Şimdi Ara

2. EL KOMPLE SATILIK PERFORMANS / OYUN BİLGİSAYARI 1.250 TL (+Logitech HD Kamera Hediyeli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran Kartı DahilTüm Parçalarıyla Beraber Komple Satılık Sistemdir, Sistem çalışır durumda olup alacak arkadaş isterse gelip burada deneyebilir...

P.M. ile telefon no isteyebilirsiniz...

Alındığı Tarihte, Vatan bilgisayardan 2.500 / Yarı fiyatına kadar satmayı düşünüyorum. Türk Lirasına toplanmıştır Alım Tarihi 08.11.2010

Sizin Tekliflerinizi değerlendireceğim

2. EL KOMPLE SATILIK PERFORMANS / OYUN BİLGİSAYARI 1.250 TL (+Logitech HD Kamera Hediyeli)

Monitor kamerada yukarıda.:

Yeni resimler.

Özellikler:

PHILIPS 19" INC MONITOR
    HD6850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
    INTEL I7 950 SOKET 1.366 8MB CACHE 3.6GHZ İŞLEMCİ
    THERMALTAKE ELEMENT T700 + XIGMATEK LEDLI FAN
    CORSAIR 40GB Force Serisi SSD Harddisk 285MB OKUMA/275 YAZMA
    OCZ GOLD Edition 2000MHZ 4 GB RAM DDR3
    PIONER DVRS18LBK 22X DVD
    MSIX58A-GD65 anakart
    +Logitech PRO HD C910 Kamera Hediyeli (Hoporlör kısımları yok kameranın ses iletiminde sorun oluyor diye çıkarmıştım nerede bulamadım bunu da hediye ediyorum)

RESET TUŞU'NA KALEMLE BASIYORUM BUNUN HARİCİ HİÇBİR SORUN V.B. YOKTUR TÜM PARÇALARI TEMİZDİR GÖRMEK İSTEYENLER GELİP GÖREBİLİR ANKARADANSA.

EVDE KULLANILMIŞTIR, VURUK KIRIK V.B. HİÇBİR SORUNU YOKTUR AÇ ÇALIŞTIR ŞEKLİNDE SORUNSUZDUR İÇİN DE FAN EKSİĞİ YOKTUR SOĞUTMASI TAMDIR...

ALACAK ARKADAŞA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

FİYAT TEKLİFLERİNİZİ P.M. İLE İLETİRSENİZ SEVİNİRİM.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.