Şimdi Ara

2.el Pc ekipmanları Toplamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben aşırı derecede oyun oynayan ve bunu seven bir kişiyim ama elimdeki laptop ve masa üstü pc bunun için yeterli degil ben şimdi bir oyun bilgisayarı kurmaya kalksam okadar param yok mesela şöyle birşey varmıdır 2. el ekran kartı anakart vs diger ufak parçaları toplasam işlemciyi 0 alsam böyle birşey olabilirmi acaba

• Toplqm butcen ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prothedop

Merhaba arkadaşlar ben aşırı derecede oyun oynayan ve bunu seven bir kişiyim ama elimdeki laptop ve masa üstü pc bunun için yeterli degil ben şimdi bir oyun bilgisayarı kurmaya kalksam okadar param yok mesela şöyle birşey varmıdır 2. el ekran kartı anakart vs diger ufak parçaları toplasam işlemciyi 0 alsam böyle birşey olabilirmi acaba

Toplam bütçem yok kardeş mesela bir para biriktiririm 1500 lira bununla uygun fiyata deneyerek bir parçasını iki parçasını alırım.Zaman olur mesela bir ay sonra elime para geçer giderim işlemcisini alırım.Öyle yani uygunmudur acaba ? max 2500 olabilir ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: not.speak

Toplqm butcen ne kadar?

Kusra bakma tuş kaydı kendimi kopyaladım üstte cevabını verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prothedop -- 9 Nisan 2014; 22:20:40 >
  • 3-5 ayda bir parça alarak toplarsanız siz sistemi kurana kadar yeni parçalar piyasa çıkar en temizi siz önce paranızı biriktirin 1500 2500 gibi bişey biriktirebiliyosanız 2.el e bakmanıza gerek yok çok güzel sıfır sistem toplarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubloN

3-5 ayda bir parça alarak toplarsanız siz sistemi kurana kadar yeni parçalar piyasa çıkar en temizi siz önce paranızı biriktirin 1500 2500 gibi bişey biriktirebiliyosanız 2.el e bakmanıza gerek yok çok güzel sıfır sistem toplarsınız

Ultra derecede oynaatacak kadar bir pc toplayabilirim bana yeterli olur ama işte o 2500 nakit parayı nasıl bulucam ? birde bu var. 2.elde hala ısrarcııyım yeni parça çıkcagını biliyorum ama ne yapayım....
  • Prothedop P kullanıcısına yanıt
    siz biriktirdikçe tek tek parçaları alırım diye yazmışsınız bende size diyorumki önce biriktirebildiğiniz kadar parayı biriktirin sonrasında sistemi komple alın
  • quote:

quote:

3-5 ayda bir parça alarak toplarsanız siz sistemi kurana kadar yeni parçalar piyasa çıkar en temizi siz önce paranızı biriktirin 1500 2500 gibi bişey biriktirebiliyosanız 2.el e bakmanıza gerek yok çok güzel sıfır sistem toplarsınız

Ultra derecede oynaatacak kadar bir pc toplayabilirim bana yeterli olur ama işte o 2500 nakit parayı nasıl bulucam ? birde bu var. 2.elde hala ısrarcııyım yeni parça çıkcagını biliyorum ama ne yapayım....

Toplayabildigin kadar topla paranı,sonra konu aç yardimcı oluruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

siz biriktirdikçe tek tek parçaları alırım diye yazmışsınız bende size diyorumki önce biriktirebildiğiniz kadar parayı biriktirin sonrasında sistemi komple alın

Bilmiyorum ya kararsızım bakalım neler olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

quote:

quote:

Toplayabildigin kadar topla paranı,sonra konu aç yardimcı oluruz.

Ben acaba 2.elde bulabilirmiyim böyle şeyleri saglam olarak onu merak etmiştim ?Nasıl güvenicez nasıl denicez ?

• Ikinco el toplamani oneririm bi arkadas 3500e 600 TL lik sistem toplamisti forumdan tas gibi calisiyor :) Parani topla yine ikinci el al :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

Ikinco el toplamani oneririm bi arkadas 3500e 600 TL lik sistem toplamisti forumdan tas gibi calisiyor :) Parani topla yine ikinci el al :)

3500E 600 TL'LİK

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

quote:

Ikinco el toplamani oneririm bi arkadas 3500e 600 TL lik sistem toplamisti forumdan tas gibi calisiyor :) Parani topla yine ikinci el al :)

3500E 600 TL'LİK

Yarıldım..

• yüzyılın imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 10 Nisan 2014; 16:12:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

quote:

quote:

3500E 600 TL'LİK

Yarıldım..

Milyonyılın donanım-para-imla hatası

• quote:

Orijinalden alıntı: enesgs35

quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

quote:

quote:

3500E 600 TL'LİK

Yarıldım..

Milyonyılın donanım-para-imla hatası

Al işte geldi benim konumu buldu tamam arkadaşlar devam edelim. Sagol sende hocam karlı çıkmış bayagı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.