ALICI DEĞİLSENİZ LÜTFEN FİYAT DÜŞÜRMEYE YÖNELİK YORUMLAR YAPMAYIN! KENDİ ÜRÜNÜNÜZÜ KENDİ DÜKKANINIZDA SATMAYA ÇALIŞIN!
AMD 5000 SERİSİ İLE UYUMLUDUR. SON BIOS GÜNCELLEMESİ YAPILMIŞTIR.
Pazarlık yapılır.
Yalnızca İstanbul içi yüz yüze satış yapıyorum. Ücretin alışveriş esnasında hesabıma EFT yapılması öncelikli tercihimdir.
Intel sistem kurduğum için satıyorum.
Herhangi bir sorunu yoktur.
Garantisi 24.03.2023’te bitiyor.
Sistem kurulu olmadığı için ne yazık ki test gerçekleştiremiyorum.
Hazır sistem olarak aldığım için kutusu yoktur.
[2.4] 2.el forumunda ilanları fiyat içermek zorundadır. Üyeler dilediği fiyatları istemekte özgürdür ancak bu fiyat mantıklı ve piyasa fiyatları çerçevesinde olmak zorundadır. Fiyatı anormal ürünler için arkadaşların ilanına yapılabilecek tek şey kibarca tekliftir, ürünün sıfırının linki verilip piyasa fiyatı örnek gösterilebilir. Fiyat ve icerik bilgisi olmadan başka sitelere yönlendirme yapmak yasaktır.
[2.5] İlanda gereksiz yorum, fiyata müdahale, almayacak olmasına rağmen laf atma gibi girişimler ilan sahibinin isteği doğrultusunda açılan ilanda engellenebilir yada ilan sahibi bu yorumlara izin verebilir . Burada ilan sahibinin yaklaşımı çok önemlidir. Polemik yaparak laf yetiştirmeye çalışmak yerine şikayet etmeleri en kolay yöntemdir. Polemiğe giren üyelerin de mesajları silinmektedir, ilanları kilitlenebilmektedir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.