Şimdi Ara

2. El Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, farklı bir konu açmıştım ama bir öneri çıkmadı, forum kurallarını ihlal etmiyorumdur umarım bu yeni başlıkla.

Brainwavz M2 kulaklığımın bir tarafı sizlere ömür. Hazır bozulmuşken Sansa Clip+ ve 2. el (150 TL gibi bir paraya) bir kulaklık alma niyetindeyim. Sıfır ilk tercihim değil çünkü sıfır alınanlar da bozulabiliyor gördüğünüz gibi, gümrük işine bulaşmayı da istemiyorum hem. Bu yüzden 150 TL gibi bir para vereceksem o paraya alabileceğim sıfır modelden daha iyi bir ikinci el modele vermeyi isterim. Forumda kulaklığını değiştirmeyi, elindekini satmayı düşünenler varsa ulaşsın diye açtım başlığı. Sıfır önerilerine de açığım. Meelectronics A151 gibi bir model söylendi ama M2 ile arasında çok fark yok dendi, RE Zero'nun da sıfırı için o fiyat pahalı geldi biraz, düşünüyorum yine de.

Nasıl bir kulaklık arıyorum;
    Her tarz müzik dinlesem de dinlemekten en çok zevk aldığım parçalar Rock ağırlıklı. Dolayısıyla o tiz sesleri ayrıntılı olarak verebilecek, seslerin çamurlaşıp birbirine girmeyeceği bir kulaklık. Sahnesi geniş sayılabilecek, kulağı yormayacak bir kulaklık. Basshead değilim, o yüzden armatürlü modelleri de tercih edebilirim (daha ayrıntılı ses verebildikleri söyleniyor). Bu arada kulaklığı ampfisiz şekilde kullanacağım.

Kulaklık bilginiz, satılacak bir kulaklığınız veya satabilecek bir tanıdığınız varsa yardımlarınızı esirgemezseniz çok makbule geçer :)

• PM
  • Şöyle bir kulaklık satıyorum ilginizi çekerse irtibata geçebiliriz.

http://urun.gittigidiyor.com/muzik-plak-enstruman/quot-beats-by-dr-dre-quot-cok-az-kullanildi-acil-54851994#product-information

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasras -- 18 Mart 2012; 21:42:40 >
  • v-moda vibe marka kanaliçi kulaklıgımı satıyorum.. ama size mx880 öneririm sennheiser..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbluem

v-moda vibe marka kanaliçi kulaklıgımı satıyorum.. ama size mx880 öneririm sennheiser..

1 mi 2 mi kardeş?
  • v-moda vibe diye geçiyor sonra 2 si çıktı. bu durumda 1. versiyon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.