Bildirim
2.el monstermı 0 asusmu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sahibinde araştırma yaparsan iyi cihazlar var 3-4 aylık cihazları satıyorlar garantili cihazlar var onları değerlendirebilirsin . -
asus türkiye refurbished ürünler satıyor diyorlar. forumda bununla ilgili konularda mevcut. -
Ondan demek bazı ürünleri o kadar uygun fiyat oluyor. Zamanında refurbished Xbox 360 kolu almıştım. 3 ay sonra perte çıkmıştı.Daha sonra yurtdışı çıkışlı aldım. 2 senedir kullanıyorum. Hala sıkıntısız. Eğer öyle bir durum varsa kesinlikle alınmaz. -
hocam onlara bulaşmak istemiyorum -
asus i5-4200H - 2.8 GHz Turbo Boost ile 3.4 GHz'e kadar
Abra A5 i7-4720HQ 4-Cores; 6MB L3; 2.60GHz > 3.60GHz
asus Ekran 1366x768
Abra A5 1920 x 1080
asus NVIDIA Geforce GTX 950M 128 Bit
Abra A5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX11.2
asus Turbo fan yok
Abra A5 Turbo fan var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nietzsche55 -- 21 Ağustos 2015; 16:16:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Geoduck
hocam onlara bulaşmak istemiyorum
bende o yüzden yazdım asus normal ürün diye refurbished satıyor diye şikayetler var. -
quote:
Orijinalden alıntı: immortalizmm
Ondan demek bazı ürünleri o kadar uygun fiyat oluyor. Zamanında refurbished Xbox 360 kolu almıştım. 3 ay sonra perte çıkmıştı.Daha sonra yurtdışı çıkışlı aldım. 2 senedir kullanıyorum. Hala sıkıntısız. Eğer öyle bir durum varsa kesinlikle alınmaz.
Motorola bir dönem atrix serisini refurbished ürün olarak sattı normal ürün fiyatına. -
Asla 2. el laptop alma git outlet ürünler al daha iyi en azından 2 yıl garantin var kafan rahat. -
hocam nerden alabilirim bilgi verirmisin ? -
Hocam teknosanın vardıı sene sonu elinde kalan ürünler.Asus vs. ne ararsan vardı da artık ne kalmıştır ne kalmamıştır bilemem. -
quote:
Orijinalden alıntı: Geoduck
merhabalar 2000.2200 lira nakitim var ve laptop almam gerek
2.el monster abra v5 veya 0 Asus X Series X550JX-XX099D
hangisini almalıyım haangisi yararıma olur ?
Dostum Asus X Series X550JX kullandım 3 ay kadar 0 almıştım ısınma problemi yaşadım sattım. Monster A5 V.1.2 aldım. İnanır mısın 0 ısınma problemi yaşıyorum. Hafif ısınma başladığında turbo modunu açıyorum uçak kalkış sesinden sonra buz gibi oluyor..
Sonuç olarak 0 da da 2 elde de Monster tek tavsiyem, Asus a bulaşma... -
hocam bende o modelin sıfırını almak istedim ama monster bu ürünü piyasaya sunmayacağını söyledi
2. ellerine bakıyorum hepsi 1 yıllık cihazlar dolar da arttı ortada kaldım :( -
Üzüldüm hocam benim makinam 4 aylık daha neden piyasaya sunmuyorlarmış şaşırdım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X