Şimdi Ara

2. El Logitech G27 Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır satın alayım diyorum ama sıfırları için o kadar parayı içim cız etmeden veremem. bu yüzden mümkünse çok hırpalanmamış çalışır vaziyette bi logitech g27 direksiyon seti almak istiyorum. sahibinden'e falan baktım ama sıfırı 900-1000 lira bandında olan ürünün kullanılmışına saçma sapan 800 lira fiyat istemiş aç gözlü ölücü oğlu ölücüler.

artık işine yaramayan 500 liraya falan bırakırım kardeş diyen varsa özel mesajla bana ulaşabilir. mutlu olurum.

• ozangurbuz O kullanıcısına yanıt
    bir arkadaşta bir kaç kez kullanılmış, jelantilerinin çoğu sökülmemiş g27 var. muhtemelen ikinci elde bulabileceğin en temiz g27 dir.

lakin 500 liraya da vermez. ürünün sıfırını 900 tl ye de bulamazsın. ölücü oğlu ölücü derken sende o sınıfa giriyorsun biraz.

neyse, ilgileniyorsan yazarsın, foto filan isteriz.
  • magicrea kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 599 TL ye satıyorum. Vites kutusu hariç herşeyi tam almak istersen, telefonla irtibata geçebiliriz.
    şkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicrea

bir arkadaşta bir kaç kez kullanılmış, jelantilerinin çoğu sökülmemiş g27 var. muhtemelen ikinci elde bulabileceğin en temiz g27 dir.

lakin 500 liraya da vermez. ürünün sıfırını 900 tl ye de bulamazsın. ölücü oğlu ölücü derken sende o sınıfa giriyorsun biraz.

Amazonda sıfırının 250 dolara satıldığı ürünü 2.el 900 liraya satmak ölücülük bence. Bende arıyorum fakat 600 den fazla vermem arkadaş iyi yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

quote:

Orijinalden alıntı: magicrea

Amazonda sıfırının 250 dolara satıldığı ürünü 2.el 900 liraya satmak ölücülük bence. Bende arıyorum fakat 600 den fazla vermem arkadaş iyi yapıyor.

Şuan baktım amazondan sıfırı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Myth61 kullanıcısına yanıt
    Tamam işte sıfır yok dahada ucuzlaması lazım, şuanda üretimde tofaş şahin varmı? Peki şahinler ilk çıktığı fiyattan mı satılıyor? Tabii ki de hayır. Benim kastettiğim oydu.
  • quote:

Tamam işte sıfır yok dahada ucuzlaması lazım, şuanda üretimde tofaş şahin varmı? Peki şahinler ilk çıktığı fiyattan mı satılıyor? Tabii ki de hayır. Benim kastettiğim oydu.

Suan bende de g27 var 900tl den aldım 2 sene önce şuan 1200 den aşaği vermem direksiyonu modifiye yaptım sparco direksiyon taktım

5000 tl'den şahin alıp 2 faça atıp 7000 tl'den satmak gibi birşey bu. Niye alalım ki bende onu diyorum işte. 200 tl daha verse g29 alır adam.
  • quote:

5000 tl'den şahin alıp 2 faça atıp 7000 tl'den satmak gibi birşey bu. Niye alalım ki bende onu diyorum işte. 200 tl daha verse g29 alır adam.

G29 vitesi daha 400tl kendisi 1500tl nasıl 200 daha verse alıyor g29

H Vitesi tam anlamıyla destekleyen oyun sayısı 2 elin parmağını geçiyor mu hocam onu söyle bir hele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 28 Temmuz 2016; 17:02:34 >
  • quote:

H Vitesi tam anlamıyla destekleyen oyun sayısı 2 elin parmağını geçiyor mu hocam onu söyle bir hele

O direksiyonu destekleyen ama adam akıllı tam destek veren oyunlar zaten h vitesi de destekliyor mesela Project Cars,Assetto Corsa,rFactor,iRacing,ETS2,ATS özellikle bu oyunlarda h vitesle çok eğlenceli oluyor

• 750 tlye elden sattı arkadaş. forumdan 850 teklif edildi.

bu ürün sıfır ayarındaydı.

amazonda şu fiyat g29 muhabbetleri var. alan arkadaşlar bunları göz önünde bulunduruyordur. daha hesaplı demekki.
  • sahibinde.com
  • 2.el diving force gtlere 450 TL fiyat çekilen yerde 1000tl bana göre gayet normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: anarki24

2.el diving force gtlere 450 TL fiyat çekilen yerde 1000tl bana göre gayet normal.

sana göre ?? normal falan değil. milletimiz aç gözlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozangurbuz -- 2 Ağustos 2016; 12:48:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.