alışverişimizde olur :)
  • Quike kullanıcısına yanıt
    Forumda açtığım konular var hocam:)Muhakkak vardır orda beğendiğiniz bir şey:))

Şimdi de don kişotu eklesem mi eklemesem mi diye kararsız kaldım 2 cilt YKY.

Açıp okudum biraz ve gerçekten kısaltılmış versiyonları eseri katletmiş denebilir.

Yalnız okuma listemde çok fazla kitap olduğundan buna en az 1 sene sonra sıra gelir:)Rafta yatmasındansa birine satmak bana daha makul geliyor.
  • quote:

Forumda açtığım konular var hocam:)Muhakkak vardır orda beğendiğiniz bir şey:))

Şimdi de don kişotu eklesem mi eklemesem mi diye kararsız kaldım 2 cilt YKY.

Açıp okudum biraz ve gerçekten kısaltılmış versiyonları eseri katletmiş denebilir.

Yalnız okuma listemde çok fazla kitap olduğundan buna en az 1 sene sonra sıra gelir:)Rafta yatmasındansa birine satmak bana daha makul geliyor.

Sitedeki satılık kitaplar bölümdeki kitapları kontrol ettim. Şimdilik aradıklarımdan yok. Ama favorilerime ekledim. Sık sık kontrol ederim artık.
  • kitap listem aşağıdadır eğer almak isteyen olursa pazarlık yapabilim.
    BEYAZ KURŞUN(SAVAŞ VE BARIŞ)
    KİŞİSEL ATALETİ YENMEK(KİŞİSEL GELİŞİM)
    YERİM SENİ ÖSS(KİŞİSEL GELİŞİM)
    OLİVER TWİST(HİKAYE)
    OKUDUĞUM EN GÜZEL KİTAPSIN ANNEM(GENÇLİK-MİZAH)
    HIDIR KİŞİSEL GELİŞİYOR(KİŞİSEL GELİŞİM)
    BENİ HEYECANLANDIRIYORSUN SBS(KİŞİSEL GELİŞİM)
    YABANCI DİL NASIL ÖĞRENİLİR NASIL ÖĞRENİLMEZ(KİŞİSEL GELİŞİM)
    HZ.EBUBEKİR(DİNİ)
    AKLINDAN BİR SAYI TUT(POLİSİYE-MACERA) VE DAHA ONLARCASIhttps://store.donanimhaber.com/67/28/4d/67284d6580e7ce999f96fef431def413.jpg

•  2. El kitap alan yerler ?

• Bende Ahmet Batman soguk kahve var 1 ay önce aldım kaça satabilirim sahaflarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merkür hary kullanıcısına yanıt
    Çok ucuz rakamlar söylüyorlar.Örneğin sizde 2 3 liraya satın alıyorlar bize sıfır deyip 7-8 liraya satıyor.En iyisi ukitap.com üzerinden veya forum üzerinden satışa koymak.
  • Forumdan nasıl satabilirim kargo filaan fodumda yeniyimde biraz bana açıklarsan sevinirim

• Arkadaşlar merhaba. Bende öğrenciyim ve elimdeki kitaplardan az da olsa harçlık çıkarmak istiyorum. İlgilenen varsa kitap listemi paylaşabilirim.
  • Kitapçılara satmayın hocam çok ucuza gidiyor valla

• Arkadaşlar kullanmadığım ygs lys kitaplarımı çok uygun fiyatlara satıyorum genelde fem ve final yayınları kitaplarım var dönem içinde vaktim olmadı çözmeye ilgilenenler ulaşabilir mi ?

• İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA İKİNCİ EL KİTAPLARINI ALAN YERLER
    YİTİK SAHAF 0216 566 68 19
    0531 960 74 12
  • aprupa yakasını bilmiyorum.ama anadolu yakasında göztepede yitik sahaf alıyor ikinci el kitapları.numarası 0531 960 74 12 aarayıp öğrenebilirsiniz.
  • Ankara'da Zafer Çarşısı'nın arkasındaki pasajda bir çok kitapçı var mesajım dursun belki lazım olur birilerine.
  • ANADOLU YAKASINDA KADIKÖY GÖZTEPE'DE YİTİK SAHAF VAR, O İKİNCİ EL KİTAPLARINIZI ALIYOR.
    NUMARASI 0531 960 7412
  • beyazıt süleymaniye de kitapçı ahmet abi var , kitabın hakkı neyse onu vermeye çalisir.

internet sitesi açmış bu arada :)www.kitapciahmet.com oradan adresine bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Demirlek|

beyazıt süleymaniye de kitapçı ahmet abi var , kitabın hakkı neyse onu vermeye çalisir.

internet sitesi açmış bu arada :)www.kitapciahmet.com oradan adresine bakabilirsiniz.

Kitapçı Ahmet'e koca bir çanta kitap götürdüm yaklaşık 40 tane falan. 20dk ye yakın tek tek baktı. En iyi 17 tanesini önüne ayırdı. Kalan kitapları almam dedi. Eee dedim 17 tanesine ne kadar veriyorsunuz? 20TL demez mi! Ulan topladığın kitapların tanesi 20TL be. Üstelik seçtiği kitapların arasında 3 kitaplık bir set var ve sıfırı 100TL. Biz sıfır kitapları %35 iskontolu alıyoruz diyor bir de. Nevrim döndü resmen kitaplara gazete kağıdı muamelesi yapmanıza gerek yok dedim çıktım gittim. Başka bir yere 50TL den verdim geçtim (normalde o da kesinlikle ederi değil ama sinirden verdim)

• Merhabalar, Antalya'da KPSS Gy-Gk, KPSS Alan ve Kurum sınavlarına hazırlanan arkadaşlar için 2016 basım sıfır ayarında kitaplarım var. İhtiyaç sahiplerine ücretsiz kitap da temin ederim.

• Ölücülere kitaplarınızı yok pahasına satmaktansa, illa ki elden çıkarmak istiyorsanız bir okula bağışlayın. Verin kargoya gitsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.